10+1 kisilik Defender ruhsat alabilir mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ruseyrek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,907

ruseyrek

Ana Kamp
arkadaslar bilgisi olan var ise yardim edebilir mi lutfen?

10+1 kisilik MKE cikisli 110 araca muamelecim + TuvTurk + emniyet M1G yani binek arazi araci olarak ruhsat cikaramazsin dediler, 11 kisilik tum araclar minibus sinifina girer dediler. ne yapabilirim bu durumda?

daha once bu tur araclarini trafige kaydettirenler ne tur bir yol izlediler acaba?

simdiden tesekkurler

Etiketler
Ynt: 10+1 kisilik Defender ruhsat alabilir mi?

evet dedikleri doğru benim aracımda 9 kişi gözükmesine ragmen m1g sınıfı 8 kişiye müsade eder diye iki kez muayenemi yapmadılar aldıkları muayene ücretinide iade ettiler.
Minübüs olursa her yıl muayene, otomobil - arazi taşıtı olursa iki yılda bir muayene.
size kolay gelsin.

benim araç 10 kişilik 2011 9 ya muaynesi var daha mg1 olarak geçiyor o gün geldiğinde araç minibüsmü olacak yani :smiley:

arkadaşlar bilenler lütfen yardımcı olsun.Satıcılar problem yok ben takip ederim diyor.ama detay vermiyor.yani minübüs mü olacak m1g mi belli değil.m1g için ne yapılması lazım.proje revizyonu koltuk sökme falan.ayrıca ankarada bu işi yapan emin birisi cvarmı bildiğiniz.şimdiden teşekkürler.

10+1den 4+1 e çevirdim ben, ona göre de proje çizildi, arazi taşıtı ve bu kişi kapasitesiyle işlemlerini yaptrııyoruz, kısmetse bu haftaiçi artık alırız ruhsatı da:smiley:

10 kisilik ruhsatlı defender arıyorum. ilgilenenler 0 533 347 0863 arayyabilirler.

göktu' Alıntı:
10+1den 4+1 e çevirdim ben, ona göre de proje çizildi, arazi taşıtı ve bu kişi kapasitesiyle işlemlerini yaptrııyoruz, kısmetse bu haftaiçi artık alırız ruhsatı da:smiley:

Göktuğ bey sizin arac ruhsatda cınsı ne olarak gecıyor yük tasıma ibaresı varmı? ben araca daha plaka tuv işlemı yaptırmadım benden öncekı sahıbı 4+1 plan cızcırmış anma aracn ruhsatdatında n1g kamyonet yazıyor, 4+1 olduğu için aracın hususi arazı taşıtı olması gerktıgını kamyonet olmadığını söyluyor vızeden buşekılde gecemezsın dıyorlar olması sızınde tescıl işlemleri bıtmedı galıba daha selamlar.
özhan

LAND ROVER DEFENDER 10+1 PICK UP 1987 MODEL ARACIM ARAZI TASITI DIYE GECIYOR BIR SORUN YOK - BILGINIZE

JOSHUA9' Alıntı:
LAND ROVER DEFENDER 10+1 PICK UP 1987 MODEL ARACIM ARAZI TASITI DIYE GECIYOR BIR SORUN YOK - BILGINIZE

Onur bey canım türkiyemde herşey oluyor. normalde 10+1 oldugu için minibüs olması gerek mektedir tekrar vizeye girdiğinizde yada aracı satdığınızda farklı sorunlarla karşılaşa bilirsinize arac nerede vizeye girdi pilan projelerini nerde hangi ilde cizdirdiniz tse nerden alındı bizde gideliim işimiz görülsün ?

DR.ÖZHAN' Alıntı:
Onur bey canım türkiyemde herşey oluyor. normalde 10+1 oldugu için minibüs olması gerek mektedir tekrar vizeye girdiğinizde yada aracı satdığınızda farklı sorunlarla karşılaşa bilirsinize arac nerede vizeye girdi pilan projelerini nerde hangi ilde cizdirdiniz tse nerden alındı bizde gideliim işimiz görülsün ?
ARAC 9 AYDAN BERIDIR BENDE VE HICBIR FIKRIM YOK. 1 SENE SONRA DEMEKKI VIZE ISLEMLERINDE BASIMIZA SORUN OLACAK GIBI DURUYO :mad:

JOSHUA9' Alıntı:
ARAC 9 AYDAN BERIDIR BENDE VE HICBIR FIKRIM YOK. 1 SENE SONRA DEMEKKI VIZE ISLEMLERINDE BASIMIZA SORUN OLACAK GIBI DURUYO :mad:

aslında yönetmelıkleri okuduğuma göre öyle yada kullanıcılardan aldıgın bilgilerde bu yönde görünüyor insallh sorun cıkmaz.

benim oldu 10+1 di vizeden gecmedi 2+1 re proje cizildi n1g olarak vizeden gectim kanun degişmiş

maltepe de kaya müşavirlik naci kaya defender muayenesi için yardımcı olabilir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR