1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 946
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,102
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009)

Listeye "akıllı bi nüktedan" "kokteyl çatalı" batırmış :smiley:

beatrix' Alıntı:
LİSTENİN SON HALİ...
.
.
.
...
22- (Alfonse) 95 Grand Cherokee 5.2 Ankara - Zorunlu iptal falan olamaz....!!
.
.
...
27- Ergun Erakman (Beatrix) G. Cherokee 5.2 ZJ İstanbul

"Dry Martini" 'nin içinden yeşil zeytini çırakıveriyim bari :smiley:

LİSTENİN SON HALİ...

01- Uğur Kalaycı (Jeep34) G.Cherokee WK 3.0 İstanbul
02- Yüksel Uysal (yuysal) Cherokee Country XJ 4.0 İstanbul
03- Mustafa Kemik (MK51) Cherokee Sport XJ 4.0 İstanbul
04- Fatih Yazıcı (metehan41) G.Cherokee ZJ 5.9 Kocaeli
05- Aslıhan Yazıcı (metehan41) G.Cherokee WJ 2.7 Kocaeli
06- Önder (dronder) G.Cherokee ZJ 4.0 Kocaeli
07- Alpaslan Epli (alpaslanepli) G.Cherokee ZJ 5.2 İstanbul
08- Murat Çelebi (MC) Cherokee Sport XJ 4.0 İstanbul
09- Ateş Erol (ates ) G.Cherokee Zj 5.2 İstanbul
10- Serkan Tut (Düzce Off-road team) Cherokee Sport XJ 4.0 Düzce
11- Cemil Yiğit (Cemil yiğit) Cherokee Liberty 2.8 Düzce
12- Özgür Karaçaylı (Wolverine-Grand Cherokee) G.Cherokee ZJ 5.2 İstanbul
13- Cüneyt Avdan (duman) Grand Cherokee ZJ 5.2 İstanbul
14- Erkan Ekşioğlu (ophtha) Cherokee Country XJ 4.0 Kocaeli
15- Cem Yüksel (wranglercem) Wrangler yj İstanbul
16- Mustafa Aydemir (september) G.Cherokee 5.2 ZJ İstanbul
17- Adem Ulukuş (clandraz) G.Cherokee 5.2 ZJ İstanbul
18- Cem Gedikoğlu (iksje) G.Cherokee 5.9 ZJ İstanbul
19- Serkan kuyumcu (serkann) G.Cherokee 5.2 ZJ İstanbul
20- Mirkan Şenol (mirkan) G.Cherokee 4.0 zj İstanbul
21- Berkay Karmutoğlu (berkay07,canyalcin) G.cherokee 5.9 zj İstanbul
22- (Alfonse) Grnd Chrke 5.2 - Ankara - Zorunlu iptal falan olamaz....!! BunU bn yzmdım :smiley: BtRx YzDı :smiley:
23- Musa Arıkan (musa zeje 5.2) G.Cherokee 5.2 ZJ İstanbul
24- Hakan Betir G.Cherokee 5.9 ZJ İstanbul
25- Muhittin Göğceloğlu G.cherokee 5.2 zj İstanbul
26- Hulusi SARAL (jeep xj) Cherokee xj 4.0 İstanbul

:'( Çok teşekkür ederim Ergun bey.... :'(

Saygıyla....
Sevgiyle....
Sağlıcakla....

Etiketler

duman' Alıntı:
yavuz bize bir araç yetiyorken dört aracı anlayamıyorum.gel sat şunları bulalım sana temiz bir zj ;D

Fanatiğizya b..kunu çıkarmak için 4 tane aldık ;D Uzun hikaye gelirsen maşukiyede anlatırım.

ZJ seni kesmemişki Zuki hazırlamışsın off-road için, LRO ı hiç kesmez ZJ, bol plastik bol elektronik bizi bozar ;D Sevene karışmam ama ben pek sevmem, heleki otomatik vites benden uzak olsun. Şasili, düz vitesli bir zj bulursanız neden olmasın, alabilirim.

discovery-V8' Alıntı:
Fanatiğizya b..kunu çıkarmak için 4 tane aldık ;D Uzun hikaye gelirsen maşukiyede anlatırım.

