1000 km'de 4x4 Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dusterer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,073

dusterer

Yeni Üye
Arkadaşlar elimde 3 araba oldu. Birini çıkarmak durumundayım. O da istemeyerek de olsa Duster olacak.
Aracım 2011 model 1.5 dci 4x4 Duster Laureate+Look paketli+arka park sensörü var.
06 Eylül 2011 de trafiğe çıktı.
Renk beyaz, 1000 km.de Aracı Eskişehir de Güven'e (Renault) bıraktım.
Fiyat olarak 46.500 TL düşünüyorum. İlgilenenler PM atsınlar. Telefon verirlerse ben de arayabilirim. Saygılar.

Etiketler
Ynt: 1000 km'de 4x4 Duster

Sayın dusterer,

Araba sizin, dilediğiniz fiyatı düşünürsünüz; hayırlı satışlar dilerim.

Ama bir önerim olacak: Alıcı birkaç bin lira için neden ikinci el alsın? (1000 km olsa da)

Birkaç bin lirayı daha gözden çıkarır, 2012 model alır.

Fiyatı gözden geçirmenizi öneririm.

Arz talep meselesi. Bu aracı 4 bekleyenler var bu forumda. Araba bir VW değil tabii ki. Ben sattığım son 3 VW de üstüne para aldım. Duster'ın ne kadar iyi bir araba olduğunu ikinci el performansında göreceğiz.
Aracı bulan sıfırını en iyi ihtimalle 49.250 TL ye zorlayarak alır. 1000 km deki, sigara içilmememiş teslime hazır beyaz Duster'ı da 46.000 TL yi zorlayarak alır. Benim para, zaman sorunum yok. Gerekirse 3 arabayı da besler, istediğim zaman istediğim ortama uygun arabayı kullanırım. Ve bu konuda çok samimiyim. Duster'ı da severek kullanıyorum, ama elimdeki diğer 2 araba Duster'dan daha iyi araba olduğu için Duster'ı satlığa çıkardım. Saygılar...

VW de özellikle otomatik modelleri 2 ay kullanıp, bırakın daha düşük fiyata, aldığınızın üstüne rahatlıkla (hiç beklemeden) satabildiğiniz, Dacia da ise 2 hafta kullanıp (az gelmesi nedeniyle nispeten talep gören) aracınızı liste fiyatının yaklaşık 3600 TL altına satmaya çalışıp, üstüne fiyatı gözden geçirmeniz talep ediliyorsa, Duster'in iyi bir araba olduğu konusunda şüphe duyarım arkadaşlar. Markanın ikici el değeri ve hızlı satışı bir çok şeyi açıklamıyor mu sizce?

dusterer' Alıntı:
Arz talep meselesi. Bu aracı 4 bekleyenler var bu forumda. Araba bir VW değil tabii ki. Ben sattığım son 3 VW de üstüne para aldım. Duster'ın ne kadar iyi bir araba olduğunu ikinci el performansında göreceğiz.
Aracı bulan sıfırını en iyi ihtimalle 49.250 TL ye zorlayarak alır. 1000 km deki, sigara içilmememiş teslime hazır beyaz Duster'ı da 46.000 TL yi zorlayarak alır. Benim para, zaman sorunum yok. Gerekirse 3 arabayı da besler, istediğim zaman istediğim ortama uygun arabayı kullanırım. Ve bu konuda çok samimiyim. Duster'ı da severek kullanıyorum, ama elimdeki diğer 2 araba Duster'dan daha iyi araba olduğu için Duster'ı satlığa çıkardım. Saygılar...
Bu araç için aylarca sıra beklendiğine göre bence dediğiniz fiyata elinizi öpene satarsınız. Hayırlı satışlar.

dusterer' Alıntı:
VW de özellikle otomatik modelleri 2 ay kullanıp, bırakın daha düşük fiyata, aldığınızın üstüne rahatlıkla (hiç beklemeden) satabildiğiniz, Dacia da ise 2 hafta kullanıp (az gelmesi nedeniyle nispeten talep gören) aracınızı liste fiyatının yaklaşık 3600 TL altına satmaya çalışıp, üstüne fiyatı gözden geçirmeniz talep ediliyorsa, Duster'in iyi bir araba olduğu konusunda şüphe duyarım arkadaşlar. Markanın ikici el değeri ve hızlı satışı bir çok şeyi açıklamıyor mu sizce?

