bütün büyük patiler yalan olmadı , benim 3 tonluk 35 lastikli koca pati, 2. 59 yaptı , pisti hiç deneyemeden sabah gidip direk yarışa giren biri için hiç fena değildi , hiçbir kapıda takılmadım. Pisti ilk kez görüp tur attığım için sadece fazla temkinli gittim aslında 2.30 civarı bir zaman yapılabilirdi benim araçla çok rahat. Birde iptal olan kapı yarışın kaderini belirledi, örneğin o kapıda kalan 00 nolu araç o kapı iptal olunca , yarışa girdiğinde birinci oldu, oysa o kapı dursaydı yarışı tamamlayamıyordu. Bizim koca patiler o kapıyı direk geçti ;D
Aslında hepsi tecrübe oluyor, araç sınıflamaları sadece motorla yapılmamalı, yada etapalarda hafif araçlara avantajlı yerler kadar ağır araçlara avantajlı kapılar kesin olmalı. Yoksa elma ile armutu yarıştırıyoruz , eğlendik yarın olsa gene gideriz çok keyifliydi o başka ama , gittikce daha iyi hale getirmek içinde kafa yormak lazım
Nurullah herşey için teşekkürler, 1. lik içinde tebrikler. Tüm yorgunluğunuza çalışmalarınıza değdi. Emeklerinize sağlık