113.000 KM DE İLK SAHİBİNDEN DEFENDER 110 COUNTY DİZEL

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pancarmotorcu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,582

pancarmotorcu

ONLY ?????? CAN DO IT
Yer
istanbul bayrampaşa
1987 MODEL İLK SAHİBİNDEN ALINMIŞTIR ,87 YILINDA OTOKAR TARAFINDAN İNGİLTERE DEN ÖZEL SİPARİŞLE GELMİŞTİR,ARACIN KM Sİ ORJİNAL 113.000 DİR SÖKME TOPLAMA YAPILMAMIŞTIR FABRİKADAN ÇIKTIĞI GİBİ ORJİNAL DİRİ BİR ARAÇTIR TR DE EŞİ YOKTUR

ORJİNAL HİDROLİK DİREKSİYON

2.5 DİZEL MOTOR

ÖN FAR YIKAMA SİSTEMİ ORJİNALDİR

AÇILIR KAPANIR BASAMAKLAR ORJİNAL

WARN VİNÇ ORJİNAL VE ÖN KORUMA DEMİRİ VARDIR

ARKA ÇEKİ DEMİRİ ORJİNAL

ARAÇTA ÇİFT DEPO VARDIR 75 LT.NORMAL VE SAĞ KOLTUK ALTI 45 LT. AYIRICI ŞALTERİ VARDIR GÖSTERGE HER İKİSİNİDE GÖSTERİR

10 KİŞİLİK KOLTUK VARDIR ORJİNAL DÖŞEMELERİ ÜZERİNDEDİR ALT TABAN HALI KAPLAMA ORJİNALDİR

RUHSATTA OTOMOBİL ARAZİ TAŞITI GEÇER YOLCU KAPASİTESİ 5 KİŞİ YAZAR TRAFİK SİGORTASI DAHA UCUZDUR

SNORKEL ORJİNAL LANDROVERDİR

16 OFSETLİ JANT 2 İNÇ YÜKSELTME,265X75X16 BF MUD TERRAİN LASTİKLER YENİ TAKILMIŞTIR

ÖZEL SÜSPANSİYON SİSTEMİ VARDIR ARKA DİFRANSİYELDE KÖRÜKLÜ VE SARSINTILARI EMEN BİR SİSTEM VARDIR ARAÇTAN TIK SES GELMEZ SARSMAZ DİĞER DEFENDERLERDEN FARKLI ÖZEL ÜRETİM BİR ARAÇTIR ,KULLANIM KİTAPÇIKLARI,OTOKAR İTHALAT FATURASI,YEDEK ANAHTARI DAHİ MEVCUTTUR, ÇALIŞMAYAN HİÇBİR GÖSTERGE LAMBASI VS MEKANİK ELEKTİRİKLİ AKSAMI YOKTUR,MOTOR YÜRÜYEN 4X4 AKSAMI SIFIR AYARINDADIR BU MODELDE SIFIR TADINDA KULLANILACAK DEFENDER SAYILIDIR.

FİYAT OLARAK 29.500 TL İSTEMEKTEYİM HASAN ÇALIŞKAN TEL.0534 841 73 76.

Etiketler
Ynt: 113.000 KM DE İLK SAHİBİNDEN DEFENDER 110 COUNTY DİZEL

İLK SAHİBİNDEN

317906_498999436817512_848631716_n.jpg

Arkadaşlar Yorumlar için teşekkürler google defender 110 county yazarsanız özellikleri ve özel üretim olduğunu görebilirsiniz

İyi günler
Sy Çalışkan
Hayırlı satışlar,aracınız çok güzel ve diri görünüyor.
Saygılar

merhaba aracınız çok güzel
uzun süredir def arıyorum
fakat tdi olmasını çok istedim
aracınız ile uzun yolculuklar yaptınızmı tdi göre motor performansı sizce nasıl

Daha önce tdi kullanmadım ama tahminen onun kadar hızlı değildir,sürüş rahatlığı ve konforu olan ve ellenmemiş bu güne kadar garajda muhafaza edilmiş bir araç olduğunu söyleyebilirim ,test edip denemeniz lazım gelir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR