bir iki ay önce kar yağdığında gittim o tarafa, önce başköy tarafına ardından çataldere tarafına.araçta yalnız olduğum için çok fazla durup resim çekemedim sadece başköy tarafından bir resim var onuda size hediye ediyorumcelo53' Alıntı:Doğrudur Senoz Çataldere köyü.
merhabalar sayın hırçın arkadaşım; araçların yükseltme işiyle Ediz arkadaşımız ilgilendi.Araçlar bölümünün Ssangyong kısmında konu ile ilgili resim ve teknik bilgiler yer almaktadır.Hırçın Karadeniz' Alıntı:Mrb; çok güzel bir gezi olmuş bizlerle paylaştığınız için ayrıca teşekkürler.
Sizlere bişey sormak istiyorum.
Araçların yükseltilmesini nasıl ve nerde yaptınız bununla ilgili bilgi verir msiniz?
Teşekkür ederiz Özgür.özgür denizci' Alıntı:harika bir gezi olmuş.
sefanız olsun.
Evet azdı ama idare ettikzirvelerin sesi' Alıntı:güzel görseller... az biraz kar varmış ;D
Çok teşekkür ederim sevgili hemşehrim.maresal' Alıntı:bir iki ay önce kar yağdığında gittim o tarafa, önce başköy tarafına ardından çataldere tarafına.araçta yalnız olduğum için çok fazla durup resim çekemedim sadece başköy tarafından bir resim var onuda size hediye ediyorum![]()
Biz teşekkür ederiz Sakaryalı hemşehrim.sinan54' Alıntı:güzel bir hafta sonunu ömür defterinize kaydetmişsiniz paylaşım için teşekkürler
pazar günü için haberinizi bekliyorum.tanışmış oluruzcelo53' Alıntı:İnşallah Melih bey bir dahaki sefere hep beraber oluruz.
Hayırlısı olsun inşallah siz aracı alın biz elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız.Hırçın Karadeniz' Alıntı:Valla youtube de videolarınızı seyrettim ki gerçekten çok güzel ve eğlenceli zaman geçirmişsiniz. Araçların performansları da altta kalır değil.
Araçla ciddi ciddi ilgilenmeye başladım; cuma nasipse istanbula gidecem. Giderken tuzlada ki bayiye uğrayacam, detaylı inceleme ve test edecem ki eminim tatmin olacam ön yargılı gitmiyorum.
Sonra tek iş kalıyo aracı yükseltme işi; onda da sizden yardım alabilirim diye umut ediyorum
Selim Abi artık biraz ağrıtırım başını;celo53' Alıntı:Hayırlısı olsun inşallah siz aracı alın biz elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız.
Orçun bizim yükseltmeler için Ediz arkadaşımız tornacıya sipariş verdi ve yaptırdı.Geçen sene maliyeti 150 TL idi.Takan ustada 150 TL almıştı yani yükseltme maliyeti 300 TL oldu bizim için.Aynı işlem için Maltepede bir yerde 1000 TL gibi bir rakam istemişlerdi.Hırçın Karadeniz' Alıntı:Selim Abi artık biraz ağrıtırım başını;
Abi kafamda bi maliyet oluşturmaya çalışıyorum; meslek elektrikçilik yani sizin kadar torna tesviye vs... bilmiyorum.
Bu yükseltmenin güncel fiyatı bana ne kadara malolur? Kendim yaptıramayacağım için hazır sizin yaptırdığınız bir yere hazırlatıp uygulattıracam.