2008

1. Kuzey Ege Kıyıları (29 Eylül - 2 Ekim 2008)

Bayram da Ayvalık, Bozcaada, Altınoluk, Akçay, Truva, Assos ve Çanakkale'yi kapsayan bir tura katıldım. Şeytan Sofrası'nda ki gün batımı gerçekten izlemeye değerdi. Cunda Adası gezimiz ise Rumca şarkıların eşliğinde nefis geçti. Küçükkuyu virajlarında verdiğimiz mola sırasında gördüğümüz...

2. M

2008 Goodyear Wrangler Cup 3.Yarış (12 Ekim 2008)

Goodyear Wrangler Cup 3. Yarışı 12 Ekim 2008‘de İstanbul, Şile / Kumbaba'da ki tamamen yenilenmiş parkur'da yapılacaktır. Yarış'ın start'ı saat 10:30 'da verilecektir. 2008 GOODYEAR WRANGLER CUP'TA FİNAL … Nefes nefese koşulacak yarışın bu son ayağı gerçekten çok heyecanlı geçecek.. İSOFF’un...
  3. DEDAK - Değirmendere - Özdere Doğa Yürüyüşü (05 Ekim 2008)

DEDAK (Dokuz Eylül Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü) olarak Değirmendere - Özdere parkuru yürünecektir... Bilgiler: Yol ücreti: 12YTL (Üye) - 15YTL (Misafir) ---- Servis Güzergahı: 1. servis: Atakent (07:15) - Karşıyaka İskele (07:30) - Manavkuyu Yolu ile Bornova Migros önünden - OsmanKibar...
  4. Foça Gezisi (21 - 28 Eylül 2008)

"Foça'da halk arasında anlatılan bir efsane vardır; ünlü Karataş Efsanesi... Adı üzerinde efsane, yorumlara açık. Foça'nın gizemli çekiciliğine tam anlamıyla yakışan bir efsane bu. Foça'da nerede olduğu bilinmeyen bir taş vardır ve Karataş olarak anılır. Herhangi bir kaldırım taşı da olabilir bu...
  5. B

Kamplı Kıyıköy-İğneada Gezisi...( 20-21 Eylül 2008)

Yağmura doymak, sanırım hafta sonu yapılan tüm geziyi özetleyebilecek iki kelime… Cumartesi öğleden sonra Kıyıköy istikametine doğru yola çıkıp, keyifli ve sorunsuz bir yolculuktan sonra Kıyıköy’e ulaşıyoruz. Bir balık restoranının terasına konumlanıp liman manzarasında karnımızı doyuruyoruz...

6. Gezen Bilir Ama Burasını Gezen Nerdeyse Yoktur!! Hem de İstanbul'un İçinde! (21 09 2008)

Arkadaşlar, bugün gittiğim bir görev gezisi sırasında Sazlıdere Barajı çevresinde suların çekilmesiyle ortaya çıkan tarihi bendi ve yıllar önce orman yolu olarak açılan ancak yıllardır kimsenin uğramadığı yolu baraj çevresinde inceleme yaparken bulduk! Toprak yolda hafif dere geçişleri, muhteşem...
  7. İzmit Samanlı Dağlarında Bir Tur Atalım Dedik (21 Eylül 2008)

dostlar selamlar, yarın sabah saat 10:00'da izmit yahyakaptan karşısı opet'te buluşarak şimdilik 7 araç olarak dağlarda bir gezi yapmayı planlıyoruz. yarın havanında yağmurlu olacağını düşününce içimiz dahada bir kıpır kıpır oluyor. katlımlarınız bekleriz. sonuçta istanbula bile 1 saat ( şile...
  8. E

Ormanlı Keşif Gezisi Duyurusu (21 Eylül 2008)

21 eylül sabahı çok erkenden Çatalca - Ormanlı sahilinden atv ile çıkıp sahilden gidebileceğim kadar ileri gitmek istiyorum. 4x4 araçla bana katılmak isteyen olursa çok sevinirim. Şu an için google earth'ten ve internette bulduğum, yamaç paraşütü yapanların çektiği fotoğraflara göre, 20km kadar...
  9. M

Trakya Keşif Gezileri-2 (12-13-14 Eylül 2008)

Katılanlar: 01- Mustafa Kemik (MK51) / Jeep Cherokee XJ 02- Arda Gürayman (ardag) / Jeep CJ-5 03- Uğur kalaycı (Jeep34) / Jeep CJ-7 Yola çıkış zaman ve yeri: 12 Eylül Cuma, saat 11:00, FSM Köprüsü. Cuma günü izlenen rota: TEM otoyolu ile Çerkezköy üzerinden Saray, Bahçeköy, Kıyıköy ve orman...
  10. TezzMertek İstanbul'da (12 - 14 Eylül 2008)

Merhaba Arkadaşlar , 12 Eylül Cuma akşamı 3.Geleneksel Gezenbilir.com İftar yemeğine ve ertesi gün yapılacak olan Fotoğrafa doymak,İstanbul'u gece fotoğraflıyoruz-II etkinliğine katılmak amacı ile İstanbul'a gitmiştim. 12 Eylül akşamına kadar İstanbul sokaklarında ve vapurlarında çektiğim...

11. Anadolu Kurtları Doğa Sporları ve Kurtarma Derneği Bayram Aktivitesi

bu aktivite boyunca kamp alanı olarak seçilen bolkar dağları karagöl mevkii seçilmiştir. aktivite süresince rehberlerler doğa sporları temel eğitimi dersleri verecektir. faaliyet içeriğinde kampçılık, doğa yürüyüşü, yüzme, treking, hiking, ve medetsiz dağı yüksek irtifa tırmanışları yer...
  12. Gezenbilir 2. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (13 Eylül 2008)

13 Eylül 2008 akşamı saat 20:30 da Ayasofya Camii'nin önünde 40 kişilik bir Gezenbilir ekibiyle buluşarak İstanbul'un tarihi mekanlarını fotoğrafladığımız harika bir gezi yaptık. Güzergahımız Ayasofya Camii'nde başlayarak Sultanahmet, Nuruosmaniye Camii, Beyazıt, Taşhan, Şehzadebaşı Camii...
  13. 3. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (12 Eylül 2008)

herkese iyi akşamlar herkesi birebir tanıyamadım ama tanıdığım kadarıyla ömer ve mustafa benim oturduğum masadaki arkadaşları tanıdığıma memnum oldum ve genel olarak iftar yemeğine gelenler nedenle iyi oldukları sıcak insanlar olduğunuzu gördüm bu gruba üye olduğum için şanslığım sizi tanıdığıma...
  14. Düzce İli Bebekdostu Komisyonu "Bebek" Konulu Fotoğraf Yarışması

Amaç ve Konu: Bebeklerin gelişiminde anne sütünün önemine fotoğraf sanatı bakış açısından dikkat çekmek, sağlıklı bebek bakımı için toplumu bilgilendirmek , Fotoğraf Sanatına ve bu sanat dalıyla uğraşanlara destek olmak amacıyla konumuz “BEBEK” tir Katılım Koşulları: Yarışma, seçici kurul...
  15. Özel Sporcular Gençlik ve Spor Derneği 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması

Özel Sporcular Gençlik ve Spor Derneği 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması KONU VE AMAÇ: Ülkemizde yaşayan engelli bireyler toplumsal yaşam içinde bir çok olumsuz fiziksel (binaların fiziki yapıları, kaldırımlar, yollar, eğitim araç ve gereçleri gibi) ve psikolojik koşullar (önyargılar...

16. B

Ağva, Hacıllı - Güney Darlık Bölgesi Kamplı Keşif Gezisi (06-07 Eylül 2008)

06 Eylül 2008 Cumartesi sabah telefonlaşıp Şile girişinde buluşarak depoları Full yapıp Ağva istikametine dogru hareket ettik. Araçlar: Jeep CJ-7 (Büyük İşmakinesi) / Ugur Kalaycı (Jeep34) Jeep Cheroke 4.0 High Output (Normal iş mak.) / Mustafa Kemik (MK51) Suzuki Vitara 1.6 High Output 98Hp...
  17. Zirve Dağcılık; Khan Tengri Tırmanış Raporu (01-24 Ağustos 2008)

Merhaba Arkadaşlar , İzmir Merkezli <a href="http://www.zirvedagcilik.org"> Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü </a> 'nden Hasan Hüseyin BOĞAZ - Ekip Lideri (Ankara) İbrahim AKÇAY (İstanbul) Burak GÜRER (Gaziantep - Raportör) arkadaşlarımız 01 - 24 Ağustos 2008 tarihleri...
  18. Yazılı Kanyon'da Ailece Trekking; Isparta - Antalya Sınırı (26 Ağustos 2008)

Ailecek yapmış olduğumuz Yazılı kanyon trekingi sırasında fotoğraf makineme takılan kareleri sizlerle paylaşmak istedim. Isparta Yazılı Kanyon yolundan kareler
  19. J

Intercity Trophy - İğneada (14-16 Kasım 2008)

Valla gece gece baslık acasım tuttu :D Intercity Trophy 14-15-16 Kasım 2008 tarihlerinde IGNEADA da yapılacaktır. Bu yarış Balkan Off Road Kupasının Türkiye ayağıdır ve yabancı ekiplerin katılımı ile uluslararası bir off road şöleni haline gelmiştir. İğneada muhteşem doğası ile off road için...
  20. Zirve Dağcılık; Lenin - Pamir Dağları Kırgızistan Tırmanışı (29 Temmuz 2008 - 17 Ağustos 2008)

Merhaba Arkadaşlar , İzmir Merkezli Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübünün 29 Temmuz - 17 Ağustos 2008 tarihleri arasında düzenlemiş olduğu Kırgızistan Peak Lenin - Pamir Dağları Ekspedisyonuna ait hikayeyi ve fotoğrafları Zirve Dağcılık Kulübü İstanbul Şubesi üyelerinden İsmet İNAN...