ZJ seni kesmemişki Zuki hazırlamışsın off-road için, LRO ı hiç kesmez ZJ, bol plastik bol elektronik bizi bozar ;D Sevene karışmam ama ben pek sevmem, heleki otomatik vites benden uzak olsun. Şasili, düz vitesli bir zj bulursanız neden olmasın, alabilirim.
Yavuz,öncelikli olarak pazar günü gelmeyi çok istiyorum umarım bir aksilik çıkmaz.burada dostum Hakan'a da daveti için tekrar teşekkür ederim.bir araya gezenbilir çatısı altında da gelebiliyor olmanıza ayrıca seviniyorum.ZJ bol plastik bol elektronik değil bu bir şehir efsanesi.aslında çok basit bir makina.Zuki'ye gelince o da uzun hikaye kısaca sana şunu söyleyeyim ben bu siteye girmeden önce şile,ağva,bilmezdim.o zamanlar vaktimizde vardı bi telefonla bir disco,bir pajero,bir zj cuma'dan uzun yol yapardık.kar,çamur vb allah ne verdiyse gezerdik.3100 metreye çıktım zj ile gürcistan sınırına gittim,fırat'ı geçtim.şimdi vaktim yok günübirlik şile ağvada gezebiliyorum.Sapanca'da ev var 6 aydır gidemedim.Zuki şileye yeter ZJ yi yormaya değmez.Her neyse otomatik vites- düz vites, şasili- şasesiz inan çok önemli değil.bilinçli bir şöför,iyi bir teker,biraz güç ve 4x4 bizim parkurlara fazla bile gelir.sizin teknik bilginiz çok fazla ama doğaya rahatlamaya kaçan benim gibiler için kaç kübik inch falan manasız.

ates' Alıntı:
sen rahat ol abi içimizde sadece birimizin aracında sorun var ;) ama siz ankaradan çıkınca yeniçağa falan gelince haber verinde biz istanbuldan yola çıkalım,aynı zamanda boluda buluşuruz gişeler çıkışında kopukluk yaşanmaz gurupta ;D ;D ;D ;D ;D

Vay anasını bea! aracın benzine geçişte basit bir problemi var onuda ayda yılda bir yapıyor. Neme lazımcılık yapıp yazdım. Mevzu olmuş. Acaba ZJ de kusur bulamadıklarından dur yakaladık bir hata diyerek oradan mı vurmaya çalışıyorlar. Dert etmeyin ustaya gidecek vakit bulamadım gider yarın yaptırırım. Depomuda doldurur. Aslanıma kurşunsuz ziyafeti çektiririm ağva tepelerinde :smiley::smiley::smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Vay anasını bea! aracın benzine geçişte basit bir problemi var onuda ayda yılda bir yapıyor. Neme lazımcılık yapıp yazdım. Mevzu olmuş. Acaba ZJ de kusur bulamadıklarından dur yakaladık bir hata diyerek oradan mı vurmaya çalışıyorlar. Dert etmeyin ustaya gidecek vakit bulamadım gider yarın yaptırırım. Depomuda doldurur. Aslanıma kurşunsuz ziyafeti çektiririm ağva tepelerinde :smiley::smiley::smiley:
bi arızası daha var alpaslanın arabanın, ben yazıyım....:smiley:
İçindeki lambalar bazen zayıf yanıyor, bazen disco gibi yanıp sönüyor, eyvah napıcaz.....:smiley:

Alfonse' Alıntı:
İçindeki lambalar bazen zayıf yanıyor, bazen disco gibi yanıp sönüyor, eyvah napıcaz.....:smiley:

Napcaz abi ışığın performansına göre kopacağız!
Loş yanarsa geceler kara tren geceler diye slowa vuracaz. Güçlü yanarsa led zepellin moduna geçecez. Zj bu adamı tek tipe zorlamaz her telden alternatif sunar. ;)

alpaslanepli' Alıntı:

Şaka yapıyoruz yahu alınmayın , birbirimize takılmazsak bu hayat nasıl geçer, güle güle gidin gezin tadını çıkarın, videolarıda fotolarıda bizimle paylaşın.

