1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan supergezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,412
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011)

Sn. Hüseyi Işıl'ın ;
"kitap , sınav yardımcı kitapları , ansiklobedi ve dergileri bir okula veya ihtiyacı olan gençlere ulaştırmak üzere Taraklı Belediye Başkanlığına teslim etmek suretiyle minik bir kütüphane oluşturulması"
önerisi kuzuların sessizliğine bürünmüş ...

Etiketler

CUPLEV' Alıntı:
Festivale katılacak olan değerli karavancılara bir önerim olacak. Taraklı'ya gelirken evimizde fazla bulunan kitap , sınav yardımcı kitapları , ansiklobedi ve dergileri bir okula veya ihtiyacı olan gençlere ulaştırmak üzere Taraklı Belediye Başkanlığına teslim etmek suretiyle minik bir kütüphane oluşturulması hususunda ilçeye katkıda bulunabiliriz.
Mutlu geziler dilerim.

Hüseyin Işıl

Haklısınız Oğuz bey öneri dikkatten kaçmış, kuzular dikkatleri dağıtmış olmalı :D

Festivale katılacak arkadaşlarımızdan kitap desteği verebilecek olanların Sn.Hüseyin IŞIL beyin önerisine destek olunmasını birkezde ben rica ediyorum.

Hüseyin beye duyarlılığından,Oğuz beye dikkatinden dolayı teşekkür ederim.

Eşimin rahatsızllığından dolayı(çok istememize rağmen)gelemiyoruz,Tüm arkadaşlara iyi eğlenceler diliyoruz.

Geçmiş olsun Mehmet Hocam.

Cavid Sezen

Mehmet bey, yengeye geçmiş olsun dileklerimle, sağlık olsun başka gezilerde denk gelirsiniz.

Mehmet hocam geçmiş olsun.

Dün bende işlerimin yoğunluğundan ve sarkmasından dolayı gidemedim.Tayfur hocamla görüştüm yaklaşık 10 karavan varmış hepsi spor sahasının oraya yerleşmişler,bana da yanından yer ayırmış kimse kapmasın.Ben işlerimi halledebilirsem sabahtan çıkacağım.

Mehmet ağbi geçmiş olsun

Mehmet Bey geçmiş olsun.

Mürşide ablama geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.

Eşinize acil şifalar, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim.

Şifa dileklerini sunan tüm doşlara teşekkür ederiz.
Bel ağrısıyla ilgili sorun vardı,Dün emar çektirdik Neticede 10 gün istirahat aldık.

Arkadaslar ben az önce geldim,yola çıkmak icin anahtarı çevirdiğimde tayfur hocamın eşi aradı anneleri rahatsizlandigi icin dönmek zorunda kaldılar kendilerine Acıl şifalar diliyorum.
Burası Erdal beyin manzara olarak daha iyi yer var dediği icin ön yargılı gelmiştim ama burası futbol sahasından çok mera gibi,tuvalet su var,elektrik te varmış ,harika bir yer hertaraf yemyeşil heryerde harika kuş sesleri.13 tane kadar karavan var.
Not:buraya gelmek icin taraklinin icine Hic girmiyorsunuz(ama herkes alışveriş icin girdi ben dahil)Göynük istikametine doğru gidiyorsunuz 2-3km icinde uspet akaryakıt istasyonun tam karşısında size göre yolun solunda dar bir toprak yol var oraya giriyorsunuz ve 200 mt sonra bizim yanımıza varmış oluyorsunuz.

Teknolojinin gozunu seveyim. De Bulent faktoru iste. Baskasi olsa fotograf da koyardi. :D
Neyi kacirdigimizi gorurduk.

Sınavda görevli bir öğretmen arkadaşın rapor alması nedeniyle SBS görevi eşimin üzerine kalmış görünüyor. :(

Çok küçük bir umutla yarın bir başkasına satmayı deneyeceğiz ama zor gibi.. Muhtemelen katılamayacağız.

Katılanlara keyifli geziler dileriz..

Nasıl anlatsam bilmem size şu anki durumu ,ibiş koltuğunda oturduğumu duşunun ve ayaklarımın önünde ateş ,küçük bir daire,10 kisiyiz,ayrıca inanilmz güzel bir akordion konseri inanın ne anlatsam boş.Tlf da fotograf ekle tuşu fonksiyon degil bu yüzden ekleyemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR