110 Sw 2.5 Duz Dızel Bakım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Agirabi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 72
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,570

Etiketler
bakım
Ynt: 110 Sw 2.5 Duz Dızel Bakım

ibrahim_ipek' Alıntı:
Masallah masallah . Abi senin arac hakikaten orjinal insan degistirmeye kiyamaz

ibrahim IPEK

Evet aynen çok orijinal. Belli yerlerden özellikle koltuk altlarında ki kapaklardan toz ve çamur yıllar boyunca aracın içine işlemiş. Bir de o sarı görünen yerler fabrikanın halılara sürdüğü yapıştırıcının izleri. Onları hepsini temizleyip pırıl pırıl ilk günkü gibi yapacağım. Şimdi bu kadar uğraştan sonra açıkçası bu güzelim zemine ziftli yapıştırma bir izolasyon malzemesi yapıştırmak içimden gelmiyor. :s

Bunun yerine alttan ve ön motor kaputu içinde izolasyon tekniklerine yönelip içini fabrika çıkışı orijinal muhafaza etmek istiyorum.

cenk sakın o zift gibi olan izolasyon maddesinden sürme üzerine hiç bir şey yapıştıramıyorsun 1 saatlik işi 1 günde toplam işi de 1 hafta da bitirebiliyorsun :smiley:

burakuysal' Alıntı:
cenk sakın o zift gibi olan izolasyon maddesinden sürme üzerine hiç bir şey yapıştıramıyorsun 1 saatlik işi 1 günde toplam işi de 1 hafta da bitirebiliyorsun :smiley:

Yok zaten sürmem de, demek istediğin şuydu. Dynamat dahil herhangi bir ürün yapıştırmak istemiyorum.

Hayırlı uğurlu olsun,güle gele kullanın orjinalliğini muhafaza etme niyetinize çok sevindim. Bunlar gerçek araba, o nedenle muhafaza etmek lazım. Selamlar.

Sn. F.Akpolat iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Orjinallik bana göre çok önemli. Aracın bütün ruhunu temsil ediyor. Kolay da bir iş değil aslında şimdi orjinal çıkartmaları ve orjinal döşeme kumaşının peşine düştüm. Hele onları bir temin edeyim ahh işte o zaman muhteşem olacak. Döşemeler aslında çok çok iyi durumda sadece bir sigara yanığı var ve bagaj oturma sağ gurubu yangında yanmış. Bunları yeniden yapacağız.

Selamlar sevgiler :smiley:

Orjinalin üstünlüğü bencede tartışılmaz. Umarım döşemelerinizi elden geçirip tekrar kullanır, eksikler içinde orjinallerini bulursunuz. Selamlar :smiley:.

ibrahim_ipek' Alıntı:
Son durum nedir varmi degisiklik

ibrahim IPEK

Döşemeler sökülüp güzelce temizlendi. Tavanda temizlendi pırıl pırıl oldu. Port bagaj ve merdiven sökülüp, zımparalanıp önce anti pas atıldı, sonra siyaha boyandı. İzolasyon çalışması için seni ve Burak Yılmaz' ı bekliyorum :D

Abi izalasyon icin ben plaka yapmayi dusunuyorum istedigim zaman rahatca sokebilmeliyim . Tabi suanlik dusunce pratikde nasil olur becerebilirmiyim bilmiyorum

ibrahim IPEK

Zemin izolasyonu mu tavan ve yan izolasyon mu? Zemin izolasyonu parça parça? Arabanın altına atılan pütürü düşündünüz mü?

Sent from my iPhone using Tapatalk

cenk bey merhaba ,,aracı satıyormusunuz? malum sitede aracı gördüm,,sakıncası yoksa sebebini sorabilirmiyim? baya uğraşıyordunuz?

Merhaba,

Maddi manevi bütün olumsuzluklar üst üste geldi. Mecbur kaldım. O kadar bakımları vs yapıldı daha bir kere araziye çıkmaya vakit bulamadan üstelik. Kısmet ne diyelim...

Ben söyleyeyim. Cenk aracı kendisi kullanmak üzere hiçbir masraftan kaçmadan yapmaya başladı. Maalesef ekonomik nedenlerden dolayı satıyor. Arabanın yapılamayan hiçbir sorunu yok yani.
Almak kısmet olduğu gibi binmek de kısmet. Maalesef cenkin kısmetinde binmek yokmuş inşallah cenk bu duruma daha fazla üzülmeden en az zararla satılır araç

Cenk aynı anda açıklamışız bana kızmamışsındır inşallah. İleride rahatlayınca daha da güzelini alırsın inşallah.
Ben de ilanı ilk verdiğimde moralim çok bozuktu ama sonra toparladım kendimi. Her gün daha yeni şeyler de yapmaya devam ediyorum. Bunu verince sana güzel bir series toplarız istersen. Arazide canavar gibi....

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,688
Kaydolan Son Üyemiz
turansezer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR