2008

1. J

9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008)

çok şükür sağ sağlim evimize ulaştık.her zaman oldugu gibi bu yılda cok guzeldi ama katılım gecen seneye oranla daha azdı.bu arada 7 numaralı cj 5 in fotoları varsa ö.m yoluyla bana yollayabilirseniz memnun olurum teşekkürler.

2. cagri_ali

Ayazağa - Bahçeköy Civarı Off-Road Gezisi (01 Kasım 2008)

gerçekten harikaydı hele son nokta göl kenarında mangal olunca süper oldu :)
  3. cagri_ali

Ayazağa - Bahçeköy Civarı Off-Road Gezisi (01 Kasım 2008)

Merhaba biraz geç oldu sanırsam ama biz 3 jip ayazğadan girip yangın yollarını kullanarak bahçeköy,kemerburgaz üzerinden yeni yerler keşfetmek eğlenmek için ufak çaplı bir gezi düzenliceğiz 1 kasım saat 16:00 da ayazağada buluşarak çıkacağız. gelmek isteyen arkadaşlar siteden ulaşamazlarsa tlf...
  4. koza

Gezenbilir "Mustafa" Filmini İzlemeye Gidiyor (6 Kasım 2008)

Sevgili Gezenbilir Üyeleri Uzun zamandır düşündüğümüz ve her ay yapmayı planladığımız Gezenbilir Sinema Etkinliği'nin ilki 6 Kasım Perşembe günü gerçekleşiyor. Salon olarak (Ulaşım sorunu yaşamamak için) Cevahir AVM'de bulunan Şişli Megaplex'i seçtik. Film olarak büyük bir çoşku ile...
  5. umutkaptan

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (29 Ekim 2008)

Ben geziye dedem annem ve teyzelerimle katıldım.Organize eden ve gelen herkese teşekkür ederim.

6. discovery-V8

Gezenbilir Ankara Grubu, Tanışma ve Off-Road Gezisi (9 Kasım 2008)

Arkadaşlar ne söyleseniz haklısınız, Fakat hep birilerinden önderlik beklemeyin , ben off-road bölümünde teknik konularda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum, zamanımda çok kısıtlı zira 3 yasinda bir kizim var onunlada ilgilenmek durumundayim isten artan zamanlarimi ancak ona...
  7. Jeep34

9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008)

OFF-ROAD SEVENLER,TÜRKİYE'NİN HER TARAFINDAKİ OFF-ROAD TUTKUNLARI.. SENEDE BİRKEZ EKİM AYINDA YAPTIĞIMIZ GELENEKSELLEŞEN OFF-ROAD OYUNLARINI KAÇIRMAYIN... DEV BİR KAMP OLAYI,DEV BİR ORGANİZASYON... İstanbul Off-Road Kulübü - İSOFF ’un düzenli olarak...
  8. TezMertek

Deretepe Dağcılık; Gaziemir, Trazlı - Balçova Barajı Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008)

Merhaba Arkadaşlar , Bu hafta sonu Kentkart ile Trekking etkinliğimizin rotası; Gaziemir Meydan - Trazlı Köy - Balçova Baraj vadisi ve Balçovadır. Parkur uzunluğu 14-15 km ile sınırlıdır. Basılı progamımız ile internet üzerinde ki programlarda görülmekte olan Behzat Zirvesine gitmeyi havanın...
  9. kaşif

Adapazarı - Sultanpınar Yaylası Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008)

Merhaba sevgili arkadaşlar.. 02 KASIM Pazar günü gideceğimiz yer Adapazarı’nın Akyazı ilçesine bağlı Sultanpınar yaylası Sabah belirttiğimiz kalkış noktalarında buluştuktan sonra Akyazı’ya doğru yola çıkıyoruz. Yolculuğumuz yaklaşık 3 - 3,5 saat sürüyor bu esna da sabah kahvaltımızı da...
  10. TezMertek

Deretepe Dağcılık; Doğançay - Tantalos Kayası Doğa Yürüyüşü (26 Ekim 2008)

İzmir'de Günübirilik Doğa Yürüyüşleri Merhaba Arkadaşlar , Bu hafta sonu 26 Ekim 2008 Pazar günü Kent Kart ile Trekking etkinliğimize ait Fotoğrafları ilginize sunuyorum. Doğançay Köy meydanında ki Çay molamızdan ; Yürüyüşümüz Başlıyor. (09:35)

11. M

Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Off-road sporuna gönül vermiş doğaseverler olarak 26 Ekim Pazar günü "tanışma" amaçlı off-road aktivitesinde biraraya geldik. İstanbul'dan gelen arkadaşlar Şile'de, Kocaeli tarafından gelen arkadaşlar Ağva'da karşılanarak konvoylar halinde toplanma alanına ulaşıldı. Çok başarılı bir konvoy...
  12. SEVAL

Şehre Blues Geliyor

Efes Pilsen Blues Festival 19. yılında 21 farklı şehirde bir kez daha blues rüzgarı estirmeye hazırlanıyor... Türkiye’nin en uzun soluklu müzik festivali Efes Pilsen Blues Festival, 24 Ekim - 3 Aralık 2008 tarihleri arasında gerçekleşecek kış turnesi ile 19. kez bluesseverlerle buluşuyor. Bu...
  13. kuvars

ADOG, Ankara - Hasanoğlan Trekking ve Kültür Gezisi (26 Ekim 2008)

Ankaralı Doğa Gezginleri Grubu olarak, 26.10.2008 tarihinde yapacağımız günübirlik Doğa Yürüyüşümüzünü programı aşağıdadır. Ilgilenen arkadaşlar bize telefonla ulaşabilirler. Sevgiler İRTİBAT TELEFONLARI : 0 532 727 36 25 0 532 352 29 24 HASANOĞLAN DOĞA YÜRÜYÜŞÜ Tarih...
  14. kuvars

Karaöz - Gelidonya - Adrasan - Olimpos - Tahtalı - Beycik (24-29 Ekim 2008)

1.Seçenek : Enerjik program: 24 Ekim 2008 : 23.00 Ankaradan – Antalya-Finikeye tarifeli otobüsle hareket. 25 Ekim 2008 : Varış yaklaşık 9.00 ve Kumluca-a-Finike-Mavikent- Karaöz arası aracla ulaşım ve koylarda beraberce yüzerek serinleme sonrası ekiplerin birbirinden vedalaşarak ayrılması...
  15. TezMertek

Manisa Spil Doğa Yürüyüşü - Deretepe Dağcılık & Gezenbilir (29 Ekim 2008)

Merhaba Arkadaşlar , Deretepe Dağcılık ve Gezenbilir İzmir Grubu olarak 29 Ekim 2008 tarihinde Resmi Tatili fırsat bilerek, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 85.yılıdönümünü Manisa Spil Dağının zirvesinde kutlamak isteyen arkadaşları etkinliğimize bekliyoruz. Etkinliğimiz Manisa Oduncu Vadisi...

16. ctukel

BOBEDAK - İzmir Kavacık - Çamlı Doğa Yürüyüşü (05 Ekim 2008)

Herkese merhaba, Geçe haftalarda yaptığımız Kavacık-Çamlı (İzmir) parkurundan birkaç fotoyu sizle paylaşmak istiyorum. Daha fazla foto, yazı ve haritayı benim blog sitem http://caglar.ca de bulabilirsiniz.
  17. jargondeath

Ankara - Karagöl'de Sonbaharın Renkleri (19 Ekim 2008)

Fazla söze gerek yok '' Karagöl ve Sonbahar ''
  18. edis2209

Nif Kalesi - Kemalpaşa (İzmir) Doğa Yürüyüşü (19 Ekim 2008)

Nif Kalesinden Kemalpaşa'ya bakış
  19. TezMertek

Deretepe Dağcılık; Doğançay - Tantalos Kayası Doğa Yürüyüş Duyurusu (26 Ekim 2008)

Merhaba Arkadaşlar , Bu hafta sonu Kent Kart ile Trekking etkinliğimizin rotası ; İzmir Karşıyaka Doğançay Köy - Tantalos (Gökkaya) - Doğançay Köy olarak belirledik. Parkur uzunluğu 12-14 Km arasındadır. Düz patikaların yanında dik yamaç çıkışları ile bol suyun bulunduğu yemyeşil bir...
  20. B

Trophy Antrenmanı ve Tanışma Toplantısı Etap Belirleme Gezisi (18-19 Ekim 2008)

18 Ekim 2008 Cumartesi sabah, Arda (ardag) ve ben Hakan (Offroadpassion) buluşarak İstanbuldan yola çıktık. Şile'de Mustafa Kemik (MK51) ve Ugur Abi (Jeep34) ile buluştuk. Amaç yaklaşan İntercity 2008 Trophy öncesinde Şile kum etabı antremanı, dik iniş çıkışlar ve kurtarma çalışmaları yapmaktı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,903
Kayıtlı Üye Sayımız
166,702
Kaydolan Son Üyemiz
yabassta

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri