denizde kısmetimize ne var diye bakalım diyoruz[attachment=1] rastgele [attachment=2]ve gelen[attachment=3] olçü tutmayınca seneye diyerek salıyoruz tekrardünyasına.
ancak bu kez umduğum gibi gitmiyor,ilk gün kaş kampta 5 yabancı karavan ve iki çadır varken ertesi gün havanın bozmasıyla ,karavanlar ayrılmaya başladı ancak kışı orada geçirecek iki alman aile ve kedimin ilk kez karavandan kaçması sebebi ile ben kalmıştım.iki gün özgür gezdikten sonra dışarda hayat zor diyerek geri dönünce kedim [attachment=1]
Bu soğuk sabahlar da şaka gibi geliyor kısa kollu tişörtlerle dışarı da kahvaltı edenleri seyretmek,bu sabah -1,5 C derecede araca bindim.Enver dede kedi köpek uyumaları nefisti,utanmasa anneleri de giderdi yanlarına herhalde,neredeyse bütün aile birlikteler.
Bu soğuk sabahlar da şaka gibi geliyor kısa kollu tişörtlerle dışarı da kahvaltı edenleri seyretmek,bu sabah -1,5 C derecede araca bindim.Enver dede kedi köpek uyumaları nefisti,utanmasa anneleri de giderdi yanlarına herhalde,neredeyse bütün aile birlikteler.
Haklısın Bülent,hertürü bulmak mümkün giysilerde kapuşon,uzunkol,kısakol hatta bende olduğu gibi şort.Güneş olduğunda mükemmel şu an balkonda şemsiye açıp oturuyorum inan ancak saklıkent zirvesi beyazlara büründü bile.Kedi köpek olayları apayrı bir konu yaşanması gerek her anı yakalamak zor.Antalyadaki evine taşın baskıları gittikçe artıyor,karavanımın kışlık giysisini giydirdim arkadaşımın bahçesine bıraktım ,Serik'te yazlıklarındayız güneşi bırakıp dönesim gelmiyor istanbula.Darısı başınıza kardeşim sağlıkla o günleri yakalayabilmeniz dileğiyle.
Bu güzel etkinliği oluşturan, katılarak yaşayan, oluşmasında özel çaba harcayan, fotoğraf ve detaylı anlatımlarıyla bize aktaran tüm karavan sever dostlara teşekkür ederim. Ali Demirkol beyefendinin annesine Allah'tan rahmet, kendisi ve ailesine sabır ve başsağlığı dilerim.
Bu güzel etkinliği oluşturan, katılarak yaşayan, oluşmasında özel çaba harcayan, fotoğraf ve detaylı anlatımlarıyla bize aktaran tüm karavan sever dostlara teşekkür ederim. Ali Demirkol beyefendinin annesine Allah'tan rahmet, kendisi ve ailesine sabır ve başsağlığı dilerim.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz... Ali Demirkol arkadaşıma başsağlığı dileklerinizi ileteceğim.. Gezenbilir üyesi yapamadık kendisini..bu sebeple yazınızı göremiyor..