1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan caner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 317
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,474

caner

Ayinesi iştir kişinin, lafına bakılmaz.
Web
www.flickr.com
Vallahi arkadaşlar ilk raporu gönderen değil ama ilk fotoğrafı gönderen kişi olabilirim. Çünkü fotoğraflara henüz bakmadım, inanılmaz sayıda fotoğraf oldu.

Kaç kişi var saymadım ama bu fotoğrafa girmeyenler olduğunu da biliyorum.

Elbette ben yokum bu fotoğrafta, benim olduğum olanı diğer toplu fotoğraf çeken arkadaşlar yükleyecektir sanıyorum. :smiley:

gb_kamp_toplu1.jpg

Etiketler
Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)

Arkadaşlar selam,
Çok keyifli bir gezi oldugerçekten, herşey harikaydı.
Çok güldük ve çok eğlendik...
Özellikle cumartesi gecesi ateş başındaki eğlence:smiley:
Fotoğraflarımız eklenmeye başladıkça katılamayanlar neler kaçırdıklarına üzülecekler eminim...
Emeği geçen herkese tekrar çok teşekkürler...

Caner bu ne hız... :smiley:

caner' Alıntı:
Vallahi arkadaşlar ilk raporu gönderen değil ama ilk fotoğrafı gönderen kişi olabilirim. Çünkü fotoğraflara henüz bakmadım, inanılmaz sayıda fotoğraf oldu.

Kaç kişi var saymadım ama bu fotoğrafa girmeyenler olduğunu da biliyorum.

Elbette ben yokum bu fotoğrafta, benim olduğum olanı diğer toplu fotoğraf çeken arkadaşlar yükleyecektir sanıyorum. :smiley:

saat 23:00 da girdim eve. Mustafa ve Serdar da evlerine varmışlardır.
Çok güzel bir etkinlikti. Düşünen,düzenleyen,emeği geçen herkese teşekkürler.
Face de çok eğlendi :D
Katıldığımız ilk etkinlikti sizlerle.Ama tanıdığım herkes ayrı ayrı güzel insanlar. Allah birlikteliğinizi bozmasın :smiley:

Sevgiler.

Esra

Thinkerbel' Alıntı:
Caner bu ne hız... :smiley:

Valla sabırsızlıkla bekleyenler vardı, içlerinden toplu fotoğrafı seçip ekledim. :smiley:

Diğer grup arkadaşların bir kısmı halen yoldalar. 1-2 saat içinde evlerine gireceklerdir. Biraz geç çıkıp, biraz da yolda oyalanmışlar.

uzun zamandır geçirdiğim en eğlenceli haftasonuydu.en kısa zamanda tekrar görüşmeyi umarım..hepinize çok teşekkür ederim.

ben sağ salim geldim gezi 10 numara ve eğlenceli oldu emeği geçen herkese ailem adına çok çok teşekkür ederim

Ben eve şimdi girdim. Çok yorulduk ama çok eğlendik :smiley: Gelen ve gelemeyen tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Böyle birlikteliklerle ailemiz daha da büyüyor, daha da güçleniyor...

Acaba ikincisini Mayısta değil de, Ekimde mi yapsak ;)

Ben de eve geldim ama, daha kendime gelemedim :D Hala o güzelliklerde kaldım :smiley:

Gezi çok güzeldi ve eminim benden başka böyle güzel bir mezuniyet balosu yaşayan olmamıştır. :D

Katılan herkese teşekkürler... En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğimle... :smiley:

not. Pazar sabahı bana ilaç gibi gelen kahveyi yapan Ufuk için özel bir teşşekür borçluyum. ;D

Çok güzel bir haftasonuydu, emeği geçen herkese çok teşekkürler, ben daha resimlere bakamadım bile ilk fırsatta bir yere yükleyeceğim ;) Bundan sonra imkan bulduğum tüm etkinliklere katılacağım ;)

1. Festivalimizin böyle güzel, neşeli ve sorunsuz geçmesi, peşinden gelecek olanların çok daha mükemmel olacağının habercisi ;)

Katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkürler, tekrar görüşmek üzere :smiley:

Herzamanki gibi,tipik bir gezenbilir gezisi,buluşması gibi geçti.Sevgi saygı çerçevesi içinde,yardımlaşma ve paylaşımın yine en üst düzeyde olduğu mükemmel bir festival oldu.Gezenbilire çok yakıştı.
Bu festivalde eksiklerimizi hatalarımızı görelim kendimizi sınayalım dedik.Ama ben herhangi bir aksaklık yada bir yanlışlık göremedim.İlk kez böyle bir organizasyon yapıpta böyle bir başarı sağlanıyorsa,emin olun 2. festival muhteşem ötesi olacak.
1. festivalde emeği geçen ve katılan herkese çok teşekkürler.Gezenbilir ailesine hayırlı ve uğurlu olsun.Artık bizimde bir festivalimiz var.

Tek kelimeyle muhteşem bir hafta sonuydu. Herkese teşekkürler...

Sedat yorgunluk filan tanımıyosun :smiley: gece birde eve dönüp fotoğraf ve detay yüklemişsin eline sağlık.

Herşey çok güzeldi yer seçimi çok iyiydi emeğe geçen herkese teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri