Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar;
dün deniz(evedilaz) ve site dışı 8 arkadaşımız ile kararlaştırıp benimde ilk off roadım sayılabilecek çatalca bölgesindeki gezimizi büyük bir katılım ve keyif ile gerçekleştirdik.uydu kordinatları ve resimleri sizlere sunmaktn zevk duyarız.bu bölge ile ilgili bilgi almak...
Dostlar selamlar,
Bugün saat 11:00 yaptığımız anlık planlar gezelim dedik. Bir anda 4 araç olup ekipleri kurup dağlara çıktık. Off-road ikinci planda kaldı bugün. Amaç sonbaharın muhteşem görüntüsünde dağlarda gezmek ve ızgarada balıktı tabiki... Ama hafiftende çamurlanmadık değil... Off-road...
Kıskanmış gibi :D olmayayım ama "Araçlar/Suzuki" bölümünde gördüğüm konu başlığı bizim kaç kişi (ve kimler) olduğumuzu, ayrıca araçlarımızın tip ve modellerini öğrenme isteği doğurdu...
Başlattığım listeye kendinizi eklerseniz sevinirim :)
1) Sevtap Dilek Çimen (SDC) - Pajero 1988 - İstanbul
ALDOSK
ALANYA DOĞA SPORLARI KULÜBÜ
DOĞA VE KÜLTÜR GEZİLERİ PROGRAMI 2008-2009
TARİH GİDİLECEK YER DETAY İL/İLÇE
1.GEZİ 19 EKİM 2008 SAPADERE KÖYÜ 5 Km Yürüyüş ALANYA
2.GEZİ 2 KASIM 2008 EĞRİGÖL 4 Km Yürüyüş ALANYA
3.GEZİ 16 KASIM 2008 TAHTALI DAĞI...
Merhaba Arkadaşlar ,
İzmir Doruk Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübünün 02 - 08 Ağustos 2008 tarihleri arasında yapmış olduğu Gürcistan Kazbek
Dağı (5047m.) etkinliğine ait fotoğrafları ve Doruk Dağcılık üyesi Yılday KANDEMİR'e ait etkinlik raporunu ilginize sunuyorum.
haftasonu wrangler offroad cup kumbaba ayağını izlemek için kumbabadaydık..yarış bitiminde kenan abiyle kumsalda karşılaştık..kumsalda nivamın yeni halinin sınırlarını öğretti bana..bu vesileyle ben de nivanın yükseltme offset jant ve 205 lastikli halinin fotolarını kenan abi eşliğinde sizinle...
Arkadaşlar
31/Ekim/2008 de başlayacak olan 9.cu ISOFF OFFROAD OYUNLARI için yaklaşık 2 hafta kaldı.
Geçen sene de aynı yerde yapıldı sanırım. Biz en son Boluda katılmıştık. 2007 de ortamı yaşayıp, bu sene gidecek olanlara tavsiyeleri / önerileri olanlar varsa paylaşabilirmiyiz?
sevgiler
Erdal...
Merhaba Arkadaşlar ,
Bu haftaki Kentkart ile TREKKİNG yürüyüşümüz, Güzelbahçe - Narlıdere parkurunda Orman yolları ile Çam ağaçlarının arasında ki patikalarda yapılacaktır . Yaklaşık 15 kilometre yürünecektir.
Buluşma noktamız; Pazar sabahı 07:50 Alsancak Camii...
Merhaba sevgili arkadaşlar..
19 Ekim Pazar günü gideceğimiz yer Ağva Hacıllı köyünde ki Kurudere Şelaleleri.. Sabah belirttiğimiz kalkış noktalarında buluştuktan sonra Ağva'ya doğru yola çıkıyoruz.
Yolculuğumuz yaklaşık 2 saat sürüyor bu esna da sabah kahvaltımızı da yapmış oluyoruz. Ağva'nın...
Merhaba Arkadaşlar ,
İzmir'de Kurulu bulunan Doruk Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübünün 12 Ekim Pazar günü yapacağı etkinliğe ait duyuruyu ilginize sunuyorum.
Sigortacı bir arkadaşımdan gelen yazıyı aynen aktarıyorum...
ÖNEMLİ Tarih: 06.10.2008 Ref.No: 2008/64
SOSYAL SİGORTALARDA YENİ DÖNEM
SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı yasaları, tek çatı altında birleştirilerek 5510 sayılı “Sosyal Sigortalar ve Genel...
17–19 Ekim 2008 –BODRUM
Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası
Yarışma Talimatı
1- 11. Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası 17–19 Ekim 2008 tarihinde Bodrum ISIS CLUB HOTEL de yapılacaktır.
2- Federasyonumuzun 2008 Yılı Faaliyet Programında yer alan Sualtı Sualtı görüntüleme...
Merhaba Arkadaşlar ,
02 - 05 Ekim 2008 tarihleri arasında yapmayı planladığımız Kaz Dağları Doğa Yürüyüşü ve Kamplı Gezisi etkinliğimizi İzmir'den 5 , Tekirdağ dan 3, Ankara'dan 1 ve İstanbul'dan 1 + 1 ile 11 kişi ile gerçekleştirdik.
Kampımıza İstanbuldan katılan Olcay Tuna arkadaşımız...
bayram tatilini fırsat bilip günü birlik bir gezi yapalım dedik,iki aracı deneme fısatımız olacaktı L 200 ve WRANGLER ilk defa çamur ve kumla buluştu hafif off road sayabileceğimiz gezi resimlerini gönderiyorum
suzuki-emre
jeep-derya
l 200-tarık
;D
29 Eylül günü 3 araç (G.Vitara 2.5 V6, XJ 4.0, ZJ 5.2) yola koyulduk ilk hedef Akyazı, Çamlıca üzerinden Keremali idi ancak yoğun yağış yolları perişan etmekle meşguldü ve bir noktada önümdeki virajın zeminini pek gözüm tutmadı. Yürüyerek gittiğimde benimle beraber yolun uçuruma doğru kaydığını...