1. Beykoz Off-Road Oyunları Fotoğraf ve Videoları (23 - 24 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 234
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,759
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 1. Beykoz Off-Road Oyunları Fotoğraf ve Videoları (23 - 24 Ekim 2010)

öle bi battıkkı vinc bile çekmedı ;D bu arada kursat abı öle kapagaz koselerden gecmekle olmaz ortadan alalım sızıde ;D

Etiketler

Güzel bir etkinlik oldu ,düzenleyen ve katılan arkadaşları,tebrik ederim. not: foto yüklerken çoklu yükleme yapmayalım ,sayfa zor açılıyor 3 yada 4 resim yükledikten sonra tekrar yüklemeye devam edelim.

tolgas' Alıntı:
öle bi battıkkı vinc bile çekmedı ;D bu arada kursat abı öle kapagaz koselerden gecmekle olmaz ortadan alalım sızıde ;D
hmm .. by pass yapanlarmı oldu yoksa ::smiley: ;D

bu arada sıralama bellı oldumu ?

Yarişta emegı gecen butun arkadaşlara tesekkur ederım ılk etkınlıklerı olmasına rahmen alınlarının akıyla cıkmasını basardılar. bazı ufak tefer sorunlar oldu yarısın kaderını etkılıcek ama ıclerınde oldugum vede samımıyetlerını bıldıgım ıcın kesınlıkle bır art nıyet olmadıgını bılıyorum. Sadece tecrubesızlıkle alakalıydı.
Butun ekıp oz verıyle calıstı maddı menfeat gozekmezsızın herkezı rahat ettırmeye calıstılar.
bır sonrakı cok cok daha ıyı olacagı kesındır. tekrar tebrık ederım

yarıştığım için fazla fotoğraf çekemedim olduğu kadarını yüklüyorum :smiley:

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Organizasyonda emegi gecen herkese tesekkurler

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]

6.jpg

7.jpg

8.jpg

_MG_9391.jpg

Beykoz off road kulubüne ve yöneticilerine cok tşk ediyorum böyle güzel bir organizasyona ev sahipligi yaptıkları için ilk olmasına ragmen cok güzel gecti bu tip amatör organizasyonların devamını dili yorum

reis28' Alıntı:
Beykoz off road kulubüne ve yöneticilerine cok tşk ediyorum böyle güzel bir organizasyona ev sahipligi yaptıkları için ilk olmasına ragmen cok güzel gecti bu tip amatör organizasyonların devamını dili yorum
dursun usta biz katılamadık yanlız ilk olduguna dair mesajı vermişsin ::smiley: fotolar ve videolar geldikçe kararlarımız an be an değişe biliyor. çok mu guzel,amotörmü. :-[ :-[

Baran 54' Alıntı:
dursun usta biz katılamadık yanlız ilk olduguna dair mesajı vermişsin ::smiley: fotolar ve videolar geldikçe kararlarımız an be an değişe biliyor. çok mu guzel,amotörmü. :-[ :-[

Anlamadım ne demek istediginizi yarışan araclar ve katılımcılar amatör olarak gecer organizasyon kusursuz ve hatasızdı beykoz off road kulubü ve üyeleri üzerine düşen i fazlasıyla yaptılar ve bizleri cok iyi agırladılar devamını heycanla bekli yoruz

reis28' Alıntı:
Anlamadım ne demek istediginizi yarışan araclar ve katılımcılar amatör olarak gecer organizasyon kusursuz ve hatasızdı beykoz off road kulubü ve üyeleri üzerine düşen i fazlasıyla yaptılar ve bizleri cok iyi agırladılar devamını heycanla bekli yoruz
usta simdi anladık bak bizim gibi amotor off cular da anlasınlar ilk olan organızasyonlarında guzel ve sorunsuz gececeğini . ;) :D hep gezi değil birazda oof oyunlarına katılsınlar katılalım. ;) ;)

reis28' Alıntı:

Beykoz Off Road Grubuna misafirperverlikleri ve sorunsuz organizasyonları için teşekkürler ederim.. Gerçekten çok iyi ağırlandık, güleryüz ve ilgi mükemmeldi :smiley: İlk defa yapılmasına rağmen sıcak ve eğlenceli bir etkinlik oldu, en kısa zamanda yenilerini bekliyoruz :smiley:

Dursun Ustam ellerine sağlık denemeyi yapmış olduk.. mangal da süperdi onun da devamını bekliyoruz :smiley:

Eyvallah Hidayet kardeşim böyle güzel organizasyonlar oldukca hep birlikte daha iyilerini yaparız senide tebrik ediyorum parkuru başarılı bir şekilde gectin hele o dikk cıkışta durup bir daha kalkışın mütişti görseller mevcut ilk fırsatta siteye koyucam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri