0km alınabilecek en iyi 250cc choper (çin malı hariç)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan droztopal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,323

droztopal

Yeni Üye
eskiden yamaha ve kymco da vardı?
şuanda 0km alınabilecek en iyi 250cc choper (çin malı hariç) nedir?
ilgili ve bilgili arkadaşlara şimdiden teşekkürler
saygılarımla

Etiketler

Ynt: 0km alınabilecek en iyi 250cc choper (çin malı hariç)

Ön yargılı olma derim 1 yıl mondial 150 mr kullandım süperdi.cc büyütmek için yeni sattım.fırsatını yakaladığın markalarla test sürüşü yap..

Bu konuyu bende araştırdım. Çin malı olmayan

Suzuki VL 250

Fakat fiyat performans açısından Regal Raptor veya Hyosung GV 250 modelleri de bence yabana atılır cinsten değil.

Modellerin dikkat çeken özellikleri ;

Hyosung GV 250 ;En güçlü 250cc
Regal Raptor; Su soğutmalı bu motor da tutulan bir model

merhaba bildiğim kadarıyla sıfır 250cc chopper çin hariç çğu marka getirmiyo gibi..eğer başlangıç ve ya geçiş dönemi için kullanacaksan çin malı chopper al derim işini görsün sonra bi an önce kurtul ama yook kafamda uzun süre 250cc bi motora binmek var dersen..sıfır çin alacağıma 10 yaşında japon alırım...bi sürü seçenek var yamaha virago 250,yamaha dragstar250,suzuki marauder250,suzuki ıtruder250,honda rebel aklıma gelenler...ya da bi çin markası var yamaha viragonun birebir aynısını yapmışlardı onu alırım etiketlerininsöker virago diye binerim:smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.