arslanmurat
Ana Kamp
Tavan sepeti ve merdiveni boya ve montaj tamamlandi
Motorsiklet taşıma var sirada
Motorsiklet taşıma var sirada
merhaba
yıllardır hayalını kurdugum karavan a sahıp olmak ıcın en sonunda 2016 model 11,5metreküp ducato aracımı aldım.
pln konusunda internetten arastırma yaptım fakat basarılı olmadım.
sızlerden rıcam yerlesım planı hakkında fıkır vermenız elınıde var ıse benımle paylasmanız.
şimdiden destegınız ıcın tesekkurler
aracta cogunlukla esım ve golden cınsı 5 yasında kopegmızle gezecegız
Benim de düşüncem 11.5 m3 ducato ama bir türlü içime sinen bir araç bulamadım.. Bulabilirsem tasarımım şu şekilde olacak.. Yatma bölümü arkada 80 cm lik bir yatak, yemek bölümünde yatağa dönüşen ikinci bir yatak.. Mutfak ve wcmerhaba
yıllardır hayalını kurdugum karavan a sahıp olmak ıcın en sonunda 2016 model 11,5metreküp ducato aracımı aldım.
pln konusunda internetten arastırma yaptım fakat basarılı olmadım.
sızlerden rıcam yerlesım planı hakkında fıkır vermenız elınıde var ıse benımle paylasmanız.
şimdiden destegınız ıcın tesekkurler
aracta cogunlukla esım ve golden cınsı 5 yasında kopegmızle gezecegız
motorsıklet tasıma aparatını en sonunda bıtırdım. pıyasada saatılanlarla aynı ozellıkle extradan bank veya masa olarak kullanılabılme özellıgı ekledim. pilot tekerlek dahil kendi imalatım
Ekli dosyayı görüntüle 639885
Ekli dosyayı görüntüle 639886
Ekli dosyayı görüntüle 639887
Ekli dosyayı görüntüle 639888
Ekli dosyayı görüntüle 639889
belki fikir verir..motorsıklet tasıma aparatını en sonunda bıtırdım. pıyasada saatılanlarla aynı ozellıkle extradan bank veya masa olarak kullanılabılme özellıgı ekledim. pilot tekerlek dahil kendi imalatım
Ekli dosyayı görüntüle 639885
Ekli dosyayı görüntüle 639886
Ekli dosyayı görüntüle 639887
Ekli dosyayı görüntüle 639888
Ekli dosyayı görüntüle 639889
Bu kadar küçük bir araçta yatak başına komidin çok gereksiz bence. Yerinizde olsam yatağa ve mutafağa ilave ederdim o alanı. Tuvalette o şekilde zaten çok dar olur kullanamazsınız.Benim de düşüncem 11.5 m3 ducato ama bir türlü içime sinen bir araç bulamadım.. Bulabilirsem tasarımım şu şekilde olacak.. Yatma bölümü arkada 80 cm lik bir yatak, yemek bölümünde yatağa dönüşen ikinci bir yatak.. Mutfak ve wc
Belki bir fikir verir deye paylaşayım dedim..
Ekli dosyayı görüntüle 642487
Ekli dosyayı görüntüle 642488
Ekli dosyayı görüntüle 642489
Ekli dosyayı görüntüle 642490
çok güzel olmuş tebrikler.. aynı araçtan aldım. üzerindeki tavan sepeti ve merdiven olmasa dışarıdan karavan olduğu anlaşılıyor mu ?çok şükür karavanımızı bitirdik. ve ruhsatımız aldık sigorta ile sorun yasadık onuda gurubun ve sigortacı kamil beyın yardımı ile sorunsuz olarak atlattıkEkli dosyayı görüntüle 644550
Ekli dosyayı görüntüle 644551
Ekli dosyayı görüntüle 644552
Ekli dosyayı görüntüle 644553
Ekli dosyayı görüntüle 644554
Ekli dosyayı görüntüle 644555