1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 915
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 112,564
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

reis28' Alıntı:
serkan vidyoyu şimdi izliye bildim biz heycandan ve o anki panik sebebiyle hiç bir şey cekememişiz gercekten ucuz atlatılmış bir kazaydı
Reisim, video çekimine başlamak için düğmeye basmak gerekiyor, vizörden bakmak yetmiyor....:smiley:
Saygılar...
Selamlar...

Etiketler

anerkad' Alıntı:
Devrilen jeep in yanından geçen jeeplere ne demeli yeni bir kazaya davetiyemi nasıl sorumsuzluk bir aksilik daha yaşansa... yoruma açık...
Müsadenizle düzeltirim....
Onlar devrilen XJ' yi vinçle çekerek çevirmek için yukarıya çıkıyorlardı... Kontrollü, bilinçli ve sebeplidir geçişleri... Zaten o yolun devamı yok... Biyere gitmek değildi amaç....

Yardımcı olan Jeep' lere ve herkese Hakan bey ile şahsım adına yeniden teşekkürler.....

Saygılarımla....

anerkad' Alıntı:
Fazla yorum yapmak istemiyorum ama gösteri yapar gibi geçmişler yanından öncelik çıkanların sağlığı devrilen jepp in etrafının güvenliği alınmalı ve kurtarma işlemiydi .çıkarılması gereken ders bence bu..sadece 4 dk sonra geçişler yapılıyor
Müsadenizle bilgi vermek isterim, naçizane :smiley: ...
Araçtan ikimizde sağ salim çıkmıştık Rescue' lar geldiğinde.....

Evet 4 dakikadır, doğrudur, iyidir...
Zira, acele etmekte fayda vardı, 'couse, devrilen araçlarda her zaman yakıt sızıntısı yüksek ihtimaldir....

Hiç kimse show yapmadı, herkes, ama herkes çok üzgündü!
Show yapan, gülen v.s. olsa ilk zunzuğu ben vururdum :smiley: Elimde ağırdır hani, vücudum gibi :smiley: yeri geldiğinde kullandığım üslubum gibi :smiley:

Duyarlılığınız hoş...

Saygılarımla....

hakan3005' Alıntı:
arkadaşlar kaza için hepimize geçmiş olsun.ben blazer kullanıyorum ama ilk kez aklımdan jeep alsaydımı geçirdim resımlerı gordukten sonra :smiley:
Teşekkürler...
Yok, yok...
Blazer' da çok hoştur...
Hele K5, tadından yenmez... :smiley:
Keyfini sürün....
Kilit konusu ne oldu... Akgün amca faydalı oldu mu size?

4 L' Alıntı:
.....................(şahsi görüşümdür) olayın ders alınacak, sürüş teknikleri gözlemlenecek yanları var eğitim videosu gibi , ancak sözkonusu aracın bu denli resim ve videolarla defalarca yayına verilmesini, aracın bu şekilde etiketlenmesini, ticari anlamda yaşatabileceği olumsuzluklardan ve araç sahibinin, yorumlarımız ve olayın bu yönde seyri hakkındaki düşünceleri konusunda bilgi sahibi olmadığımız için yanlış buluyorum

Katılıyorum, full destek ....!

KEMALS42' Alıntı:
Daha öncede dediğim gibi.. Türkiye sizlerle gurur duyuyor..Sizler olmasanız ekabir devlet büyükleri nereden para toplayacak.. hay Allah razı olsun,şu ekonomik krizde Jeep cileri bir araya toplayandan.. :smiley: piyasanın ve bir çok katılımcının yüzü güldü diyebilirmiyiz?? . :smiley:
Kriz mriz yok... Teğet geçti, teğet :smiley: Ben nolcammmm :smiley: ... Bana hiç teğet geçmedi.... Karnımı deşti geçti :smiley:

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Bak şimdi hemen mevzu nereye geldi ;D O zaman ÇAğlar Abi seni fetih şenliklerine bekliyorum kadırga çekmeye ;D ;D ;D
Kaçlık vinçle çekilecek kadırgalar :smiley:

ates' Alıntı:
bizlerden karşıya geçen kişilerin araçlarıda ,pilotajlarıda bellidir.kimse oraya kendi kafasına çıkmadı oradaki herkes ne yapacağını bilen ve tecrübeli insanlardı ve yapılması gerekeni en iyi şekilde yaptılar ellerinize sağlık hepinizin .
Senin yanımıza geldiğini hatırlamıyorum Ateş, kamp alanında, gölgeyi bırakmadı diye duymuştum :smiley:

ates' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
arabamıda veriymmi ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ver ver, sen yenisini alrsın nasıl olsa :smiley: :smiley: :smiley:
Denizde kum . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Abi takaslayacaz bu gidişle. Sende gizli bir kırmızı sevdası var. Gerçi gizlide denemez baksana bayağı dışarı vurmuş. E bende hep siyah aradım ama temizini bulamadım birazda aceleci davranıp çok aramadım. En güzeli bizi takas paklar :smiley:
Benim siyah senindir Alpaslan....
Konu kapanmıştır... İtiraz yok.... Kapaktır... :smiley:

Gezi, hangi kanalda, hangi saatte v.s. yayınlanıyor...?
Teşekkürler...
[attachment=1]

_DSC92~2.jpg

alpaslanepli' Alıntı:
..............................
Henüz hoşbulduk yazılarını yazıyor abi..
Asıl şimdi başlayacak. Her sayfayı tek tek en baştan okuyacak sayfa başı üç tane cevap verecek yazı bulsa ortalama . 38sayfaX3=114 mesaj
Bu demektir ki bu konu başlığı yaklaşık 60 sayfa sürecek. ;D

ates' Alıntı:
sorumluluk sahibi bir kişilik nede olsa :D

Tespitler......

Doğrudur......:smiley:

İdare ediverin....Ne arızalar var.... :smiley:

Alp daha yazacamısın bunlar son mu? ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Alp daha yazacamısın bunlar son mu? ;D ;D ;D
Selamlar,
Şimdilik son... :smiley:
5 gün sonra okumaya başlayabilmiştim konuyu....
Sonunda bitirdim....

Sağlıcakla.....

alp birde defender kullansa herhalde 500 sayfa yazar...

ihi ihi ihi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR