1. Beykoz Off-Road Oyunları Fotoğraf ve Videoları (23 - 24 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 234
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,739
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 1. Beykoz Off-Road Oyunları Fotoğraf ve Videoları (23 - 24 Ekim 2010)

Tempus' Alıntı:
tolgayla ben araçlarımıza göre iyiydik, ama ismi lazım değil diğerleri pilini bitirmiştir kameraların ;D
pili bitmek nedemek gözle yakalayamadım suzikileri :smiley: bu arada hangi araçlar dereceye girdi arkadaşlar yarısın sonuna kalamadım.Tahminim sukilerdendir diye düşünüyorum

Etiketler

white lion' Alıntı:
pili bitmek nedemek gözle yakalayamadım suzikileri :smiley: bu arada hangi araçlar dereceye girdi arkadaşlar yarısın sonuna kalamadım.Tahminim sukilerdendir diye düşünüyorum
;D ;D ;D ;D dostum bunlar suzuki değil efsane japon ve ingiliz asilzadesi koca patiler ;D ;D

Derecelerin tamamını gösteren çizelgeyi arkadaşlar yükleyecektir.

Ben kendi derecemi söyliyim size.
1000-2000 CC birinscisi
06 Numara 1.6 Suzuki Vitara - Nurullah-Hatice ATEŞ (GAZROVER)

IMG_1191.jpg

bsayil' Alıntı:
;D ;D ;D ;D dostum bunlar suzuki değil efsane japon ve ingiliz asilzadesi koca patiler ;D ;D
patilerin neler yaptığını gördük bizim büyük araçlarında iyiki standart 5,2 gc emle katılmamışım yoksa ufaklıklara yalan olacaktık ;D ;D bu arada hala hangi araçlar dereceye girdi öğrenemedim yaw :smiley:

LR yi satıp Suzuki aldı 1. Oldu. :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: Babaros beye sevgilerimle. :D :D :D :D :D :D :D

İşte Şampiyon Suzuki

IMG_0198-2.jpg

IMG_0201-2.jpg

IMG_1203.jpg

dur kursatımın da kalan resimlerini atayım foto mak pili bitmdi gevhere verdim oda cekmemis ;D ama ben cep tlf bıle calıstım kardesim

IMG_1283.jpg

IMG_1313.jpg

IMG_1303.jpg

IMG_1305.jpg

IMG_1306.jpg

nrlates' Alıntı:
LR yi satıp Suzuki aldı 1. Oldu. :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: Babaros beye sevgilerimle. :D :D :D :D :D :D :D
;D ;D ;D yakışır nurullah kardeşim ;D ;D ;D suzukiler çok can yakarrrrrrrrrrrrr ;D

white lion' Alıntı:
patilerin neler yaptığını gördük bizim büyük araçlarında iyiki standart 5,2 gc emle katılmamışım yoksa ufaklıklara yalan olacaktık ;D ;D bu arada hala hangi araçlar dereceye girdi öğrenemedim yaw :smiley:

bütün büyük patiler yalan olmadı , benim 3 tonluk 35 lastikli koca pati, 2. 59 yaptı , pisti hiç deneyemeden sabah gidip direk yarışa giren biri için hiç fena değildi , hiçbir kapıda takılmadım. Pisti ilk kez görüp tur attığım için sadece fazla temkinli gittim aslında 2.30 civarı bir zaman yapılabilirdi benim araçla çok rahat. Birde iptal olan kapı yarışın kaderini belirledi, örneğin o kapıda kalan 00 nolu araç o kapı iptal olunca , yarışa girdiğinde birinci oldu, oysa o kapı dursaydı yarışı tamamlayamıyordu. Bizim koca patiler o kapıyı direk geçti ;D

Aslında hepsi tecrübe oluyor, araç sınıflamaları sadece motorla yapılmamalı, yada etapalarda hafif araçlara avantajlı yerler kadar ağır araçlara avantajlı kapılar kesin olmalı. Yoksa elma ile armutu yarıştırıyoruz , eğlendik yarın olsa gene gideriz çok keyifliydi o başka ama , gittikce daha iyi hale getirmek içinde kafa yormak lazım :smiley:

Nurullah herşey için teşekkürler, 1. lik içinde tebrikler. Tüm yorgunluğunuza çalışmalarınıza değdi. Emeklerinize sağlık :smiley:

tahmin ettiğim gibi olmuş suzikiler götürmüş malı ;D ne çıkarsa bu ufaklardan çıkıyor ya anlamadım ;D ;D

Tempus' Alıntı:
bütün büyük patiler yalan olmadı , benim 3 tonluk 35 lastikli koca pati, 2. 59 yaptı , pisti hiç deneyemeden sabah gidip direk yarışa giren biri için hiç fena değildi , hiçbir kapıda takılmadım. Pisti ilk kez görüp tur attığım için sadece fazla temkinli gittim aslında 2.30 civarı bir zaman yapılabilirdi benim araçla çok rahat. Birde iptal olan kapı yarışın kaderini belirledi, örneğin o kapıda kalan 00 nolu araç o kapı iptal olunca , yarışa girdiğinde birinci oldu, oysa o kapı dursaydı yarışı tamamlayamıyordu. Bizim koca patiler o kapıyı direk geçti ;D

Aslında hepsi tecrübe oluyor, araç sınıflamaları sadece motorla yapılmamalı, yada etapalarda hafif araçlara avantajlı yerler kadar ağır araçlara avantajlı kapılar kesin olmalı. Yoksa elma ile armutu yarıştırıyoruz , eğlendik yarın olsa gene gideriz çok keyifliydi o başka ama , gittikce daha iyi hale getirmek içinde kafa yormak lazım :smiley:

Nurullah herşey için teşekkürler, 1. lik içinde tebrikler. Tüm yorgunluğunuza çalışmalarınıza değdi. Emeklerinize sağlık :smiley:
kürşat bey sizin araç başkaydı zaten ona laf bile edemem sabah geldiğimizde ilk gözümüze çarpan araç sizinkiydi allah nazardan saklasın.Benim hayal kırıklığım beyaz gc de oldu o lastiklerle yalan etti arabayı.Artık benim koca oğlanıda adam edip ilk organizasyonda olmam lazım boşunamı biniyoruz bunlara yahu tabi organizasyonda güzeldi herkesin emeğine sağlık.

tabı abı suzukıler her zaman avantaclı araclar bızımkılerın yanında hız olarak tabi bızımkılerde gıder ama yawas yawas 3ton 1 ton bırmı degıl tabi ama maksat eglenmek gulmek her sey cok güzeldi emegi gecen herkes çok tesekkür ederim hepimizi bir araya topladı eglendirdi güldürdüler bizi

Tempus' Alıntı:

Teşekkürler bizden katılan herkese.
Malesef biraz da şans gerekiyor. Parkur sorumluluları öyle karar verdi.
ben kalsın büyük araçlar burayı geçer diye fikirimi söylemiştim.

Kazandığım birincilikte parkuru tanımanın büyük avantajı vardı. Bunu kabul ediyorum.
Büyük motorlu bir araçla çok daha iyi bir sonuç yapabilirim.
Saten yarış 2000 cc ve üzeri için ayrı değerlendirildi.

Önemli olan herkesin mutlu ayrılması maksat hepemizin bi hafta sonunu daha birlikte eğlenerek geçirmesiydi.

white lion' Alıntı:
kürşat bey sizin araç başkaydı zaten ona laf bile edemem sabah geldiğimizde ilk gözümüze çarpan araç sizinkiydi allah nazardan saklasın.Benim hayal kırıklığım beyaz gc de oldu o lastiklerle yalan etti arabayı.Artık benim koca oğlanıda adam edip ilk organizasyonda olmam lazım boşunamı biniyoruz bunlara yahu tabi organizasyonda güzeldi herkesin emeğine sağlık.

Teşekkürler Erol bey, aslında koca patili arkadaşlar ve bazı GC lekilerinde hüsrana uğramasının nedeni etapdaki değişiklikdi, çamur geçişleri var diye geldi çoğu arkadaş yarışlara ve bu yüzden insa turbo yada silverstone extreme gibi kumda en kötü lasitk ama çamurda en iyi lastik olan lastiklerle geldiler. Sonra çamur kapısı iptal olup başkada çamur olmayınca yarışda en başarılı araçlar genelde en az dişli lastiklerle ve en hafif araçlarla yarışanlar oldu. Birde zaten zamana karşı yarışlarda hep keçiler boğalardan hızlıdır ;D ;D ;D

nrlates' Alıntı:
Teşekkürler bizden katılan herkese.
Malesef biraz da şans gerekiyor. Parkur sorumluluları öyle karar verdi.
ben kalsın büyük araçlar burayı geçer diye fikirimi söylemiştim.

Kazandığım birincilikte parkuru tanımanın büyük avantajı vardı. Bunu kabul ediyorum.
Büyük motorlu bir araçla çok daha iyi bir sonuç yapabilirim.
Saten yarış 2000 cc ve üzeri için ayrı değerlendirildi.

Önemli olan herkesin mutlu ayrılması maksat hepemizin bi hafta sonunu daha birlikte eğlenerek geçirmesiydi.

aslında orda yarışa katılacak olan herkes istisnasız o kapı iptal olmasın en eğlenceli yer orası, eğlence kalmıycak dedi ama 00 kalınca hakemler sonra olabilecek kural itirazları nedneiyle risk almak sitemedi iptal etti. Neyse sağlık olsun yarışdan sonra biz o kapıyı denedik bol bol , hatta karar verdik ara sıra gidip girmek istiyoruz oraya kapıları kapamazlarsa :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri