110 defender arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan akademic Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,861
Ynt: 110 defender arıyorum

Alalh günlünüze göre versin, umarım istediğiniz gibi bir araç bulursunuz. Kazdağları'na da bekleriz herzaman :D

Etiketler

sword7' Alıntı:
Alalh günlünüze göre versin, umarım istediğiniz gibi bir araç bulursunuz. Kazdağları'na da bekleriz herzaman :D
senin aracı gördükten sonra insan başka defender ları pek beğenmniyor cidden çok güzel bir araç emeğine sağlık güle güle binin..

erdalyaman' Alıntı:
Bir land'cı daha kazanıyoruz ;D
Çok sevindim güzel bir karar :D
Erdal abi kısmetse düşünüyorum Niva aşkım devam ediyor :smiley: ama hatırlarsan menderes gezisinde dokotrun defenderıda vardı orda girdi kanıma :smiley:

nordic1903' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/etemoglu_otomotiv_den_1992_model_land_rover_2_5_110_hp-64WQQaXQQ20666062WQQpXQQdisplayitem

Bahsi geçen araç geçen hafta 12 500 TL'ye satışa çıkarıldı..Benim de içinde bulunduğum çokca Defender taliplisi tarafından arandı..Sonra ilk söz kesen talip tarafından vazgeçilince galeri ilginç bir şekilde fiyatını 14 750 TL'ye çıkardı..İnsanların sevdalarını sömürmemek gerektiğine inandığım için doğal olarak vazgeçtim ve tekrar arama zahmetine bile girmedim..

Bilginize

Cenk
Yavv bari fıs fıs boyasaydılar bukadardamı masraf edilmeden satılmaya çalışılır anlamadım gitti
hava filitresine dikkat ;) ;) ;)

yunus bager' Alıntı:
Yavv bari fıs fıs boyasaydılar bukadardamı masraf edilmeden satılmaya çalışılır anlamadım gitti
hava filitresine dikkat ;) ;) ;)
Yav buaracı kim kullanmış insanda biraz ruholur yazık aracın ciğerllerine filitre hih tersten emdirilirmi

zaferbager41' Alıntı:
Yav buaracı kim kullanmış insanda biraz ruholur yazık aracın ciğerllerine filitre hih tersten emdirilirmi
Sonra işi bilmeyen kişilerden araç alırlar birde defenderi kötülerler

yunus bager' Alıntı:
Sonra işi bilmeyen kişilerden araç alırlar birde defenderi kötülerler
işi bilen arkadaşların önerilerini değerlendirip sonrasında üzülmemek için bu sitedeki birikimlere güveniyorum..

Filitreyi bizde böyle mi bağlasak :smiley: :smiley: Belki araca 200 bg güç kazandırıyordur :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR