oguz1134
Zirve
Ynt: 1.6jlx rampada durunca hararet göstergesi yükseliyor
3-5 yaşındaki ..100 bin km altındaki vitaralar susuz da gider..
>> burada tartıştığımız konu: ?
200 bini gecmiş....300 bine merdiven dayamış yada gecmiş..!
bakımsız...kimin inip kimin bindiği belli olmayan araclardır..genelde biraz derdi olan satıyım kurtulayım..alan ugraşsın mantıgı ile 3-5 eksiğine satıp kurtuluyorlar..
seveni bileni >> murat ustaya aracını erzurumdan bile kamyona koyup getirenide var..
ama her vilayette bir >> Murat Karadeniz yok.?
murat usta sadece suzuki yapar en az 20-30 senedir..! + yaptıgı 100 suzukiden 98 'i ciptir..vitaradır..grand dır..vs..
Aksiyon otonun servisini..bakımını yaptığı araclar ...hararet yaparmı..? yapmaz..!
>> konumuz da bu degil..zaten altını çizdim.. ;D
ttogan' Alıntı:Isin asli,once 95 yilinda 92 model olani ikinci elden alip 4 yil kadar hic bir problem cikmadan kullandim.
Bu arada 98 yilinda sifir alip ayni anda iki Vitara kullanmis oldum.Ilkini 99 da yeniyi 2000 de satmak zorunda kaldim.
Dedigim gibi ne hararet,ne yolda kalma nede bir ariza yasamadim.Vincim yoktu,sadece iki defa battim.
Kumsal olsun camur olsun girmedigim yerler kalmadigi halde.Bu yuzden bakim olayina katiliyorum.
3-5 yaşındaki ..100 bin km altındaki vitaralar susuz da gider..
>> burada tartıştığımız konu: ?
200 bini gecmiş....300 bine merdiven dayamış yada gecmiş..!
bakımsız...kimin inip kimin bindiği belli olmayan araclardır..genelde biraz derdi olan satıyım kurtulayım..alan ugraşsın mantıgı ile 3-5 eksiğine satıp kurtuluyorlar..
umit87' Alıntı:bende suzuki vitara arıyorum kullanıcılarıyla forum sayesınde bilgi alıyorum hararet sorununu abilerimiz söyledı kullanıcı onlar ınanıyorum kendılerıne bugun maslak sanayı sıtesı 2. kısımda suzukıcı bı abı ıle telefonda konuştuk ısmı murat murat ustaya sordum abı 1.6 vitara jlx hararet sorunu varmış kronık hastalık dıyorlar dedım ben dede kaç senedır bu işi yapıyorum bır kere olsun hararetten araç gelmedı kımseden duymadım bundan arazı aracı ne kadar zorlasan zorla hararet yukselmez dedi abi dedım hanı hararet yukselmıyor ibrede ama conta yakıyormuş kapak çatlatıyormuş yok ölle bışey dedı çok övdu bakımlısını all sıkıntın olmaz dedı alırkende göster ıllakı dedı tmm dedım hdı yı sordum yerden yere vurdu sormaz olaydım gv. yıda çok övdu bılemedım
seveni bileni >> murat ustaya aracını erzurumdan bile kamyona koyup getirenide var..
ama her vilayette bir >> Murat Karadeniz yok.?
murat usta sadece suzuki yapar en az 20-30 senedir..! + yaptıgı 100 suzukiden 98 'i ciptir..vitaradır..grand dır..vs..
Aksiyon otonun servisini..bakımını yaptığı araclar ...hararet yaparmı..? yapmaz..!
>> konumuz da bu degil..zaten altını çizdim.. ;D