Selamlar.

discovery-V8' Alıntı:
Şaka yapıyoruz yahu alınmayın , birbirimize takılmazsak bu hayat nasıl geçer, güle güle gidin gezin tadını çıkarın, videolarıda fotolarıda bizimle paylaşın.

Selamlar.

Estağfirullah abi şaka olduğunu biliyorum. Yoksa birbirine darılan darılana olur. Neticede senin marka benim marka geyiği yapıp yüzümüze tebessüm koymaya çalışıyoruz. Saygılar....

duman' Alıntı:
Yavuz,öncelikli olarak pazar günü gelmeyi çok istiyorum umarım bir aksilik çıkmaz.burada dostum Hakan'a da daveti için tekrar teşekkür ederim.bir araya gezenbilir çatısı altında da gelebiliyor olmanıza ayrıca seviniyorum.ZJ bol plastik bol elektronik değil bu bir şehir efsanesi.aslında çok basit bir makina.Zuki'ye gelince o da uzun hikaye kısaca sana şunu söyleyeyim ben bu siteye girmeden önce şile,ağva,bilmezdim.o zamanlar vaktimizde vardı bi telefonla bir disco,bir pajero,bir zj cuma'dan uzun yol yapardık.kar,çamur vb allah ne verdiyse gezerdik.3100 metreye çıktım zj ile gürcistan sınırına gittim,fırat'ı geçtim.şimdi vaktim yok günübirlik şile ağvada gezebiliyorum.Sapanca'da ev var 6 aydır gidemedim.Zuki şileye yeter ZJ yi yormaya değmez.Her neyse otomatik vites- düz vites, şasili- şasesiz inan çok önemli değil.bilinçli bir şöför,iyi bir teker,biraz güç ve 4x4 bizim parkurlara fazla bile gelir.sizin teknik bilginiz çok fazla ama doğaya rahatlamaya kaçan benim gibiler için kaç kübik inch falan manasız.

Gel baba gel sen maşukiyeye , konuşalım biraz , belki bizim ingiliz tenekelerinide sevdiririz sana. ;D ;D

Alfonse' Alıntı:

Unutmaki benim arabam bir arıza verdiğinde üç gün içinde yaptırmazsam kendi kendine düzeliyor. Bkz. gaz patlaması... Bkz. difransiyelden gelen ses... Sordum servise bunlar Amerikan versiyon 93 te üretilen özel seri dedi. Kendi kendini yenileme modülü varmış bunlarda :smiley::smiley::smiley:

discovery-V8' Alıntı:
Gel baba gel sen maşukiyeye , konuşalım biraz , belki bizim ingiliz tenekelerinide sevdiririz sana. ;D ;D
tenekeleri değil ama sevdiğim teneke sahibi çok ;D ;D En başta da oto mekanik Hüseyin abi gelir.İsoff'un ba-ço gezisi olmasa gelecekti.fena çakıştı.pazara görüşürüz....

alpaslanepli' Alıntı:
Napcaz abi ışığın performansına göre kopacağız!
Loş yanarsa geceler kara tren geceler diye slowa vuracaz. Güçlü yanarsa led zepellin moduna geçecez. Zj bu adamı tek tipe zorlamaz her telden alternatif sunar. ;)
İtiraf ediyorum,
Alpaslan kusura bakma, sürprizini bozucam...:smiley:

Hani Alpaslan' ın hi-fi sistemi vardı ya, süper bişey, geçen cuma, 1 mayıs günü çakal çukal çarptı gitti, gözlerine dizlerine dursun.....

Şimdi Alpaslan daha iyi bi sistem yaptırdı....:smiley:

İçerideki tesisata, ışık modülatörü de koydu,
Bas' ta arkalar yanıyor, tiz de önler, mid seslerde kapılardaki aydınlatmalar pır pır yapıyor.....:smiley:

Parça aralarında da bagajdaki tavan aydınlatması titriyor. Nıııınııınıııııı.......... :smiley:

Nothing's bette'.............!!!

LİSTENİN SON HALİ...

