enfes fotolar bekliyorum sendenhural' Alıntı:Cüneyt ustam asıl analizi yarın yapacak ;D Bakalım, bir terslik olmazsa eğer, taptaze güncel fotoğraflar ile dönebilirim bende Land gezisinden ;D
beatrix' Alıntı:Yooooo çıkartma, sonra neye sarıp makara yapacağız......![]()
34sel' Alıntı:enfes fotolar bekliyorum senden![]()
mirkan' Alıntı:sökeyim o zamanda alay konusu olmayayım. 300 lira sıkışmış radyatöre onunla uğraştım bütün gün acaip canım sıkkın şimdide yağ akıtıyor alttan öffff
. gelsin biri toplasın şunu yerime yaw ustalara laf anlatmakdan gına geldi .
alpaslanepli' Alıntı:Hişşşttt çok ayıp.. Söylenme.. sayfada ajan dolu. Malzeme verme..
alpaslanepli' Alıntı:Hişşşttt çok ayıp.. Söylenme.. sayfada ajan dolu. Malzeme verme.. Olur arada böyle şeyller. Demek ki araçla daha bütünleşmemişsin ki seni üzüyor. Haftaya pazar arazide bi sevişin sonra ten uyumu gerçekleşince bi daha üzmez merak etme. Yağ kaçırmayıda boşver arazi taşıtı dediğin yağ kaçırır![]()
hural' Alıntı:Diğer geziye giden Jeep ajanıyım Alapaslancım ;D Bu dükkandan laf çıkmaz![]()
mirkan' Alıntı:kaçırırda abim oluk oluk akıtmazki . bütün hortumlar çürümüş![]()
alpaslanepli' Alıntı:Yok abi laf sana değil estağfirullah land cılar bir bu sayfada bir kendi sayfalarında ya bizim gibionlara takıldım. Sen bizim her şeyimizsin....
ufukozkan' Alıntı:Alp bittin senbi yerde kalirsan kimse seni cekmez
neyse simdi trt1 de yarisma sonuclaniyo hadise ne yapdi onu takip edeyim gelicem
![]()
SDC' Alıntı:3. sırada şimdilik...