MehmetTorcu
Ana Kamp
Yakın olsaydım yardımcı olmaya çalışırdım ama mümkün değilSlm Bursada yaşıyorum bir campervan yapmak istiyorum,ücretli danışmanlık verecek danışman yardımcı arıyorum.
Yakın olsaydım yardımcı olmaya çalışırdım ama mümkün değilSlm Bursada yaşıyorum bir campervan yapmak istiyorum,ücretli danışmanlık verecek danışman yardımcı arıyorum.
Herkese merhaba, siteye biraz önce üye oldum. Ben de 17m3 Ducato aldım yeni, samsun'da kendi karavanımı yapmayı deneyeceğim. Ama ilk safhada beklemeye geçtik nedense: sürgülü tip cam arıyorum yanlar ve arka bagaj kapakları için ama bulmakta zorlanıyorum. Samsun'da sadece bir yerde buldum o da Bursa'daki fiyatın 1.5 katı. Var mı kargoyla güvenilir bir yer ya da yakınlarda önerebileceğiniz yer.Yakın olsaydım yardımcı olmaya çalışırdım ama mümkün değil
Arka kapıda açılan kayar cam hiç görmedim. Yan camların da her yerde bulunması lazım. Oto cam işi yapanlarda. Ben 3 tane değiştirdim . Yanlış hatırlamıyorsam 3 yan cam, 1 tavan heki, 1 banyo cami için 2700 vermiştim. Fiyatı yanlış hatırlıyor olabilirimHerkese merhaba, siteye biraz önce üye oldum. Ben de 17m3 Ducato aldım yeni, samsun'da kendi karavanımı yapmayı deneyeceğim. Ama ilk safhada beklemeye geçtik nedense: sürgülü tip cam arıyorum yanlar ve arka bagaj kapakları için ama bulmakta zorlanıyorum. Samsun'da sadece bir yerde buldum o da Bursa'daki fiyatın 1.5 katı. Var mı kargoyla güvenilir bir yer ya da yakınlarda önerebileceğiniz yer.