1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 915
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 112,557

Etiketler
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

serkan sadece kemer değil tüm ekipmanlar hayati önem taşır basit bi devre kesici bile yeri geldiğinde inanılmaz faydası vardır tabi aslında bunlar zaman içinde kulanılıp hep teçrübe ile edinilmiş ekipmanlardır koltuğundan direksiyonuna kemerinden şalterine kadar

bence en önemli şey aracını tanımak..aracını iyi tanıyan ve dikkatli olan her zaman daha kontrollü olur ve kazadan kendini mümkün olduğunca uzak tutar..

süper gezi olmuş zevkle takip ettim tüm sayfaları

tabiki serkan aslında bahsettiğin konu en başta gelir çünki araçlar artık çok değişti çok kısa zamanda yüksek hıza çıkabiliyo yada kullandığı lastiğin özelliğini bilmiyo araç durur nasıl olsa diye düşünüyo ama durmuyo kısacası kullandığı aracı ve ekipmanını tanımalı insan fakat malesef ülkemizde bu yok malesef

Bu devrilme olayından sonra bende harekete geçtim. Şimdi rollcage yapılıyor. Sabah itibariyle söktük cj nin iç aksamını. Dur bakalım Turhal da nasıl olacak bu iş çok merak ediyorum...

Resimek-0083.jpg

arkadaşlar ben hep derim arazi de azacaksan aracın ve ekipmanın ona göre olacak belki o gün araclardan birinin takla atması üzücü ve ilginc bir olaydı kimseye ir şey olmadan atlatılmasıda sevindirici yönü biz genelde üc beş araclı kışın yaptıgımız off road gezilerinde arada böyle takla denemelerimiz oluyor tabiki takla atan araclar tam donanımlı takla barları olan araclar takla atan aracta ne kadar takla barı olsada kafaya kask kesinlikle gerekli kemer gerekli takla esnasında kafayı takla barına veya arac içinde sert bir yere kafa mızı vurarak yaralana biliyoruz kask gerekli kemer gerekli kulandıgımız gezi araclarıyla kontrolsüz risk almak cokta dogru degil ama adranalin istegi insana neler yaptırıyor elde olmadan herkese kazasız bol neşeli günler

çok zevli gezi olmuş bende gelmeye niyetlenmiştim bi ara

keşke gelseydim neyse artık hazirandaki festivale yada seneye 2.jeep buluşmasına :D

Sayın organizatörler. Bu kanal A çekim yapmıştı. Yayınla ilgili Tarih saat vesair bilgi verdiler mi? Merakla onu bekliyorum açıkcası. Eminim tüm geziye katılanlarda bekliyordur. Yayınlandı da kaçırdık mı yoksa.. Diyorum yayınlansa sizler mutlaka kaydını buraya koyardınız. Demek ki yayınlanmamış. Yayınlanacaksa ne zaman? Yoksa kameraya kaset koymayımı unutmuşlar :smiley:

Şimdi aradım Motosport Program yapımcısı Erol bey ile görüştüm. Maç ve Formuladan dolayı yoğunlarmış. Muhtemelen 10-15 gün sonra yayınlanacak. Ve 5 gün öncesinden benim haberim olacak, buradan sizlere duyururum :smiley:

Uğur abi bu cumartesi programın reklam aralarını bile izledim kaçırmamak için ama nafile senden haber bekliyoruz.

Jeep34' Alıntı:
Şimdi aradım Motosport Program yapımcısı Erol bey ile görüştüm. Maç ve Formuladan dolayı yoğunlarmış. Muhtemelen 10-15 gün sonra yayınlanacak. Ve 5 gün öncesinden benim haberim olacak, buradan sizlere duyururum :smiley:
Uğur abi teşekkürler bilgi için... Bunun gibi bir çekim var sanırım,çekimleri gezenbilir 'de bir başlık altında toplasak istediğimiz zaman kolayca izlesek...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR