Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Baya zaiyatlı bi gezi oldu ama bu kahvaltı organizesini ben çok sevdim .Parkuru bitirdikten sonra standart işlerimi hallettim (iç dış motor yıkama ) ve evin otoparkına çektim mutlu son arabanın bi tarafından ses gelmeden akü ışıgı yanmadan arabam tertemiz günü bitirdim , meger mutlu son diilmiş 1,2,3, vites hop iş yerine geldim geri vitese takmamla güm pat çat şanzuman yırtıyo kendini sabahın 8 sekizi millet camlarda esnaf sokaga döküldü neler oluyor burda bakışıyla herkezin gözü üstümde neyse arabayı oldugu yerde bıraktım çay kahvaltı derken 9 ,30 oldu tamircinin yolunu tutdum arabayı bırakıp döndüm iş yerine 2 saat sonra telefon (tamirci arıyo ) abi araba hazır .akşam aldım arabayı fındıkzadeden güngörene gittim dar bi sokakta geri vitese almamla gene aynı ses güm pat çat gece 12 de tamircinin kapısına bıraktım arabayı bakalım neler olacak.