Corona nedeni ile bir süre bekledikten sonra tekrar hareket başladı. Bu arada yavaş yavaş ihtiyaçlarımı topluyorum
Bu arada camları değiştirdik. Kapı camı, karşısındaki oturma grubunun olduğu cam ve yatak başındaki cam açılır cam ile değişti. Banyo içine küçük 20x40 açılır cam eklendi. Yatağın üstüne bir tane daha tavan heki açtırdık.
Ekli dosyayı görüntüle 518515
Ilk aldığım tente oldu. Serdar toplu sipariş veriyormuş. Uygun fiyata 4m lik makaslı tente aldım. Serdar sağolsun montajını yaptı.
Ekli dosyayı görüntüle 518506
Ikinci aldığım enerji sistemim oldu. 3 adet 195W lexron monokristal panel, 2 adet 150A lexron jel akü, 1000W mexsun tam sinus akıllı inventor. 6lık solar kablo, ağlantı aparatları. Serdar ile beraber panellerin montajını yaptık. yarın akü bağlantısını yapacağım. Aküyü bağladıktan sonra enerjim de olacağı için akşamları çalışabilirim
Ekli dosyayı görüntüle 518513
Corona nedeni ile maskeler tam
Ekli dosyayı görüntüle 518514
iki tavan heki arasına 3 tane panel sığmayınca 3cm kadar üst üste bindirmek zorunda kaldık
Tüm enerji sistemini 12V olarak planladım. Buzdolabını alınca kompresörünü değiştireceğim.
İlk kat yalıtım için kendinden yapışkanlı aliminyum kaplamalı 9 mm kauçuk
Su ihtiyacı için 2 adet 120 lt teker üstü temiz su deposu. Karşılıklı yerleştireceğim. Attan bir boru ile bağlayacağım. Iki depoda eşit su olacak ve ağırlık anlamında denge sağlanacak.
Su dolum kapağı kilitli krom kaplamalı
Seaflo hidrafor 18lt/dk. Basınç tankı ekleyeceğim.
Dış duş
2 adet 105 lt kirli su deposu, aracın altına bağlanacak biri gri, biri siyah
Kirli su depoları için 20 cm uzunluğunda 2 adet su seviye şamandıra ve göstergesi. Temiz suya şimdilik gösterge koymayacağım. Zira depo gözümün önünde plastic içi görünüyor zaten
Led lambalar bir kısmı dokunmatik. Masa, mutfak, yatak üstündekiler dokunmatik.
12v USB prizler
8 yollu sigortalı aç-kapa panel
Eminçelik 2 gözlü cam siyah ocak
Su ısıtma için daxom 12ct hermetic şofben
TMC 12v küçük taş elektrikli tuvalet
Dış elektrik girişi ve dolaplar için basçekler kaldı.
Ardından yalıtım başlayacak
Ekli dosyayı görüntüle 518504
Ekli dosyayı görüntüle 518505