ambulansların temiz olduğunu biliyorum ama arazide çok ağır yoksa izmirde çok güzel var vosdost'unsensar' Alıntı:ambulanstan çıkma devlet arabaları var onlar genellikle orjinal ve bakımlı oluyor hemde ucuz onları alıpta kendinize göre düzenleyebilirsiniz..
akademic' Alıntı:http://www.sahibinden.com/_acil_28_000_den_dustuk-38WQQaXQQ5985017WQQpXQQdisplayitem
bu araçla ilgili düşünceniz nedir ?
evet burda konuyu açmadaki sebebte cidden gezenbilirci arkadaşlarıma güvenmem.. dediğiniz gibi burdan referanslı bir araba daha sorunsuz olacaktır..nordic1903' Alıntı:Bu araç için bir girişimim olmadı..Fotoğraflardan fena durmuyor ama Defender ruhuna uymayan bazı modifikasyonları var o yüzden ilgimi çekmedi..Ben bu sitedeki üstadlar vasıtasıyla araç almayı düşünüyorum...Güvenilir ve refensı kuvvetli araç maddi anlamda sahibini daha az üzer kanaatindeyim..
Saygılarımla
Cenk
akademic' Alıntı:ambulansların temiz olduğunu biliyorum ama arazide çok ağır yoksa izmirde çok güzel var vosdost'un
Ahmet cidden o adar güzel araçlar varki en kısa zamanda değerlenriip karar vereceğim bursa işi önümüzdeki hafta olacak gibivosdost' Alıntı:Bursaya ne zaman gidiyoruz??
evet yakışıklılığı aklımızı çeldi.. umarım yürüyenide güzeldir gidip görecez.. kısmetsesensar' Alıntı:yakışıklı araç aracın içide dışı kadar güzel olmuş.off road için düzenlenmiş.aracın sahibi de off road düşkünü olabilir ve öyleyse gerekli bakım ve parça onarımı yapmıştır.benim araştırmama göre sitedeki en güzel defender lardan biri... önemli olan sizin binip test etmeniz .
arkadaşım bende arıyorum bulamıyorum.akademic' Alıntı:ilginize çok teşekkür ederim üstü kapalı beş kapı olanlar çok güzel görünüyor.. ayrıca özelden de güzel araçlar yolladılar.. inşallah en kısa zamanda güzel bir araç sahibi olurum.