01- Uğur Kalaycı (Jeep34) G.Cherokee WK 3.0 İstanbul
02- Yüksel Uysal (yuysal) Cherokee Country XJ 4.0 İstanbul
03- Mustafa Kemik (MK51) Cherokee Sport XJ 4.0 İstanbul
04- Fatih Yazıcı (metehan41) G.Cherokee ZJ 5.9 Kocaeli
05- Aslıhan Yazıcı (metehan41) G.Cherokee WJ 2.7 Kocaeli
06- Önder (dronder) G.Cherokee ZJ 4.0 Kocaeli
07- Alpaslan Epli (alpaslanepli) G.Cherokee ZJ 5.2 İstanbul
08- Murat Çelebi (MC) Cherokee Sport XJ 4.0 İstanbul
09- Ateş Erol (ates ) G.Cherokee Zj 5.2 İstanbul
10- Serkan Tut (Düzce Off-road team) Cherokee Sport XJ 4.0 Düzce
11- Cemil Yiğit (Cemil yiğit) Cherokee Liberty 2.8 Düzce
12- Özgür Karaçaylı (Wolverine-Grand Cherokee) G.Cherokee ZJ 5.2 İstanbul
13- Cüneyt Avdan (duman) Grand Cherokee ZJ 5.2 İstanbul
14- Erkan Ekşioğlu (ophtha) Cherokee Country XJ 4.0 Kocaeli
15- Cem Yüksel (wranglercem) Wrangler yj İstanbul
16- Mustafa Aydemir (september) G.Cherokee 5.2 ZJ İstanbul
17- Adem Ulukuş (clandraz) G.Cherokee 5.2 ZJ İstanbul
18- Cem Gedikoğlu (iksje) G.Cherokee 5.9 ZJ İstanbul
19- Serkan kuyumcu (serkann) G.Cherokee 5.2 ZJ İstanbul
20- Mirkan Şenol (mirkan) G.Cherokee 4.0 zj İstanbul
21- Berkay Karmutoğlu (berkay07,canyalcin) G.cherokee 5.9 zj İstanbul
22- (Alfonse) 95 Grand Cherokee 5.2 Ankara - Zorunlu iptal falan olamaz....!!
23- Musa Arıkan (musa zeje 5.2) G.Cherokee 5.2 ZJ İstanbul
24- Hakan Betir G.Cherokee 5.9 ZJ İstanbul
25- Muhittin Göğceloğlu G.cherokee 5.2 zj İstanbul
26- Hulusi SARAL (jeep xj) Cherokee xj 4.0 İstanbul

yolumuza devam ;)

alpaslanepli' Alıntı:
Unutmaki benim arabam bir arıza verdiğinde üç gün içinde yaptırmazsam kendi kendine düzeliyor. Bkz. gaz patlaması... Bkz. difransiyelden gelen ses... Sordum servise bunlar Amerikan versiyon 93 te üretilen özel seri dedi. Kendi kendini yenileme modülü varmış bunlarda :smiley::smiley::smiley:

Sahi ya bu bir gerçek; benimkinde sağ ön aks keçesi acayip yağ kaçırıyordu, her park ettiğim yer göl oluyordu, bir hafta salladım, sonra yağını ekledim 2 haftadan beri tık yok ( daha yeni seviyeyi kontrol ettim hiç eksilmede yok)
Kendi kendini tamir etti....!

Sizin araçlarda "Self Repairing Kit" diye bi modul var :smiley: "SRK". Parça Kodu' da: L 7 U 7 C 7 K 7 L 7 U 7 K 7 E (LuckyLuke7x7)
0 satışlarda opsiyonel donanımdı. İsteğe bağlı takılıyordu fabrikada. Şanslısınız. E bay' da felan 1000 1200-usd' te satıyolar ama sonradan takılanı randımanlı olmaz kanısındayım..... :smiley:

Std Donanımda bu modülün Adı: "BAK", "AAK" veya "URK" dir. Versiyonuna göre değişir... :smiley:

"BAK" : Beatrix Advicing Kit - Possible for All Region :smiley:
"AAK" : Alfonse Advicing Kit - Possible for All Region :smiley:
"URK" : Usta Repairing Kit - Only for Anotolian Region :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri