1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 915
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 112,247
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

Hakan ellerine,gözlerine,emeklerine sağlık.....Mükemmel kareler sayesinde, araçlarımıza birkez daha aşık olduk :smiley: Arkanızdaki araç olma şansı sayesinde ,benim kara tosun 'un birçok pozuna sahip oldum..
Çok teşekkürler....

Etiketler

filmi adı:suya düşen yılana sarılır
senaryo:cüneyt avdan
oyuncular:naci doğancı,cüneyt avdan
kamera:yasemin avdan
yapım yılı:2009
film özeti:beyaz kuğu nehirde kendini çok yalnız hisseder.yardım için elini açar ve film ilginç bir kurtarma operasyonuyla son bulur.
DSC_0849.jpg

DSC_0850.jpg

DSC_0851.jpg

DSC_0852.jpg

DSC_0856.jpg

DSC_0858.jpg

DSC_0867.jpg

Resimlere bakıyorum da , dört sene içinde nereden nereye geldiğimizi düşünüyorum.İçim kıvançla , iftiharla doluyor.
Hikmetinden sual olunmaz ama , gençlerin bu enerjisii ile ben bu işi rahat bi elli sene daha götürürüm.
Offroad dalyamda hepinizi beklerim (sadece 45 sene kaldı ) ;D

hakan ural'a açık mektup :

hem böyle şeyler yaz:

"Böylesi büyük bir topluluğu kadraja sığdırmak gerçekten çok zor"

Hem o kareleri çekerken benim sevigili "beyaz kuğumu" kötü emellerine alet et...

Sonra 1(bir) kare resmimiz çekilmesin...

eeee, sen bittin bu durumda ....

ya cüneyt beni boğulmaktan kurtarmasa o resimler nasıl çekilecekti ?

duman' Alıntı:
film özeti:beyaz kuğu nehirde kendini çok yalnız hisseder.yardım için elini açar ve film ilginç bir kurtarma operasyonuyla son bulur.

İşte bu süperdi :D

moger' Alıntı:
Çok teşekkürler Ateş...Daha iyileri hepimize inşallah...Tuğsan ve Ersun nasıl Gezenbilir ailesinde Land Cruiser ların çoğaldığını görmek isterse bende Rubiconların Gezenbilir aiesinde onlarca yüzlerce olduğunu görmek isterim..Hadi beni yalnız bırakmayın :smiley: Kim ne düşünürse Allah ona iki mislini versin...Güzel düşüncelerin için teşekkürler.Bir Daha ki gezide test edersin belki kanına girerim.Kimbilir :smiley:

Rubicon hakikaten güzel araç. sahipleri iyi günlerde, eğlencesini çıkarsınlar.

duman' Alıntı:

Cüneyt suda olduğunuz için söylüyorum denizcilik kanununa göre yardım eden yardım isteyenin teknesinden yüzde isteme hakkına sahiptir.Burda sen naciyi çektiğin için landın belli bir yüzdesine sahip oluyorsun.Offroad yarışları için araç çıkmış oldu sana :smiley:

umutkaptan' Alıntı:
Cüneyt suda olduğunuz için söylüyorum denizcilik kanununa göre yardım eden yardım isteyenin teknesinden yüzde isteme hakkına sahiptir.Burda sen naciyi çektiğin için landın belli bir yüzdesine sahip oluyorsun.Offroad yarışları için araç çıkmış oldu sana :smiley:

Kaptan, Cüneyt akıntıya kapılmış, sürüklenmesin diye Naci ona sabit nokta olmuş gibi geldi bana ;D

"umutkaptan" denizcilikle bir ilgin varmı? cüneyte halatı veren benim :smiley: tam kurtaracaktım kaçtı :smiley: ;) :D

gezideki araçların içinde en hoşuma giden bu araç oldu

k?rm?z? jeep.jpg

Eeeee....zaten işi bu...:smiley:
Olsun o kadar, istediği anda raftalardan parçaları indirip araba çıkartır ortaya...:smiley: Tarkan.
Esas oğlu yetişiyor, 5 sene sonra neler çıkacak ortaya görün o zaman, inanılmaz hevesli...:smiley: Mehmet. (Memo)

Ben az sonra Jeep sayfasına benzin döküp kibriti çakacam :D :D
Az sonra !
Az sonra !

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

SON KONULAR

Geri