11,5metrekup Ducato İçi̇n Karavan Plani

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslanmurat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,754

Etiketler
Melih aradan baya zaman geçmiş,
hem de yakındaymışsın ama görüşemedik,
Maltepe buluşmalarına da gelmedin

Çok teşekkürler, Renault master bende ciddi ciddi düşünüyorum,kısa veya orta kasa, en fazla 13 metreküp. En fazla 2010 model araç alabilirim, en çok korktuğum aracın daha sonradan mekanik sorunları ile beni sık sık üzmesi. Ben çok titiz bir sürücüyüm, aracı ezmem, bakımını ihmal etmem ama bu araçlarda hep ticari olarak kullanıyorlar, sizler nasıl yendiniz bu endişeyi?

Melih aradan baya zaman geçmiş,
hem de yakındaymışsın ama görüşemedik,
Maltepe buluşmalarına da gelmedin
Evet artık yakınlardayım. Bostancı kadar yakında. Maltepe buluşmasından haberim yoktu. İşler çok yoğun geçtiği için bakamıyordum. Bundan sonra bir buluşma olursa mutlaka gelmeye çalışırım. Önümüz yaz sanırım bir ara görüşürüz bir yerlerde. Benim görmediğim bir organizasyon olursa da beni dürtün gelmeye çalışırım.

Rica ederim bu plan uzun şase 13 metreküplük Master için. Benim bunu tercih etme sebebim uzunluk olarak 370 cmlik net bir kasası olması ve daha önemlisi piyasada karavan için Ducato araçlar tutulduğundan temizi kalmadı sayılır. Renaultlarda temizini bulmak biraz daha kolay. Ben Yalova'dan bulmuştum aracı. Okul minibüsü. Sadece sabah akşam öğrenci taşımış. Ama alınca illaki mekanik bakıma sokacaksınız, lastikleri değiştireceksiniz. Aküyü yenileyeceksiniz. Araç alırken, karavan dönüşüm bütçesini ayarlarken, mutlaka bunlara da bütçe ayırmayı unutmayın. Bakımları yaptırıp değişmesi gerekeni değiştirin ki kafanız rahat olsun.

Evet haklısınız,muhtemelen Renault alacağım. Servis aracı illaki daha az yıpranmış olur, bir tek izolasyonda camları zorluk çıkaracaktır sanırım ama o da illaki hallolur. Aslında bir ara sadece dış duş düşünmüştüm, hatta hala da düşünmüyor değilim veya içeriye seyyar duş,perdeli. Hal böyle olunca Renault Trafic de gündemime girdi, benim boyum da 1.72 ,ebat olarak bana yeter diye düşünüyorum, zaten evim de stüdyo daire,minimale alışığız.

10 yıllık hayalıme bır adım daha yaklastım.
bu ay karavana donusume masladım. sankı biraz tersten basladım ama olsun.
aracımı gecen yıl ekım ayında almaya ıstanbula gıtmıstım. aracı alıp donus yoluna cıktıgımda temız ve yenı revızyon yapılmıs 2010 model honda cbf 150 motorsıletı gorur gormez begenıp almıstım.
aracımda motorumda 7 aya yakındır yatıyordu.
araca orıs marka flanslı tip cekı demırı taktım ve uzerıne motorsıklet tasıma apararatı ınsaa ettım. kaba ınsaat bıttı
test yaptım. temızlık ve boyadan sonra son halını atarım.
kısmet olursa 15-20 gun e cam montajına yapacagım
iç plan konusunda hala kararsızım ve destegınıze ıhtıyacım var.
aklımda tavan ve duvarlar lambiri dolapları çam kontra plaktan yapıp yakma ve seffaf vernik var.
AYDIN - DİDİM deyım. araca cam montajı konusunda yardımcı olabılecek var ise destegınızı rıca ederim
0536 693 14 31 murat
gurupta benimde bırseylerı paylasmaya ( karavan yapım süreci ) baslamanın verdıgı gurur ve mutlulugun tarıfı yok.
anlatılmaz yaşanır cinsinden birsey.

egean.tr inceleyin faydalı olacaktır.

CBF güzel motosiklet. Taşıma rampası hayırlı olsun.
Yapımınızı takip ediyor olacağım. Kolay gelsin.
Keyifli forumlar...

sayın akdenız cok ugrastım ama bana gonderdıgınız plandakı aracın kac metrekup oldugunu ogrenemedım. eger 11.5metrelık arac ıse yerlesım planındakı ölculendırmede yardımcı olabılırmısınız

Almanya’da araçlar m3 olarak geçmiyor, ebatları veriliyor.
Kendim, yük konulan kısmın hacmini hesapladım, 11,5 m3’e yakın çikıyor.

Resimdeki Boxstar 540’ın,

Uzunluğu 5,41m

Içinin geniṣliği 1,87m

Içinin yüksekliği 1,90m

Daha fazla bigi bu linkte var:

BOXSTAR 540 ROAD | Serienausstattung

Baṣka sorularınız olursa yardımcı olmaya çalıṣırım.

Iyi çalıṣmalar, baṣarılar.

Tesekkur ederim

Yavaş da olsa ufak ufak ilerliyoruz.
Malesef işlerin yoğunluğu ve herseyin fiyatının artması hem ekonomimizi hemde moralimizi bozuyor. Kaba inşaat devam ediyor. Tavan sepeti kaba işçilik olarak bitti. Boya ve zımpara kaldı

SON KONULAR - FORUM