Sn. Dusterer

Yukarıda ki bir mesajınızda duster iyi araç talep ettiğim fiyatı vermezlerse acelem yok beklerim ve keyifle binerim demişsiniz. Daha sonra da istediğim fiyata satılmazsa aracın iyiliğinden şüphe duyarım demişiniz. Şimdi bu sattığınız araç iyi binilir bir araçmıdır yoksa kötü bir araç mıdır?

Arz talep meselesi dediğiniz ben duster alacak olsam 49.000 Tl ye sıra bekler sıfır alırım. %18 kdv yi vergiden düşerim. Araç bana 41.500 Tl ye gelmiş olur. ;) Bence aracın iyi olup olmadığını şuradan anlaşılır.Bir aracın 10 yaşında bir modeli İstanbul sokaklarında çoklukla gözüküyorsa o araç iyi araçtır ! :smiley:

İstadiğiniz fiyata satmanız dileğiyle ,hayırlı satışlar dilerim...

Her aracın bir alıcısı vardır, VW gibi markalarda bu kadar az kullanılmış otomatik modeller 1-2 günde iyi fiyata satılır (otomatik modellerde sıra var). Duster ise 1-4 hafta arasında satılır. Yeterki sabredin ve paraya sıkışmış olmayın.
Herkesin KDV indirim şansı yok. 3000-4000 TL bu ülkede iyi para. Bir çok insan zaten limitlerini zorlayıp istediği aracı alabiliyor. 1000 km'deki bir aracı, test aracı değilse, sıfırına göre 3000-4000 TL aşağı ben şahsen alırdım.
3 ay Tiguan kullanıp sattım (Yakıt tüketimi, arkadan gelen tıkırtılar ve sert süspansiyon yüzünden).Tiguan'a göre ben bu aracı daha severek kullandım. Hem kullanırken hem de idamesi daha ekonomik, süspansiyonu daha konforlu. Eksileri yok mu, var tabii ki. Bulabildiğim yegane kusur, rüzgar sesi Tiguan'a göre daha fazla. Sonuçta ne verip ne aldığınıza bakacaksınız. 49-50.000 TL ye dizel, gerçek 4x4 ve arazi performansı 80.000 TL'lik Tiguandan çok daha iyi bir araç alıyorsunuz. Daha sessiz, malzeme kalitesi daha iyi, benzinli ve sert Tigua'a 80.000 TL ödemeniz gerekiyor.
Ne kadar iyi araç olduğu konusunu sadece zamanında sıra beklenip alınan bir aracın ne kadar sürede satılabileceğini görmek için yazdım. Tiguan'ı da benden alan galeri 2 ay sonra takasla satabildi.
Sonuç: Duster özellikleri ve fiyatına göre kesinlikle iyi araba. Ancak insanların Dacia markasına bakış imajının değişmesi gerekir.Bu da zamanla olacak.
Saygılar...

Buyrun buda ilanı;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-dacia-2011-model-4x4-1-5-dci-dacia-duster-lauraete-look-paket-59815900/detay/

Bu da başka bir alternatif

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-dacia-2011-duster-4x4-14500-km-sahibinden-beyaz-59827431/detay/

Sağolun ben ilanları görebiliyorum, sizlerin yardımına ihtiyacım yok. Benim arabamın fiyatı bu. İsteyen alır, istemeyen almaz.

Bence fiyat iyi, sıra beklememek için 1000km'lik(sıfır sayılır) bir araç 3-4000TL(Yaklaşık 1-1,5 yıllık yakıt parası) eksiğine 2.el alınır. Hayırlı satışlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri