1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 472
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,582
Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

yeni logom

dinodefender.jpg

Etiketler

Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

kokteknik' Alıntı:
parkurumuzun teknik özellikleri
KALDIM çukuru )sulu çukurumuz ki yağmurlardan sonra adı cuk diye oturdu
Hophop tümsekleri
anam kafamı vurdum çukurları
ula çakılacaz çukuru
altını vurduk tümseği
abi darıldım ama oralara gidiyorsunuznie bir haber vermiyorsunuz yaff bizde gelip bir barıverseydik çamura :p

kht58' Alıntı:
abi darıldım ama oralara gidiyorsunuznie bir haber vermiyorsunuz yaff bizde gelip bir barıverseydik çamura :p

Korkut çok acele oldu, ondandır. Süleyman'ın ordaydık, süleyman birden "çamurum geldi, arazim geldi " :smiley: :smiley: :smiley: deyince mecburen çamurlandık. Yoksa seni unutmuşluğumuz yok.

ya bu günlerde benimde arazim geldi ne yapacaz :D arazisi gelen gelene

ata036' Alıntı:
ya bu günlerde benimde arazim geldi ne yapacaz :D arazisi gelen gelene
aman abi gelirken yedek pompanı almayı unutma :p sensiz çamura batmak keyif vermiyo :smiley:

kht58' Alıntı:
aman abi gelirken yedek pompanı almayı unutma :p sensiz çamura batmak keyif vermiyo :smiley:
yok bu sefer bidonları temizleyip mazot dolduracağım :D geçen sene ben o mazotla 6000 den fazla km yol yaptım :D hem artık yedek pompamızda olacağından sorun yok :D sadece biraz vakit kaybediriz ama yarışa gireriz allahın izniyle

Etkinlik çok hoş olmuş emeği geçen tüm arkadaşları kutluyorum.Ve ayrıca devamını diliyorum!

dora' Alıntı:
Etkinlik çok hoş olmuş emeği geçen tüm arkadaşları kutluyorum.Ve ayrıca devamını diliyorum!

Teşekkür ederiz. Bizlerde sizleri aramızda görmek isteriz.

yeni loğonuz çok güzel ;D ;D ;D

gerçekten süper parkurlar düzenliyen ve resimleri paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim .. :smiley: :smiley:

yeni organizyasyonda bizede davet varmı bülent abi.... :-\

sabırsızlıkla bekliyorum abi saygılarımla...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR