ferdane gül
Zirve
Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)
Adnan Bey ,tebrikler,başarılarınızın devamını dilerim
Adnan Bey ,tebrikler,başarılarınızın devamını dilerim
suatkabal' Alıntı:Çok değerli GEZENBİLİR ailesi yakın dostlarım.herşey gerçekten çok güzeldi emeği geçen herkeze buradan saygılarımı sunuyorum.merakımı bağışlayın ADNAN OFLUOĞLU GEZENBİLİR üyesi olarak yarışa katıldı veee burada birinci oldu.bunun önemi hiç yokmuş gibi davranmamız yanlış olur.ADNAN OFLUOĞLU seni tebrik ediyorum.co pilot aytuğ TÜZALĞAN senide kutluyorum [unutmadım].güzel gezilerde görüşmek üzere HOŞÇAKALIN
UFUKK' Alıntı:Tuğsan elindeki o ufak canavar şiledeki etkinlikte etraftaki köpeklere fena recon kesip bizi sabaha kadar o güzel sesiyle uyutmadı,kartaltepede pek sessizdi maşallah.gece uluyan çakallardanda olabilir.kortu zannedersem garibim.
tugsan75' Alıntı:Çevremdekiler hayvan düşkünlüğümü bilir,bende dayanamıyıp aldım kucağıma,sonra bütün gün geldi peşimden,ama eve gelince hanım mangalın üstündemi yatttın sorusundan sonra anladım neden peşimi bırakmadığını. ;D
ferdane gül' Alıntı:Hımm demekki arazi taşıtı olan fotoğraf çeken birileri gerekli...
Ferdane Gül:Acemi offroadcu -Amatör fotoğraf çeken. ...
serdaragdas' Alıntı:Emeği geçen herkez'e saygılarımı ve sevgilerimi sunarım.Çok güzel Enfes bir organizasyon yapılmış. Gezenbilir forum üyesi olarak bikere daha katılamadığıma çok üzünüm.Böyle organizasyonların yapılmasından dolayı gurur duyuyoruz.
Sağlıcakla kalın.
Serdar AĞDAŞ
aytug34' Alıntı:(teşekkürler abi) herkeze tebrikler güzel bir etkinlikti (Gece yarışı) (Gündüz yarışıda) çok güzeldi ilk katılmama rağmen birinci olmak ödül almak çok güzel bir duygu. Emeği geçen herkeze tekrardan teşekkürler inşallah böyle güzel gezilerde görüşmek dileğiyle saygılar.