1. Beykoz Off-Road Oyunları Fotoğraf ve Videoları (23 - 24 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 234
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,403
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 1. Beykoz Off-Road Oyunları Fotoğraf ve Videoları (23 - 24 Ekim 2010)

disco batmadı zaten orda dımı ;D way arkadas ya bukadar cok sevınıcegınızı bilseydım yarış sırasındada batardım ;D

Etiketler

tolgas' Alıntı:
disco batmadı zaten orda dımı ;D way arkadas ya bukadar cok sevınıcegınızı bilseydım yarış sırasındada batardım ;D
Sevinmedik Tolga kardeş makara yapıyoruz sadece... ;) İsteyerek mi battın yoksa.... ;D ;D

yok mecburıyetten battım bülent abiyi çekim diye ;D

tolga 558 tane resmin var daha ne koysunlar kaç dakkaydi hoca 3,58 mi
caddede tur atiyo arkadaş

yok mucahit abi o battıgım yerden 1 dk once gectım ben zaten ama yavas gırınce cekmek ıcın battık tabi ;D 3,58 de tamamladım turu mucahıt abi senden ii değil ama olsun ;D

Tolgacım uyma sen bu tahriklere.... ;) batarızda cıkarızda keyfine bak işin....bizim araclar olmuş 3 ton gecen araclar 1ton varmı acaba ... ??? çekilmenin keyfini cıkar abisi.... ;D fırsat bulursak hafta arası takılalım oraya yine batarız....hatta resmimizide çekeriz keyifle.... :D

ama allahı var Kürşat herkese yetişti sağolsun... ;)

yetişmese daha ordaydık zaten bülent abi ;D

enuzun süreli kampımız olurdu Tolgacım.... ;D

bence yerleşik hayata geçerdik bülent abi ;D ama bızım arabaların batmışı bıle guzel duruyo beeee ;D

valla doğru diyorsun ....bak aklıma gelmemişti yerleşme işi... :D herhalde yani dediğin gibi batmış hali bile heybetli..... ;)

red34' Alıntı:
Tolgacım uyma sen bu tahriklere.... ;) batarızda cıkarızda keyfine bak işin....bizim araclar olmuş 3 ton gecen araclar 1ton varmı acaba ... ??? çekilmenin keyfini cıkar abisi.... ;D fırsat bulursak hafta arası takılalım oraya yine batarız....hatta resmimizide çekeriz keyifle.... :D
Tahrik bunun neresinde Sevgili Bülent abi...? :smiley: Arabalarınız çok heybetli çok yakışıklı çok ta güçlü oradan güle oynaya çıkarlar, bizimkiler onların yanında çelimsiz hatta sıska kalırlar... :smiley:

sevgili arwin birazda biz takılallım dedik hani... :D yoksa her aracın kandine göre keyfi var ...sakın yanlış anlama olmasın üzülürüm ....biz işin eğlence yönündeyiz ....işin keyfide burada....

red34' Alıntı:
sevgili arwin birazda biz takılallım dedik hani... :D yoksa her aracın kandine göre keyfi var ...sakın yanlış anlama olmasın üzülürüm ....biz işin eğlence yönündeyiz ....işin keyfide burada....
Yok hep keyfindeyiz abi... :smiley: Suzukilerin hepsi geçti ama.... ;D ;D ;D

valla dediğin doğru hepsi keçi gibi...aslanlar gibi gidiyorlar...hatta bizim Tolgayla Olcayto kardeşimde de vardı suziler felaket birşeydi onlarda ....bizim gurupta onlar tavşan rolündeydi acaip girip cıkıyorlardı her yere.....takdir etmemek elde değil ..... ;)

evet herşey çok güzeldi devamını bekliyoruz.etaplar harikaydı offroad böyle olmalı ama çok kısaydı bence bu parkur 2 kere dönülmeliydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri