tekelimustafa
yörük
daha önce tecrübem olmadığı için ve forumda böyle bir konu bulamadığım için soruyorum:
karavan içinde uyurken uyku tulumu mu yoksa battaniye-yorgan mı kullanıyorsunuz?
işin bir de hacim kaplama boyutu var çünkü.
ailem 2 çocukla birlikte 4 kişi.
yatak yorgan işine girersek bazaların içi tamamen bunlarla dolacak. tulumlar baya bi az yer kaplıyor.
diğer bir soru: ben yaz-kış üstüm açık uyurum yorgan beni bunaltır. sanırım uyku tulumu beni daha da bunaltır. benim durumumda olan var mı? hiç uyku tulumu tecrübem olmadı.
bir soru daha
uyku tulumları hep tek kişilik mi olurlar? çocuklarım beni genelde ısıtıcı olarak kullanırlar ve yanımda uyurlar..
paylaşırsanız çok sevinirim. kafama takıldı çünkü bu çok hacim kaplama olayı..
vakumlu torbalar var. yorganları bunlara koyarak elektrik süpürgesi ile vakumlayabiliriz ancak hergün uğraşılmaz heralde ve elektrik süpürgesi de taşımak istemiyorum diğer taraftan..
karavan içinde uyurken uyku tulumu mu yoksa battaniye-yorgan mı kullanıyorsunuz?
işin bir de hacim kaplama boyutu var çünkü.
ailem 2 çocukla birlikte 4 kişi.
yatak yorgan işine girersek bazaların içi tamamen bunlarla dolacak. tulumlar baya bi az yer kaplıyor.
diğer bir soru: ben yaz-kış üstüm açık uyurum yorgan beni bunaltır. sanırım uyku tulumu beni daha da bunaltır. benim durumumda olan var mı? hiç uyku tulumu tecrübem olmadı.
bir soru daha
paylaşırsanız çok sevinirim. kafama takıldı çünkü bu çok hacim kaplama olayı..
vakumlu torbalar var. yorganları bunlara koyarak elektrik süpürgesi ile vakumlayabiliriz ancak hergün uğraşılmaz heralde ve elektrik süpürgesi de taşımak istemiyorum diğer taraftan..