10/03/2012 üç ssangyong bir suzuki vitara kartepe kuzuyayla gezimiz.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan celo53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 72
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,946

Etiketler
celo53' Alıntı:
Doğrudur Senoz Çataldere köyü.
bir iki ay önce kar yağdığında gittim o tarafa, önce başköy tarafına ardından çataldere tarafına.araçta yalnız olduğum için çok fazla durup resim çekemedim sadece başköy tarafından bir resim var onuda size hediye ediyorum :smiley:

22012012165.jpg

Mrb; çok güzel bir gezi olmuş bizlerle paylaştığınız için ayrıca teşekkürler.
Sizlere bişey sormak istiyorum.
Araçların yükseltilmesini nasıl ve nerde yaptınız bununla ilgili bilgi verir msiniz?

Hırçın Karadeniz' Alıntı:
Mrb; çok güzel bir gezi olmuş bizlerle paylaştığınız için ayrıca teşekkürler.
Sizlere bişey sormak istiyorum.
Araçların yükseltilmesini nasıl ve nerde yaptınız bununla ilgili bilgi verir msiniz?
merhabalar sayın hırçın arkadaşım; araçların yükseltme işiyle Ediz arkadaşımız ilgilendi.Araçlar bölümünün Ssangyong kısmında konu ile ilgili resim ve teknik bilgiler yer almaktadır.
Saygılar

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=46097.0

maresal' Alıntı:
bir iki ay önce kar yağdığında gittim o tarafa, önce başköy tarafına ardından çataldere tarafına.araçta yalnız olduğum için çok fazla durup resim çekemedim sadece başköy tarafından bir resim var onuda size hediye ediyorum :smiley:
Çok teşekkür ederim sevgili hemşehrim.

Valla youtube de videolarınızı seyrettim ki gerçekten çok güzel ve eğlenceli zaman geçirmişsiniz. Araçların performansları da altta kalır değil.
Araçla ciddi ciddi ilgilenmeye başladım; cuma nasipse istanbula gidecem. Giderken tuzlada ki bayiye uğrayacam, detaylı inceleme ve test edecem ki eminim tatmin olacam ön yargılı gitmiyorum.
Sonra tek iş kalıyo aracı yükseltme işi; onda da sizden yardım alabilirim diye umut ediyorum

Valla youtube de videolarınızı seyrettim ki gerçekten çok güzel ve eğlenceli zaman geçirmişsiniz. Araçların performansları da altta kalır değil.
Araçla ciddi ciddi ilgilenmeye başladım; cuma nasipse istanbula gidecem. Giderken tuzlada ki bayiye uğrayacam, detaylı inceleme ve test edecem ki eminim tatmin olacam ön yargılı gitmiyorum.
Sonra tek iş kalıyo aracı yükseltme işi; onda da sizden yardım alabilirim diye umut ediyorum
Hayırlısı olsun inşallah siz aracı alın biz elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız.

celo53' Alıntı:
Hayırlısı olsun inşallah siz aracı alın biz elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız.
Selim Abi artık biraz ağrıtırım başını;
Abi kafamda bi maliyet oluşturmaya çalışıyorum; meslek elektrikçilik yani sizin kadar torna tesviye vs... bilmiyorum.
Bu yükseltmenin güncel fiyatı bana ne kadara malolur? Kendim yaptıramayacağım için hazır sizin yaptırdığınız bir yere hazırlatıp uygulattıracam.

Selim Abi artık biraz ağrıtırım başını;
Abi kafamda bi maliyet oluşturmaya çalışıyorum; meslek elektrikçilik yani sizin kadar torna tesviye vs... bilmiyorum.
Bu yükseltmenin güncel fiyatı bana ne kadara malolur? Kendim yaptıramayacağım için hazır sizin yaptırdığınız bir yere hazırlatıp uygulattıracam.
Orçun bizim yükseltmeler için Ediz arkadaşımız tornacıya sipariş verdi ve yaptırdı.Geçen sene maliyeti 150 TL idi.Takan ustada 150 TL almıştı yani yükseltme maliyeti 300 TL oldu bizim için.Aynı işlem için Maltepede bir yerde 1000 TL gibi bir rakam istemişlerdi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR