15000 tl ile hangi 4*4 ü önerirsiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan energy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,163

Etiketler
Ynt: 15000 tl ile hangi 4*4 ü önerirsiniz?

Konuyu Defender bölümüne acmıssınız defender olarak diyorsanız yavuz-çelikel abi var.Onda bir tane 110 vardı satılık düsünürseniz bence irtibata gecin. Ben aracı görmedim ama yavuz abi bile kıyıpta aracla off road yapmamak için satılıga cıkardıysa o arac alınır :smiley:

Yavuz abinin profili bu link http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=12807

Ben defender derim bir hafta önce ben aldım ve gerçekten çok mutluyum

valla bencede defender her şeyi ile on numara araç her türlü yola hazır bence düşünmeden defendir derim :smiley:

teşekkür ederim valla açıkçası bende defender diyorumda sıkıntı çıkarırmı acaba? askerde bir kaç kez kullandım çok iyi bi araba ama orada yedek parça bol ve ücretsizdi :smiley: lada nivada fena değil ama ne kadar video izlediysem hep ya çamurda yada suda kalıyor :S

15000 tl ye sorunsuz dizel defender bulmak çok zor . Defender için bütçe 30 olmalı en aşağı bence .

sıkıntı çıkarırmı acaba?

- Kasko yapmaya yanaşan sigorta şirketi bulamayabilirsiniz
- Sürat yapmaya elverişli değil otomobil kullanır gibi değil kamyonet kullanır gibi kullanın.
- Modifiye etmeyin ihtiyacı yok

Hepsi bu başka sıkıntı çıkmaz. Eski bir araç alınca zaten biraz tamirat yapmayı göze almışsınızdır.

kasko vs istemem sıkıntı derken bir gezi sonrası öyle ağır off road da yapmayacağım dağ bayır gezmek için sadece ama döndüğümde ertesi gün sanayiye gitmek istemiyorum hız konusunda zaten kocaeli antalya arası 90 km geçmem :D sürat = ölmektir yani hız sıkıntı değil benim için ne bileyim mekanik sorun çıkarmaz diye söylüyor herkes iş arkadaşlarımdan land rover kullanan çok var (askerde) hergün 1lt yağ eklediğini söleyen var ama öyle iken bile çıkmadığı yer olmuyormuş 30 bin çok para benim için 3. aracım olacak çünkü o kadar bütçe yok açıkçası

15,000 TL verceğin aracın masrafları sinir bozucu şeyler olur, debriyaj ayarı, fren teli, elektrikle ilgili tesisat gibi ucuz ama sanayi üyeliği sağlayan işler çıkartabilir. Belki de şanslı çıkarsın istediğin gibi masrafsız bir araç bulursun. İmkanın varsa 10 lira daha üstüne koy bir tane disco V8 al, alt yapısı defender ile aynı içi konforlu hem de lüks. 15lik defender bir süre sonra size 25'e mal olur

v8 bana ağır kaçar heleki bu petrol fiyatlarında bakalım artık acelem yok araştırma içindeyim lada niva hiç kullanmadım oda cazip geliyor fakat rus olunca durup 1 değil 10 düşünmek gerekiyor yani biraz kararsızım :smiley:

niva alırsanız tofaş parçalarının uyduğunu söylüyorlar ama defender'ın verdiği haz... kesinlikle bi defender almalısınız :smiley:

evet o hazzı askerde aldım inşallah bakalım Allah nasip ederse alıcam

87 toyota hlüx al kıramazssın ve inanılmaz performanslı gösterişli araclar pişman olmazssın 10 000 e var bi dayıda kalan parayla güzel bi lastik takımı ve döşeme sonra sur sefasını .05452854290

jeep serisinden cj tuzla falan bence uzak durmalısın. defender olabılır hem yolda gidersin. lada nivada olabilir aslında hem ekonomık hem parçası ucuz hemde az bucuk otomobıl konforu vardır. ekonomi yönünden düşünürsen nivayı tavisye ederim. arkadaşlar belki kızarlar bana ama arazi taşıtları içersindee en göze hoş gelen ve haz duydurabılen bi araç diyosan bence cj :smiley: şehrin içinden geç 10 dakıka sonra yuruyerek gıt ve bırıne sor burdan böle bi araç geçtimi diye kesinlikle görmüştür:smiley: ama ekonomı yönünden nıva dıyorum. ben oto tamırcısıyım cj var.

bende öyle düşünüyorum lada da daha otomobil görüntüsü var ama yazın ladalar hararet sorunu dağ başında sıkntı çıkarırmı cj modelleri beğenmiyorum yanlış anlaşılma olmasın :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

SON KONULAR

Geri