wranglercem
hayatı 4 çarp
Ynt: 1. Gezenbilir Land Rover Buluşması Duyurusu (17 Mayıs 2009)
uyuyun arkadaslar.
uyuyun arkadaslar.
yunus bager' Alıntı:Genemi kuru ;D ;D ;D
yunus bager' Alıntı:Genemi kuru ;D ;D ;D
yunus bager' Alıntı:son mesajı ben yazayım bari lr ciler yattı
Mert bey gezi dönüşü yeni konu başlığı acılacakmı yoksa burda devammı edilecek
nkurtkaya' Alıntı:Yatmayanlar da var
Deep' Alıntı:Merhaba arkadaşlar,
İlk Land Rover buluşmamızı, İzmit yaylalar arası gezi olarak planladık. Tüm Land Rover sahiplerini bu gezimize bekliyoruz.
Buluşma yeri: İzmit-Maşukiye, Kartepe yol ayrımı
Buluşma tarih ve saati: 17.05.2009 - 10:00
Program:
10:00 Maşukiye'de buluşma
11:00 Kuzuyayla'ya varış
11:00-13:00 Çevre yaylaları geziyoruz
13:00-15:00 Yemek molası
15:00-18:00 Çevre yaylaları geziyoruz
19:00 Maşukiye'ye dönüş
Araçlarda herhangi bir donanıma gerek yoktur, ancak aracınızda u-kilit ve strap (çekme halatı) olursa faydası olur. Bu gezi off-road odaklı değil tanışma odaklı bir gezidir. Geziye katılmak için bir Land Rover ile gelmeniz gerekiyor, lütfen başka marka araçlar ile katılmayı teklif etmeyiniz.
Görüşmek dileği ile,
Sevgiler,
Mert Kiğılı
Alfonse' Alıntı:Ben bugün öğleden sonra Yavuz abiyi evinde ziyaret ettim,
Eşinin hazırladığı süpperrr sütlü nescafeyi afiyetle içtim.....
Köpek sevdim, kızıyla esprileştim (maşallah, çok şeker), suyla oynadım , yavuz abi beni inşaat şantiyesindeki hafriyatların üstünde gezdirdi
Bide defener sürdüm...
Budur....
Yavuz abinin Discosu çok güzel mi olmuş, çok Yüksek mi olmuş, bilemedim!
Şimdi bu yazıyı okuyup, Pazar sabahı Discoyu görenler önce damağını kaldırsın, şaşırma ötesi...
Misafirlikten sonra, evden çıkınca, ben Std Gc' mi alçak diye bulamadım Gözüm 1 saatte 22cm yükselmiş Disco' ya alışmıştı... Hani aydınlıktan karanlığa çıkınca felfecil okur gözler, ondan oldu
Yavuz abiyle birlikte, benim ZJmle onun Discoyu yan yana fotoğrafladık. Yakında görürsünüz fotoları. Montaj yok... Çok güzel (yüksek) olmuş Disco....
(İnşallah benim göbekli fotomu koymaz siteye, söz aldım ama, bilemem. Arabasını o kadar yükselten adamın hafızası ne durumdadır, tartışılır)
Yavuz abi espri yaptı....
"Jeepçiler kızacak sana...."
Bende "bişey olmaz" dedim.......
Bişey olmaz di mi?
....di mi? ???
....di mi? ???
....di mi? ???
Herkese iyi eğlenceler, keyifli kamplar, kazasız belasız sürüşler....
Not: Ben Lr - Jeep tartışmasını çok gereksiz buluyorum. Bu tür tartışmaların içinde hiiiiiçç varolmak istemiyorum, hicap duyarım, "ama esprimide herdaim yaparım"...
Sonucum :
"MaKe Love NoT War"
"PeAcE At WoRLD"
Eyvah!...Başladılar...jeep' Alıntı:Bunların hepsi kayıtlara girmiştir. Demek güzel olmuş LR....