1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 915
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 112,255
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

P1000769.png

sene 2029 rubicon ulaşlabilir seviyelere gelir ve sitedeki başlık : "gezenbilir rubicon'cular buluşması Hacıllı-Şİle"

P1000772.png

P1000773.png

P1000774.png

P1000779.png

P1000780.png

manzara güzergahin her metresinde muhtaeşemdi
P1000781.png

P1000783.png

P1000787.png

P1000789.png

Etiketler

resimleri ve videoları çekip foruma ekleyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim..çok güzel kareler cj me bi kere daha aşık oldum ;D

P1000790.png

P1000792.png

P1000793.png

yanlızca bu bölüm standart araçlar özellikle de standart lastik taşıyan araçlar için biraz daha fazla çaba gerektirdi diye düşünüyorum. Bunun yanında mevsim itibarı ile de yerlerin kuru olması hiç bir şekilde özel bir uğraş gerektirmedi

P1000794.png

P1000795.png

P1000796.png

P1000797.png

P1000798.png

P1000799.png

P1000800.png

yürü be aslanımmm ! kim tutar seni !
P1000801.png

P1000802.png

P1000803.png

çok uzun zamandır bu kadar eğlenip keyif aldığım bi gezi olmadı açıkcası resim ve videolara baktıkca tekrar tekrar aynı zevki yaşıyorum :smiley: ve tuncaya katılıyorum resim ve vodeolar için tüm emeği gecen arkadaşlara teşekkür ederim ( tuncay resimlerde gercekden cj lere aşık oluyo insan hepsi güzeldi gercekden )

Hakan her karede nasıl fark yaratıyosun bu kadar çok merak ediyorum, ben ömrümü kameralarla kompozisyon yapmaya verdim böyle şey görmedim :eek:

Ergun abi görsel emeklerin için eline sağlık hele kampın bit kadar göründüğü panaroma çok güzel ;)

Tuncay arkamızdaki araçtın yemekten sonraki turda gerçekten güzel bi cj kazasız belasız kullan işallah ::smiley:

Ya Çağlar ne 2029 nasıl beklenir okadar RUBİCON buluşması 3-5 yıl içinde RUBİ'lerimize kavuşmalıyız, şakası bi yana hayran kaldım bikez daha çok çalışmam lazım çok.

Naci abi ve diğer LR oyuna katılmaya çalışan yaramaz çocuklar gibi çok sevimliler ;D

Mutlu gülen yüzler gümbür gümbür v8'ler OFF-ROAD budur :D

Birde dalga geçer gibi A/T lerle gelmiş LR lar ;D ;D

Güzel ve başarılı bir gezi oldu, yapımda ve yönetimde emeği geçenleri kutlarım. Fotoğraf için emek veren ve paylaşan arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim. Banu ve Çağlar fotoğraf konusunda giderek profesyonel oluyorsunuz, yeni makina ile Fotoğraf kalitesi baya bir artmış..

Arkadaşlar bende gezi sırasında Uğur,Mustafa abi ve Ardanın araçlarında organizasyona yardım ederken 250 poz çektim, eleğim 170 Pozu yüklüyecem, fotoğraflarda hemen herkezin dere geçiş pozları var. Bitince göndericem.

Ergun abi görsel emeklerin için eline sağlık hele kampın bit kadar göründüğü panaroma çok güzel ;)

[/quote]

Bu nasıl? :smiley:

CIMG2832.png

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR