tuncaaayy
Kamp III
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009)
38'' ??? Abi senin Cj yi cok merak ettim simdi...
38'' ??? Abi senin Cj yi cok merak ettim simdi...
Tuncay CJ' Alıntı:38'' ??? Abi senin Cj yi cok merak ettim simdi...
Bunu afişi çok sevdim...beatrix' Alıntı:[attachment=1]
Bendedir....Jeep34' Alıntı:Servis aracı Voyager. Asfaltta bizimle beraber gelecek. Biz etaplara girdiğimiz zaman her ne kadar zorlu etapları seçmemişsekte 2 çeker araç kesin sorun yaşayacağından, yemek için toplanma alanımız olan yerde personeli ile bizi bekleyecek. Servis ayrıca zaten 4 off-road aracı ile bizimle beraber katılıyor. Voyagerde ise tamir takımları vs. için geliyor.
Bakalım maşallah sayısı kim olacak
İçine bakmak isteyen kollu ayna veya merdiven getirsin "Kocaoğlan" Ufuk Beyin Cj' sinin Başkent' teki lakabıTuncay CJ' Alıntı:38'' ??? Abi senin Cj yi cok merak ettim simdi...
Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:Zaten Ergün Abi'nin şu jeep alemine o kadar yardımı ve reklamı oldu ki haberleri olsa yetkililerin yeni kasa grand cherokee'yi verirlerdi ;D
dronder' Alıntı:41- Ünal Çelik (ulusotomotiv) CJ-5 İstanbul
41 kere maşallah
hemde 41 plaka kodu ile fahri izoff lu ilan ediyoruz sizi
mirkan' Alıntı:ön koruma demiri ve basamakları söktüm aracı bakımını yaptık tüm hortumları değiştirtdim . bir tek egsoz kaldı sarkık duruyor onu hallettimmi tamamdır . yeni sloganımız şu bir jeepin nesi var 44 jeepin sesi var . valla ayın 24ünü iple çekiyorum gelsin artık şu gün yav .