beyaz24kartal
Ana Kamp
Nasıl yani minibüs 15 +1 karavan yapınca 3+1ruhsat alabilirmiyim.2 firmayla konustum minibus veya yarım camlı alıp koltuk eksiltilsem 4 kişilik oluyormuş. gitti o kadar 17m3luk araç
Nasıl yani minibüs 15 +1 karavan yapınca 3+1ruhsat alabilirmiyim.2 firmayla konustum minibus veya yarım camlı alıp koltuk eksiltilsem 4 kişilik oluyormuş. gitti o kadar 17m3luk araç
EVET alabilirsinizNasıl yani minibüs 15 +1 karavan yapınca 3+1ruhsat alabilirmiyim.
Doktor bey sizin ruhsat işi ne oldu? Almadiniz mı yoksa ben mi göremedim.EVET alabilirsiniz
Viya Karavan 1 yıldan fazla süredir koltuk projesi üzerine çalışıyordu. Proje ve onaylar konusunda bayağı uğraştılar. Fuara getirdikleri Avis aracı 2+2 şeklinde. Öndeki 2'li yolcu koltuğunu kaldırıp onaylı belgeli tekli koltuk, ve arkaya onaylı ikili koltuk şeklinde yerleşim düzeni var. Ben de Fuarda sorduğumda Mayıs ayını işaret etmişlerdi.Dr.Bey arada kaçırmış olabilirim ilave tadilat yaparak mı ruhsata başvurdunuz?Yoksa ilk başvuru mu bu ?Ve tabiki altın soru Koltuk sayısı kaç olacak ruhsatta 3 +1 görecek miyiz?
Bu arada Viya karavanın Mayıstan sonra bütün motokaravanlarımız 2+2 olacak şeklindeki reklamı ile ilgili bigisi olan var mı dostlar? Sanki adamlar tip onay belgesi alarak bombayı patlatmaya hazırlar gibime geldi.Selamlar...
Koltuk orjinal kemerli olacak ve her muhendislik yapamıyorherkese merhaba.
saatlerdir koltuk konusunu okuyorum fakat anlamadigim su, koltuk sayisini 1+2 den, 1+1 e dusuremiyor muyuz?
yaklasik bir sene kadar once babam karavan yaptirdi Ankara'da ve tuvturk gidip gelirken koltuk ile ugrasiyor. ben babama maddi acidan destek verip gerekirse yasal yollara basvurmasi acisindan ikna etmeye calisacagim eger TSE onay vermiyor ise.
klavyem maalesef ingilizce karakterli bunun icin kusura bakmayin.
Koltuk orjinal kemerli olacak ve her muhendislik yapamıyorherkese merhaba.
saatlerdir koltuk konusunu okuyorum fakat anlamadigim su, koltuk sayisini 1+2 den, 1+1 e dusuremiyor muyuz?
yaklasik bir sene kadar once babam karavan yaptirdi Ankara'da ve tuvturk gidip gelirken koltuk ile ugrasiyor. ben babama maddi acidan destek verip gerekirse yasal yollara basvurmasi acisindan ikna etmeye calisacagim eger TSE onay vermiyor ise.
klavyem maalesef ingilizce karakterli bunun icin kusura bakmayin.
tesekkurler doktor63.Koltuk orjinal kemerli olacak ve her muhendislik yapamıyor
Benim öğrendiğim Proje çizimi yapan her firma kapsamlı değil bir firma olmaz diyor diğer firma yapıyor ,söylemek istediğim biri olmaz derse pes etmeyiniz.yapamıyoruz demiyor lar olmaz diyorlartesekkurler doktor63.
her muhendislik yapamiyor derken? belirli bir kriteri mi var yoksa arayp sormamiz mi gerekiyor ? tesekkurler