hmm .. by pass yapanlarmı oldu yoksa : ;Dtolgas' Alıntı:öle bi battıkkı vinc bile çekmedı ;D bu arada kursat abı öle kapagaz koselerden gecmekle olmaz ortadan alalım sızıde ;D
dursun usta biz katılamadık yanlız ilk olduguna dair mesajı vermişsin : fotolar ve videolar geldikçe kararlarımız an be an değişe biliyor. çok mu guzel,amotörmü. :-[ :-[reis28' Alıntı:Beykoz off road kulubüne ve yöneticilerine cok tşk ediyorum böyle güzel bir organizasyona ev sahipligi yaptıkları için ilk olmasına ragmen cok güzel gecti bu tip amatör organizasyonların devamını dili yorum
Baran 54' Alıntı:dursun usta biz katılamadık yanlız ilk olduguna dair mesajı vermişsin : fotolar ve videolar geldikçe kararlarımız an be an değişe biliyor. çok mu guzel,amotörmü. :-[ :-[
usta simdi anladık bak bizim gibi amotor off cular da anlasınlar ilk olan organızasyonlarında guzel ve sorunsuz gececeğini . hep gezi değil birazda oof oyunlarına katılsınlar katılalım.reis28' Alıntı:Anlamadım ne demek istediginizi yarışan araclar ve katılımcılar amatör olarak gecer organizasyon kusursuz ve hatasızdı beykoz off road kulubü ve üyeleri üzerine düşen i fazlasıyla yaptılar ve bizleri cok iyi agırladılar devamını heycanla bekli yoruz
reis28' Alıntı:Anlamadım ne demek istediginizi yarışan araclar ve katılımcılar amatör olarak gecer organizasyon kusursuz ve hatasızdı beykoz off road kulubü ve üyeleri üzerine düşen i fazlasıyla yaptılar ve bizleri cok iyi agırladılar devamını heycanla bekli yoruz