%100 Yerli Turkar 4x4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mustafa E Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,882
Ynt: %100 Yerli Turkar 4x4

lynx255' Alıntı:
Ooooo kavga çıkacak takibe devam..
Koş oğlum bakkaldan çekirdek al, mahallede mevzu var.. :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Şaka bir tarafa, güzel paylaşımlarda bulunabilmek adına yazdığımız, burası veya benzeri ortamlarda, tıpkı günlük hayatımızda olduğu kadar, dikkatli bir dil kullanılmalı, birbirimizi rencide edici söz ve söylemlerden uzak durulmalı..
Zevkler subjektiftir. Hiç kimse kendi beğendiğini bir başkasına zorla beğendiremez. Her hangi bir kişinin bir arabada aradığı kriterler bir başkasınınkinden mutlaka farklıdır. Tüm bunlarda beğeni ve algılarımıza etki etmektedir.

Bunu size yalnızca bir kardeşiniz olarak hatırlattığımı ve yanlış anlamayacağınızı umuyorum..
harika bir paylaşım ve tavsiye ;)
teşekkürü tıkladım kendi şahsıma ;)

Etiketler

https://www.google.com.tr/search?q=dakar+kamyon&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=2LuHUse6DYiztAaFzYEQ&ved=0CDQQsAQ&biw=863&bih=362

çirkinler ordusu.koca koca firmalar üç yaşında bir küçük hanımın yaratıcılığına sahip değiller.
Turkar dahil hepsinin Türkiye mümessiliyim.mahindra dahil bir çok hint ve çin firması gelişmiş ülkelerin eski teknolojilerini kalıplarını motorlarını alıp kendi markalarını çakıyor bu onun malı oluyor da bizim mühendisimizin çizdiği,yerinde göremediğimden internetten takip ettiğim kadarıyla motoruda dahil yerli üretim olan bu araç neden Türk malı olamıyor.benim talep edilen rakam kadar param olsa alırmıydım.almam.ama necasette atmam .yapanların ellerine sağlık.en azından ergenekoncu tayfanın hamurlarından daha yerli daha işlevsel.belki hırtlar vadisi ırak ta oynayabilecek karizmaları yok ama landrover lisanslı telmaşa otokar kadar iş yapar

bu arada hacımurat a hesaplanan yaklaşma açısı ferrari corvette hatta dandik hyundai coupe de unutulmuş olmalı.bir ihtimal sürtünme katsayısı sıkıntısı rüzgar direnci maksatlı olabilir.insan sizin kadar üçyaşında kızıyla birlikte ailecek oto dizayn işi içinde olmayınca neden sorgulayamıyor.çamur model yapıyomusunuz ev ortamında küçük hanımın tasarımları için.buharlı ütü veya su püskürten alf lemi yapıyosunuz evde rüzgar tüneli testlerini merak ettim

Sevgili kardeşim ozan bey kusuruma bakma ama sizin otomotivden anlamadığınız kabak gibi ortada.
Yerli bir aracın yerli olması için bütün parçalarının kendi fabrikasında yapılması gerekmez zaten böyle bir saçmalık hiç bir yerde yoktur mesela FERRARİ nin bazı iç dizayn parçalarının türkiyede üretildiğini biraz araştırırsanız öğrenirsiniz, ayrıca beğenmediğimiz çinli firmaların birçok dünya devine parça ürettiğinide öğrenirsiniz.

Önemli olan aracın tasarımı ve bu tasarımın işlevselliğidir mühendislik gerektiren kısmıda budur tabi kalite, yakıt, süspansiyon, taşıma kapasitesi, motor ömrü vs. vs. gibi özellikleride unutmamak gerek eğer bu araç bu konularda iyi ise iyi bir araçtır yapanın eline sağlık. Edindiğim bilgilerde hep olumlu yönde aracı kullananlar memnunmuş.

Yani uzunlafın kısası TURKAR türkiyenin ilk patentli ve seri üretim 4x4 kamyonetidir.

4 bir aracın yada malın yerli üretim olması onun kaliteli ve iyi olduğu anlamına gelmiyor ülkenin %80 asgari ücretle yaşarken % 100 yerli kandırmacasına girmeyelim isterseniz buğdayı ve eti bile yurt dışından ithal getiren bir hükümetin siyasi tavrı ortada iken yerli malı yurdun malı moduna istesemde geçemiyorum çünkü söz konusu araçta ve diğer ürünlerde olduğu gibi % 100 yerli diye birşey malesef kalmadı isterseniz düşünün aracın yapımında kullanılan makina ve robotikler almanyadan, bilgisayar programları ingiltere ve amerikadan, araç parça tedarikçilerinin büyük kısmı yurt dışından ondan sonra yerli araç yaptık en iyisi bu yıllarca bize yerli diye itelenen kuş serisi araçlar ile bu araç arasında nitelik ve nicelik bakımından bir fark yok...
[/quote]

Ya Allah aşkına turkarın tasarımıyla hükümetin ne alakası var yani buğdayı dışardan almasaydık turkar daha mı iyi olacaktı ayrıca burası siyaset yapılacak yer değildir siyaset yapacaksanız sıkıştığınızda topu hükümete atacaksanız yanlış yerdesiniz.

Sizi anlayacak ingiliz hayranları parklarda devletin araçlarını yakıyolar emin olun onlar sizi çok iyi anlayacaklardır.

Not: Sorumu yine tekrarlıyorum uzun burunlu arazi kabiliyeti yüksek olan araçları söylermisiniz lütfen. Eski kamyon ve tırları değil.

ttogan' Alıntı:

Yanıt için teşekkür ederim ama zetrosların eski modellerinin burunları baya uzundur fakat yeni modellerde burun gittikçe çekilmiştir yani ilk modelleri gibi çok uzun değildir.
Sadece bitanecikmi buldunuz sizler bulun bende kısa burunluların listesini verecem. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR