Ynt: 12m3 Camper Yapalım
Atilla bey yukarıdaki ölçülendirmeyi nasıl yaptınız bilmiyorum ama hepsi yanlış ;D ;D ;D
proje ölçekli çizilmiş resim değildi, sadece neyi nereye yerleştireceğiz onu belirlemek için böyle bir çizim yapıldı, , çizim yaptığımızda arabayı henüz almamıştım, bu resim aşşağı yukarı yerleşim planımızı anlatan bir resim, bittiği zaman bu şekilde yerleşim düzeni olacak
yinede sorularınıza cevap vereyim
1-yatak 120cm eninde, davlunbazın bittiği noktadan banyonun duvarı başlıyor
2- buzdolabını oraya yerleştireceğim, ölçüsü 48x55
3,4,5- masa ve oturma gurubunun ölçüleri resimdeki gibi değil, oturma gurubu 60x60, şöför koltuğu ve yolcu koltuğu oturma gurubu gibi dönerek, katlanır masanın üstü şöför koltukları kısmına doru açılarak dört kişilik yemek masası ve oturma gurubu olacak, 60cm oturma gurubunda bir kişi şöför koltuklarında bir kişi olmak üzere iki kişi yatırıyorum
6- kapı girişimi 60cm yaptım
7- yatak eni 120cm net, mutfaktan çaldım mutfak 90cm, mutfak tezgahını yardımcı parçalar veya gizli çekmeceler ile büyüteceğim
banyo çaprazını yerin genişlemesine yardımcı olması için tasarladım fakat iş uygulamaya gelince tuvalet taşını yönü nedeni ile şuan iptal, eğer bir çözüm bulabilirsem 60cm çapraz kapı olacak
ölçü olarak son çizim bu şekildeydi