Selamlar
Emekli bir doktor olarak beş yıl önce almış olduğum Transporter ımı karavana çevirtmek üzereyim. Sanırım Mayıs Ayı içinde tamamlanır. Sizlerin tecrübelerine ihtiyacım olacak. Şimdiden teşekkürler.
TeşekkürlerBen şu anda bir Transporter'i karavana dönüştürüyorum. Sormak
istediğiniz bir şey varsa yardımcı olayım.
Siz kendiniz mi yapıyorsunuz? Ben de arasırmaya basladım daha arabayı almadımArsima fiyat olarak biraz yüksek gibi. Arsima'da bildiğim karadı ile bir kaç model var. İhtiyacınıza uygun olanı seçebilirsiniz.
Bazı teknik ayrıntılar hariç kendim yapmaya çalışıyorum.S
Siz kendiniz mi yapıyorsunuz? Ben de arasırmaya basladım daha arabayı almadım
Arac olarak hangisini tercih ettiniz? Kasa yil? Cevabiniz icin tesekkur ederimBazı teknik ayrıntılar hariç kendim yapmaya çalışıyorum.
2017 model, panel van, uzun şasi, 140 hp, otomatik.Arac olarak hangisini tercih ettiniz? Kasa yil? Cevabiniz icin tesekkur ederim
Panelvanlar 2+1 ruhsatlı oluyor diye biliyorum. Ruhsat değişiminde 4+1 gibi bi değişiklik yapacak mısınız? Ben kısa kasa dusunuyordum ama emin değilim2017 model, panel van, uzun şasi, 140 hp, otomatik.
Kısa ben de çok düşünüdüm, portatif tuvaleti yerleştirecek bir yer bulamadım. Uzuna geçtimPanelvanlar 2+1 ruhsatlı oluyor diye biliyorum. Ruhsat değişiminde 4+1 gibi bi değişiklik yapacak mısınız? Ben kısa kasa dusunuyordum ama emin değilim