evet arkadaşlar aracım bu gün tamamen bitiyor pompa geldi istanbuldan bu gün takılacak burada bir konuya deyinmek istiyorum.
evet ben ta burdan kalkıp sivasa geldim ve geldiğime sizleri tanıdığıma çok memnun oldum ve aracımın arıza yapması sonucu benim için buruk da olsa çok mutlu anlarla geçti gitti ama şunu anladımki bu arkadaş bu dostlukları 50 senede yaşasaydım bulamazdım bundan emin olun sivasda beni bir an olsun yalnız bırakmadınız aracıma benden çok önem gösterip bir an önce yaptırıp beni yola çıkarmak için canı gönülden yardımcı oldunuz sonsuz minnetarım yani bu minnetarlığı kelimelere sığdırmak mümkün değil bence çok teşekkürler sivas. bu arada bulunduğumuz ortamın yaptığımız deliliğin bir kaç faydasını daha belirteyim. sivasda en son pompaım elaman kesti elemanı bulmak almak ve taktırmak herkesin bildiği üzere 1000 tl civarı bişedir ama sivaslılar bunu yapmak yerine bana orada emanet bir pompa bulup arabamı yaptırıp ığdıra gelmesini sağladılar ve masrafım olmadı ben bu şekilde başka bir yerde kalmış olsaydım eminim 1500 - 2000 tl param çıkardı bu güzelliğin sivas tarafı sivasda dostluk sayesinde herhangi bir masrafımız olmadı diyebilirim ve bu beni çok mutlu etti. şimdi geldik ığdıra kendi pompamı yaptırıp sivasdan alınan pompayı geri göndermem lazım sanayide pompacıya benim pompayı götürdüm adam aradı taradı elaman bulamıyoruz
tam ümidi kestiğim bir anda istanbuldan yine sizler gibi interneten land sayesinde tanıştığım hüseyin abim var durumu öğrenmiş ve bana pompa göndermiştir burdan hüseyin abime de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. artık ne diyeyim ben buna kısaca land kardeşliği diyorum. başka hangi araç olsaydı bu şekilde yardımlarla düzeltilemezdi LAND diyorum arkadaş başkada demiyorum
biraz uzun oldu mesajım kusura bakmayın ama şu an içimdeki tüm duyguları bir nebzede olsa sizlerle paylaşmak istedim