senin aracı gördükten sonra insan başka defender ları pek beğenmniyor cidden çok güzel bir araç emeğine sağlık güle güle binin..sword7' Alıntı:Alalh günlünüze göre versin, umarım istediğiniz gibi bir araç bulursunuz. Kazdağları'na da bekleriz herzaman
Erdal abi kısmetse düşünüyorum Niva aşkım devam ediyor ama hatırlarsan menderes gezisinde dokotrun defenderıda vardı orda girdi kanımaerdalyaman' Alıntı:Bir land'cı daha kazanıyoruz ;D
Çok sevindim güzel bir karar
Yavv bari fıs fıs boyasaydılar bukadardamı masraf edilmeden satılmaya çalışılır anlamadım gittinordic1903' Alıntı:http://www.sahibinden.com/etemoglu_otomotiv_den_1992_model_land_rover_2_5_110_hp-64WQQaXQQ20666062WQQpXQQdisplayitem
Bahsi geçen araç geçen hafta 12 500 TL'ye satışa çıkarıldı..Benim de içinde bulunduğum çokca Defender taliplisi tarafından arandı..Sonra ilk söz kesen talip tarafından vazgeçilince galeri ilginç bir şekilde fiyatını 14 750 TL'ye çıkardı..İnsanların sevdalarını sömürmemek gerektiğine inandığım için doğal olarak vazgeçtim ve tekrar arama zahmetine bile girmedim..
Bilginize
Cenk
Yav buaracı kim kullanmış insanda biraz ruholur yazık aracın ciğerllerine filitre hih tersten emdirilirmiyunus bager' Alıntı:Yavv bari fıs fıs boyasaydılar bukadardamı masraf edilmeden satılmaya çalışılır anlamadım gitti
hava filitresine dikkat
Sonra işi bilmeyen kişilerden araç alırlar birde defenderi kötülerlerzaferbager41' Alıntı:Yav buaracı kim kullanmış insanda biraz ruholur yazık aracın ciğerllerine filitre hih tersten emdirilirmi
işi bilen arkadaşların önerilerini değerlendirip sonrasında üzülmemek için bu sitedeki birikimlere güveniyorum..yunus bager' Alıntı:Sonra işi bilmeyen kişilerden araç alırlar birde defenderi kötülerler
Denemek lazım )))vosdost' Alıntı:Filitreyi bizde böyle mi bağlasak Belki araca 200 bg güç kazandırıyordur