1. Gezenbilir Land Rover Buluşması Duyurusu (17 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 317
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,011
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 1. Gezenbilir Land Rover Buluşması Duyurusu (17 Mayıs 2009)

concrete' Alıntı:
Her gün en az bir kere kocaoğlanımın yanından geçerken sağına soluna ve özellikle altına bakıyorum, bir sorun var mı diye. Şimdilik herşey yolunda görünüyor. Bir aksilik olmasa da herkesle tanışabilsem...:smiley:

Güvencim teşekkürler benide eklemişsin listeye. Bende katılmayı çok istiyorum...
Bu arada benim D2 nin başına gelen beyin hasarı bir türlü çözülemiyor. Body Control Unit (BCU) bozulmuş, yapılamadığı gibi hiç bir yerde de yenisi bulunamıyor. İyice karamsarlığa kapıldım.
Bu arada bu konuda bana yardımcı olabilecek lr ci arkadaş varsa çok memnun olurum..

Etiketler

koray

öncelikle geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda hallolur arızası disconun...

bir zamanlar birilerine özellikle D1 al, D2 ler çok elektronik zımbırtılarla dolu dediğimi hatırlıyorum. ...

ndoganci' Alıntı:
koray

öncelikle geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda hallolur arızası disconun...

bir zamanlar birilerine özellikle D1 al, D2 ler çok elektronik zımbırtılarla dolu dediğimi hatırlıyorum. ...

Aslında çok memnundum araçımdan ama o belgrad gezisinden sonra senin nazarın değdi diye düşünüyorum :smiley:

Koray bey, geçmiş olsun inşallah sorun çözülür, sizin araç Anıl oto önünde duruyordu sanırım. Çok güzel yapılmış bir Disco 2.

Deep' Alıntı:
Koray bey, geçmiş olsun inşallah sorun çözülür, sizin araç Anıl oto önünde duruyordu sanırım. Çok güzel yapılmış bir Disco 2.

Teşekkür ederim. Evet 10 gundur anıl oto sorunu çözmeye çalışıyordu. bakalım şimdi oto mekanik 2.el parça bakıyor..

koraycım

merak etmen benim nazarım değmez kalbim temizdir...

geçmiş olsun parça elindeyse getir bana disco 2 parçaları geldi içinde büyük ihtimal vardır

D i s c o v e r e r' Alıntı:
Güvencim teşekkürler benide eklemişsin listeye. Bende katılmayı çok istiyorum...
Bu arada benim D2 nin başına gelen beyin hasarı bir türlü çözülemiyor. Body Control Unit (BCU) bozulmuş, yapılamadığı gibi hiç bir yerde de yenisi bulunamıyor. İyice karamsarlığa kapıldım.
Bu arada bu konuda bana yardımcı olabilecek lr ci arkadaş varsa çok memnun olurum..

Hala vakit var, umarım yetişir pazar gününe kadar. Yetişmese de sende LR bol :smiley: o yüzden alternatif olarak Disco 3 yazdım. Hiç bir modifikasyon aranmıyor gezide nasıl olsa. Aracın hasar görebileceği bir nokta olursa tek araca geçer devam ederiz. Sakın gelmemeyi düşünme lütfen...

Teşekkür ederim. Evet 10 gundur anıl oto sorunu çözmeye çalışıyordu. bakalım şimdi oto mekanik 2.el parça bakıyor..

Koray Bey -tabi tercih sizin ama- Eksperoto'yu birtürlü bulunamayan parçalar için tavsiye ederim...
Benim 88 pajeromun direksiyon göbeğini 3 gün içinde bulup Mersin'den getirtmişti...

SDC' Alıntı:
Koray Bey -tabi tercih sizin ama- Eksperoto'yu birtürlü bulunamayan parçalar için tavsiye ederim...
Benim 88 pajeromun direksiyon göbeğini 3 günde bulmuştu, Mersin'den getirtmişti...

Kendileri ile özelden mailleştik. Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.

lrkarte.jpg

Mesut eline sağlık, salyangozculara kapak olacak bu ;D ;D

bu işin sonu kim daha uzağa "erişir" e dayanacak gibi gözüküyor...

Onun galibi belli Naci ciğim,

Gidecekleri yer toplasan 150 km , en yakın benzinlik nerde diye tartışıyorlar ;D ;D

Ya geçenlerde bir simitci dolanıyordu buralarda
yok galiba salyangozcu ne oldu pas vermediniz tezgafını topladığı gibi gitti

yunus bager' Alıntı:
Ya geçenlerde bir simitci dolanıyordu buralarda
yok galiba salyangozcu ne oldu pas vermediniz tezgafını topladığı gibi gitti

;D ;D

zillerine bastık ya düşerler birazdan ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,752
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri