1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan supergezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,583
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011)

Arkadaşlar,

Festival için karavanları ile giden arkadaşlarımızdan şahsi bir ricam olacak. Festival nedeniyle bölgeye bir canlılık getirirken bölgeye ekonomik olarak da bir katkı sağlamak amacıyla gelen arkadaşlarımız, bir kısım iaşe ihtiyaçlarını karavan parkına yerleşmeden önce yöre esnafından yaparlarsa Taraklı'lı esnafına ekonomik katkımız olur diye düşünüyorum. Bu belirttiğim gibi tamamen şahsi fikrim, tercih sizlere kalmıştır.

Saygılarımla

Erdal Ötügen

Etiketler

Erdal beye katılıyorum. Kazan-kazan durumu geçerli bu konuda da. Her zaman kamp alanlarının ve belediyelerin gereken önemi göstermediklerinden dem vururuz. Buna, yöre esnafı da dahil. Konuyu gündeme getirdiği için teşekkürler.

supergezgin' Alıntı:
Arkadaşlar,

Festival için karavanları ile giden arkadaşlarımızdan şahsi bir ricam olacak. Festival nedeniyle bölgeye bir canlılık getirirken bölgeye ekonomik olarak da bir katkı sağlamak amacıyla gelen arkadaşlarımız, bir kısım iaşe ihtiyaçlarını karavan parkına yerleşmeden önce yöre esnafından yaparlarsa Taraklı'lı esnafına ekonomik katkımız olur diye düşünüyorum. Bu belirttiğim gibi tamamen şahsi fikrim, tercih sizlere kalmıştır.

Saygılarımla

Erdal Ötügen

Son derece doğru bir yaklaşım ve destekliyorum... aynı düşünceyi gecen sene AVD Bus buluşmasında yaptık... Hiç birşey götürmedik yanımızda, tüm alışverişimizi yöre esnafından yaptık...

kemal serpil över istanbul ford transit moto karavan

Bir hatayı düzeltmenizi rica edeceğim...

Bir oranizasyonun geleneksel olabilmesi için 10 (on) yıl üst üste yapılması gerekmektedir. Daha ilk festival yapılırken başlığa geleneksel yazılması doğru olmamış.

Umarım bu organizasyonunuz geleneksel hale gelir ;)

Keyifli festivaller...

Sn. dronder in uyarısı bence doğrudur. Herhalde gelenekselleşmesi dileğiyle böyle bir isim verilmiştir diye düşünmüştüm ben de. Doğrusu " 1 nci " ibaresini kullanmak olsa gerek.
Bu girişimi destekliyor ve " gelenekselleşmesini " diliyorum. Katılmam kesinlik kazanırsa listeye yazılmamı ilerde rica edecğim. Başarılar.

Sayın moderatörüm listeye bizide eklerseniz sevinirim.
Zeynep-Süreyya KARAGÖZLER mercedes-sprinter kamper
Konuyuda tekrar ön plana çıkarmış olalım.

Buraya kayıt yapmamışım galiba. :eek:

Nermin & Ferhat Şirin İstanbul Kia Kamper

Bizde katılmak isteriz,

Cem/Nalan/Merve Pehlivanoğlu İstanbul Iveco Kamper

Önder bey,

Değişik festivallerde sürekli yapılacağını belirmek için "Geleneksel" ifadesi hepsinde değilse bile çoğunda kullanılmaktadır. 10 yıl sonra geleneksel ifadesinin kullanılacağı ile ilgili bir bilgiye ulaşamadım, kaynağı bana da bildirirseniz hatamız varsa hemen düzeltelim.

Saygılarımla

Erdal Ötügen

supergezgin' Alıntı:
Arkadaşlar,

Saygılarımla

Erdal Ötügen

Evet tamamı ile katılıyorum bu düşünceye.
Alışverişlerin oradan yapılması hem yöre esnafı için faydalı olacaktır hemde daha az ağırlık ile yolculuk yapacak araçlarımızın (hoş aracım yok ama) daha az yakıt harcamasına vesile olacaktır.

Bu az yakıt harcamasının araç başına devede kulak olacağını biliyor olsam da 50-100 aracın daha az yakıt harcaması ülkenin de tasarruf yapmasını sağlayacaktır mikro ölçekte.

mayıstosböce' Alıntı:
İlk katılan 7 kampçımıza ve katlarına yine yol cd si vereceğim.Belkide vermem kampta gelecek yemeklere bağlı.

Evet şimdi 21.sıradan katılan arkadaşımız bir cd kazanacak,ileride bu cd ler çok değerlenecek söyleyeyim,''Karavanla 1.kuzu çevirme festivali Taraklı günü'' üstünde başka yazılar yazan cd ler taklittir.Benden sonra bazıları cd verecek üstüne mutlaka bakın,gözünüz de o güne farklı anlamlar katmaya, kuzu çevirme gününü daha arka plana atmaya çalışacak arkadaşlar olabilir.

Şimdi bu cd ler ileride çok değerleneceği için bunun hediyeside (sırf verdiğimin altında kalmayın diye) size gelecek kuzunun 4 te biri yani amaç siz ezilmeyin yoksa istediğim miktarın sembolik olduğunun sizde farkındasınız.

mayıstosböce' Alıntı:
Evet şimdi 21.sıradan katılan arkadaşımız bir cd kazanacak,ileride bu cd ler çok değerlenecek söyleyeyim,''Karavanla 1.kuzu çevirme festivali Taraklı günü'' üstünde başka yazılar yazan cd ler taklittir.Benden sonra bazıları cd verecek üstüne mutlaka bakın,gözünüz de o güne farklı anlamlar katmaya, kuzu çevirme gününü daha arka plana atmaya çalışacak arkadaşlar olabilir.

Şimdi bu cd ler ileride çok değerleneceği için bunun hediyeside (sırf verdiğimin altında kalmayın diye) size gelecek kuzunun 4 te biri yani amaç siz ezilmeyin yoksa istediğim miktarın sembolik olduğunun sizde farkındasınız.
Biri kuzu çevirme mi dedi. :eek:
Buyrun benden fotoğrafı ;D :D
[attachment=1]
Edirne2010

IMG_8885.JPG

Öğlen vakti yapmayın böyle şeyler lütfen.

Arkadaşlar 2 gündür şeker 267 den aşağı inmiyor, bir parça alsam dokunur mu?

çok eğlenceli olacağını düşündüğüm bu buluşmaya katılmayı çok isterim ama henüz bir caravan sahibi olamadığım için katılanların izlenimlerini okumakla yetinecğim gibi duruyor. herkese şimdiden keyifli günler diliyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri