Çok Çok Acil Genel Yardım

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vegandetta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 114
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,185
Duş kabini koyacaksanız ölçüleri tekrar gözden geçirin.Tekrar yazıyorum kusura bakmayın ama iş işten geçmeden bir daha yazmak istedim:İçini çok daraltıyorsunuz.Her santim çok önemli,duş kabini ve koltuk gurubu yanyana geldiğinde orta da koridor kalmayacak.

ilginiz için çok teşekkürler... açıkcası duş kabini oturma grubu vs vs koymayı düşünmüyoruz standart karavan şeklinde bir dizayn yapmıyacagız. arkaya bir yatak koyup yatagın on tarafına oturulabılecek portatif bir şeyler ayarlayıp yola çıkacaz..

BİR KUZUNUN HAYATI BİR İNSANIN HAYATINDAN DAHA DEĞERSİZ DEĞİLDİR..!

Mohandas Karamcand GANDİ




20171224 134035


20171224 181112


20171224 181446


20171224 213533


20171224 222316
 

Etiketler

Sorunum var. Forumda açtığım başlıklar yokoluyor. Yardım lazım.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
9 aralıkta bir konu(karavancılık ve alternatif turizm açmış gözüküyorsun
3 aralıkta 2 konu (başka bir dünya mümkünmüydü) ve (bitmek bilmeyen istekler ve karavan hayatını bağdaştırmak)
10 kasım (bekar insanları ayrıştırmayan kamp alanları)
Ondan önce trilye konusu var
Bunların dışında yakın zamanda konu açmamışsın gözüküyor

LG-K220 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Sorunum var. Forumda açtığım başlıklar yokoluyor. Yardım lazım.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçtiğimiz günlerde yeni konu açmakta sorun vardı. Yeni açılan bu konular okunmak istendiğinde hata gösteriyordu. Şimdi durum düzeldi fakat yeni açılan ve okunması mümkün olmayan başlıklar silindi.
 

İlginiz için teşekkürler. O mesajlardan daha yakın zamanda açtığım bazı konular yok oldu. Tekrar deneyeceğim. Benim hesabımda bi sorun olmasından korkmuştum. Kimseye de ulaşamadım. Buraya yazdığım için üzgünüm ama yeni mesaj atamıyordum. Sadece açık olan konulara cevap yazabiliyordum.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 



Arkadaslar iyi hoşta sorununuzu özelden yetkili kişilere mesaj atarak çözme yoluna gitseniz daha mantikli daha doğru bir yol olmaz mi..! Enteresan bir durum lak diye alakasiz bir konuya girip başlik açamiyorum diye yardim istemek. Saygisizca bir durum ama sistem böyle heralde... neyse...
Asil ķonumuzun amacina dönersek yarin karavanin iç yalitim ve kaplama isi bitmis olacak galiba.. :smiley:

20171225 161731


20171225 142234


20171225 143745


20171225 190935


20171225 210809


20171225 214057
 



Arkadaş yöneticiye mesaj atamadığı için buraya yazmak zorunda kaldığını yazmış,kusura bakmayın demiş,okumadın mı?

LG-K220 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Arkadaş yöneticiye mesaj atamadığı için buraya yazmak zorunda kaldığını yazmış,kusura bakmayın demiş,okumadın mı?

LG-K220 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okudum. Ama Kusura bakmayin demis olmasi kusuruna bakmiyacagim anlamina gelmiyor sanirim...! İllaki yöneticiye ulasilabilir. Yonetimin actigi konular basliklar var ordan iletisime gecebilir ve yonetim mesaji alinca direk yonetime yazdigindan sonrasinda silinebilir vs vs vs... kusura bakmayini nerede yazmis buarada konuya dalıp cevaplar aldıktan sonra... sanırım sen okumamıssın.. ıkı konu altta kendı actıgı konu var oraya aynı sorununu yazabılırdı..!
 
Son düzenleme:






Bir karavan forumunda (alakasızca) vegan olmayanlara devamlı gönderme yaptığınız düşünülürse, açıkcası en fazla hoşgörü sizden beklenirdi @vegandetta. ;)

Ne dersiniz haksız mıyım ? :smiley:

Belki yeri değildi doğru da, “saygısızlık” kelimesi biraz amacını aşan yoğunlukta olmuş. Meramınızı daha uygun anlatacak kabiliyette olduğunuzdan emindim açıkcası.

Gerilimi sevsek, foruma girmek yerine inanın maç seyrederdik... :yum:
 
Son düzenleme:




Bir karavan forumunda vegan olmayanlara devamlı gönderme yaptığınız düşünülürse, açıkcası en fazla hoşgörü sizden beklenirdi @vegandetta. ;)

Ne dersiniz haksız mıyım ? :smiley:

Belki yeri değildi doğru da, “saygısızlık” kelimesi biraz amacını aşan yoğunlukta olmuş. Meramınızı daha uygun anlatacak kabiliyette olduğunuzdan eminim açıkcası.
Gerilimi sevsek, foruma girmek yerine inanın maç seyrederdik... :yum:
@EvliyaCelebi2 , uyardığın iyi oldu !

karavancı mangal yapmaz balık et tavuk yimezse güçsüz kalır , o kadar hareketli yaşama dayanamaz ve sonunda pes eder , karavancılığı bırakmak zorunda kalır , ben karavancı adaylarını uyarmış olayım .
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,622
Mesajlar
1,521,199
Kayıtlı Üye Sayımız
172,267
Kaydolan Son Üyemiz
Aylin aksoy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst