1. Antalya KKD.Şenliği (5-9 Kasım 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan akileyla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,706
Ynt: 1. Antalya KKD.Şenliği (5-9 Kasım 2011)

Fotoğraflar çok güzelmiş gerçekten.

Enver dede umarım tlf öbür taraftan gelmemiştir

Etiketler

devam[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

085.jpg

088.jpg

086.jpg

089.jpg

mayıstosböce' Alıntı:
Fotoğraflar çok güzelmiş gerçekten.

Enver dede umarım tlf öbür taraftan gelmemiştir
Bülent telefon ben öbür taraftayken ,bu taraftan geldi .Oralar nasıl diye sordular :smiley:

Bu arada tavla turnuvamız ve şampiyonunu unutmak olmaz[attachment=1] şampiyon yılmaz bey[attachment=2]ve ödüller1 şişe kalecik karası ,bir şerif rozeti ve uğuru devam etsin diye bir at nalı.Ancak sadece iki eli vardı :D[attachment=3]

024.jpg

096.jpg

097.jpg

ve sıra geldi bu güzel etkinliğin mimar ve destekçilerine günün anısı olarak plaketlerin verilmesine.çamyuva belediye başkanı Sn.Ahmet Can[attachment=1]ve toplu resim soldan:Antalya dernek başkanı sn.Leyla Özdağ,sn.çamyuva bl.başkanı Ahmet Can berke ranch işletmecileri sn.ufuk hanım ve Bülent bey Ukkf yönetimkurul başkanısn.Erdal Ötüken[attachment=2]

063.jpg

gecenin ilerleyen saatlerinde şömine başı[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

038.jpg

041.jpg

046.jpg

Bu başlıktaki deprem ve karavan konusunu aşağıdaki linke taşıyorum, katılımın devamını dilerim.
Selamlar.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18144.0

güngör' Alıntı:
Bu başlıktaki deprem ve karavan konusunu aşağıdaki linke taşıyorum, katılımın devamını dilerim.
Selamlar.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18144.0

Bu sayfadaki her üyenin böyle hassas konuya duyarlılığı tartışma götürmeyeceği düşüncesi ile teşekkürler Levent bey.

Güzel bir etkinlik olmuş. Düzenleyenleri, emeği geçenleri, katılanları tebrik ederim.

Ali Bey'e başsağlığı dilerim.

Ali Bey'e başsağlığı dilerim.
[/quote]
aslanahmet' Alıntı:
Güzel bir etkinlik olmuş. Düzenleyenleri, emeği geçenleri, katılanları tebrik ederim.
mayıstosböce' Alıntı:
Ali bey sabırlar diliyorum.

Leyla hanıma emeklerinden dolayı Berke Ranch çiftliği sahiplerinede hoş girişimlerinden dolayı çok teşekkür ederiz.Kampınızın güzel geçmesine çok sevindim,bir daha ki sefere umarım bizde katılabiliriz.

İyi dileklerinize teşekkür ederiz... aramızda görmekten mutluluk duyacağız.. :smiley:
Antalya KKD. Başkanı
leyla özdağ

güngör' Alıntı:
1. Antalya KKD. Şenliğinde emeği olan ve katılan herkesi tebrik ederim.

Acı ve sevincin birlikte harmanlandığı bu şenlikte öncelikle Sn.Ali Demirkol'a başsağlığı dilerim, kız isteme seromonisindeki
gençlerede ömür boyu güzel birliktelik temenni ederim.

Bu güzel Şenliğin önümüzdeki yıllardada devamını dilerim. Leyle hanımın izniyle Şenliği ayrı bir başlık olarak yayınlıyorum.

Selamlar.

teşekkürler levent bey, Erdal bey iletti....

Antalya KKD. Başkanı
leyla özdağ

öncelikle ali beye baş sağlığı diliyorum ve allahtan rahmet diliyorum şimdi aldım bu haberi ve çok üzüldüm.oa benım katılmam için çok ısrar etmişti kısmet olmadı.sağlık olsun diyorum ve ali abimize allahtan sabır diliyorum.bu guzel antalya gezisi için emeği gecen hrkese teşkkür ederim çok güzel bir geziniz olmuş sayın leyla hanımı burdan kutluyorum başarılarınız devamını diliyerek saygılar sunuyorum

Gezenbilir forum'a ulaşmada yaşanan sorun nedeniyle ara verdiğim, bayram ekinliği ardından programı uyan ve dostluklarımızı bu etkinlikle geliştirdiğimiz 7 karavan bir iki günü daha o çevrede değerlendirdiğimiz fotolarla devam ediyorum.Karavanlar harekete hazırlanıyor[attachment=1]sonraki durağımız havasu kamp[attachment=2]

009.jpg

010.jpg

Kumluca mavikent üstü havasu kamp işletmecileri ve içindeki yaşamla ilginç bir yer[attachment=1][attachment=2]

012.jpg

014.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR