1. Antalya KKD.Şenliği (5-9 Kasım 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan akileyla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,680
Ynt: 1. Antalya KKD.Şenliği (5-9 Kasım 2011)

denizde kısmetimize ne var diye bakalım diyoruz[attachment=1] rastgele [attachment=2]ve gelen[attachment=3] olçü tutmayınca seneye diyerek salıyoruz tekrardünyasına.

012.jpg

009.jpg

Etiketler

ve gelen[attachment=1] olçü tutmayınca salıyor ve seneye soframızı süsler umuyoruz.

011.jpg

ve ayrılık vakti.bir kısmımız adresan-antalya derken ben her yıl olduğu gibi yine bu ayda kaş diyorum[attachment=1][attachment=2]

001.jpg

003.jpg

ancak bu kez umduğum gibi gitmiyor,ilk gün kaş kampta 5 yabancı karavan ve iki çadır varken ertesi gün havanın bozmasıyla ,karavanlar ayrılmaya başladı ancak kışı orada geçirecek iki alman aile ve kedimin ilk kez karavandan kaçması sebebi ile ben kalmıştım.iki gün özgür gezdikten sonra dışarda hayat zor diyerek geri dönünce kedim [attachment=1]

001.jpg

havada açmayınca bu kış karavanımı bırakacağım Antalya 'ya çevirdim rotayı.Yolda[attachment=1][attachment=2]

001.jpg

003.jpg

devam 21 kasım halen antalya gün batımı [attachment=1][attachment=2][attachment=3]

007.jpg

011.jpg

012.jpg

Bu soğuk sabahlar da şaka gibi geliyor kısa kollu tişörtlerle dışarı da kahvaltı edenleri seyretmek,bu sabah -1,5 C derecede araca bindim.Enver dede kedi köpek uyumaları nefisti,utanmasa anneleri de giderdi yanlarına herhalde,neredeyse bütün aile birlikteler.

zaloğlu' Alıntı:
Enver hocam gözümüz de tekrar canlandırdın Güzel Türkiyemin sahillerini.
Sağlıklı ve mutlu günler dilerim.Selamlar.
Nihat hocam,yakındır imalat bitiyor.İnanıyorum,sıklıkla izleyeceğiz sizden'de bu paylaşımları.

mayıstosböce' Alıntı:
Bu soğuk sabahlar da şaka gibi geliyor kısa kollu tişörtlerle dışarı da kahvaltı edenleri seyretmek,bu sabah -1,5 C derecede araca bindim.Enver dede kedi köpek uyumaları nefisti,utanmasa anneleri de giderdi yanlarına herhalde,neredeyse bütün aile birlikteler.

Haklısın Bülent,hertürü bulmak mümkün giysilerde kapuşon,uzunkol,kısakol hatta bende olduğu gibi şort.Güneş olduğunda mükemmel şu an balkonda şemsiye açıp oturuyorum inan ancak saklıkent zirvesi beyazlara büründü bile.Kedi köpek olayları apayrı bir konu yaşanması gerek her anı yakalamak zor.Antalyadaki evine taşın baskıları gittikçe artıyor,karavanımın kışlık giysisini giydirdim arkadaşımın bahçesine bıraktım ,Serik'te yazlıklarındayız güneşi bırakıp dönesim gelmiyor istanbula.Darısı başınıza kardeşim sağlıkla o günleri yakalayabilmeniz dileğiyle.

Bu güzel etkinliği oluşturan, katılarak yaşayan, oluşmasında özel çaba harcayan, fotoğraf ve detaylı anlatımlarıyla bize aktaran tüm karavan sever dostlara teşekkür ederim. Ali Demirkol beyefendinin annesine Allah'tan rahmet, kendisi ve ailesine sabır ve başsağlığı dilerim. :(

drares' Alıntı:
Bu güzel etkinliği oluşturan, katılarak yaşayan, oluşmasında özel çaba harcayan, fotoğraf ve detaylı anlatımlarıyla bize aktaran tüm karavan sever dostlara teşekkür ederim. Ali Demirkol beyefendinin annesine Allah'tan rahmet, kendisi ve ailesine sabır ve başsağlığı dilerim. :(

İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz... :smiley: Ali Demirkol arkadaşıma başsağlığı dileklerinizi ileteceğim.. Gezenbilir üyesi yapamadık kendisini..bu sebeple yazınızı göremiyor..

Antalya KKD. Başkanı
leyla Özdağ

Paylasim icin cok Tesekkürler,cok güzel bir etkinlik gerceklestirmissiniz.Hepinizin Emegine saglik.Gelecektede böyle güzel etkinlikler dilegiyle.

Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR