2008

1. vileda

Satılık Otomatik 2008 L200

Detaylı bilgi için 2008 Mitsubishi L 200 4x2 53.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 731568295

2. O

2011 Forester 2.0 Td Vs 2008 Forester 2.0 Zl/ X Limited Vs 2007 Rav4 2.0

Arkadaşlar Ankara civarında hem hafif arazi hemde günlük kullanım için araç bakıyorum. Bütcem 75bin civarı. İnanılmaz bir arazi aracı olmasına gerek yok. Ankara kışında yol tutsun, yokuşlarda bayılmasın vaktimi sanayide harcamasın istiyorum. Arazi olarak yerde 20-25 cm kar varken köy yoluna...
  3. antique

Grand Vitara 2008 Bujiler Değişti Ama..

merhaba.. 2008 model 3kapı Grand Vitara aracımın üzerindeki fabrika çıkışlı bujiler 65bin km sonunda nihayet ömrünü tamamladı, ikinci üçüncü viteste araç hızlanırken tekliyordu atlamalar yapıyordu.. izmir'de en bilinen ustaya gittim.. 4 tane buji için 400lira istedi.. çok pahalı olduğunu...
  4. hasan.kellerlioglu

Honda Crv 2008 Tam Sağ Ve Sol Dönüşlerde Tırrrrr Tırrr Diye Ses Çıkıyor

2008 model 91 binde honda crv tam dönüşlerde tırrr tırrr diye ses çıkarıyor. Direksiyon ve araç titretiyor aynı zamanda. Geri geri giderken gayet normal dönüyor.Aks başlarını kontrol ettırdım sorunsuz dediler ön takımdaki sorun ne olabilir şimdiden teşekkürler
  5. atiladi

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Bu gün Yeni Camper için aracı teslim aldım...Araç 2008 Cıtroen Jumper 15m3, 2.2 multijet motorlu 6 ileri vites, 157.000 km'de Sıfır hasarlı bir araç...Bir kaç gün sonra imalata yavaş yavaş başlayacağım, içi clasic model yerleşim düzeninde olacak, ama teknoloji ve elektrik sistemi yine full+full...

6. kakyol

2008 Model Pajero 3.2 Dıd Kendilerini Nasil Bilirsiniz

dostlar merhaba 2008 3.2 pajero almayi dusunuyorum ama nedendir bilinmez belkide adı pek zikredilmediginden offroad camiasinda hic bakmamisim bugun biraz icine disina baktim fena gorunmedi gozume :) daha once sirasiyla 4.7 WJ - 2.7 Wj - vx100 - ve son olarakta amarok kullanmaktayim ama amarok u...
  7. A

2008 Honda Crv Hakkında

Merhaba, Siteyi tesadüfen buldum ve çok faydalı şeyler okudum. Ancak benimde bazı sorularım olacak ve sizlerden cevap alabilirsem Yaklaşık 1 ay önce 2011 model Mazda 3 90.yıl aracımı satıp Honda Bayiinden 2008 Model 71.000 km de CRV aldım. Benim için müthiş birşeydi çünkü 14. aracımı aldım ve...
  8. kokteknik

2008 Model Grand Vitara Lpg Sorunu

Günaydın, 2008 model bir grand vitara düşünüyorum ancak buaraca lpg takılamayacağı söyleniyor.Bu konuda yardım ve önerilerinizi alabilir miyim..?
  9. lokosit

Kamyonetlerde K 2 belgesi

K 2 belgesi ile ilgili kafasında soru işareti olanlar. ruhsatta hususi yazıyorsa K-2 ve src belgesi almanıza gerek yok http://rega.basbakanlik.gov.tr/main.aspx?home=http://rega.basbakanlik.gov.tr/eskiler/2008/02/20080221.htm&main=http://rega.basbakanlik.gov.tr/eskiler/2008/02/20080221.htm...
  10. TOLGAA

2008 Suzuki Jımny

2008 model suzuki jımnymi sıfır aldım 2 sene boyunca boyunun erişebildiği kadar arazide dolaştım gezenbilirle tanıştığım zaman jımnyi de değişim zamanı gelmişti sonunda bir yerden başladık ilk başta tavan sepetiyle başladık sepeti arvin ahmet abim yaptı sepeti sepetin on kısmına 4 adet alpin...

11. TezMertek

Doruk Dağcılık; Doğancılar - Söğütçük - Kırıklar Doğa Yürüyüşü (26 Ekim 2008)

Merhaba Arkadaşlar , İzmir'de kurulu bulunan Doruk Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübünün 26 Ekim Pazar günü yapmış olduğu Doğancılar - Söğütçük - Kırıklar Doğa Yürüyüşüne ait Bahadır ÖZGEN arkadaşımızın çekmiş olduğu fotoğrafları ilginize sunuyorum. İlk önce Bahadır arkadaşımızın mesajını...
  12. xano

21.İfsak İstanbul Fotoğraf Günleri

Yıl 1839, Paris Bilimler Akademisi’nde fotoğrafın patenti alındı, “fotoğraf icat edildi” ve serüven başladı. Bu yeni icat müthiş bir teknik buluş olarak algılandı ama, henüz fotoğraf sanat olarak tanımlanmıyordu. Hatta bu icat “resim artık ölmüştür” yorumuna bile neden oldu. Aradan geçen 170 yıl...
  13. hus55

Essex Hertfordshire Sınırlarında Off-Road Gezisi (Nisan 2008)

umarim begenirsiniz. extreme off road degil ama cok keyifli gecti. benim arac bordo G300 L idi. selamlar. http://www.gwoa.co.uk/index.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6233&postdays=0&postorder=asc&start=90
  14. cagri_ali

Ayazağaköyü, Bahçeköy, Trabzonsuyu ve Bentler Off-Road Gezisi (16 Kasım 2008)

Merhaba arkadaşlar 1 kasımda yaptığımız gezi 1 günde organize edildi son dakkada karar verdik yani aceleye geldi bu sefer daha planlı ve programlı ve daha uzun bir gezi olsun diyoruz...Pazar sabahı buluşulup kahvaltı sohbet sonra ver elini off road inşallah iki hafta içinde güzel birde yağmur...
  15. jargondeath

Kızılcahaman Yolu ve Çevresindeki Doğal Ortamlar (02 Kasım 2008)

Kızılcahamama giderken yolda durduğumuz harika bir piknik alanı ve ışık dağından kareler, doğal bir piknik alanı dada kişiye özel ufak su birikintili ve canlı balıklı :)

16. ali günpay

Thessaloniki - Selanik Trophy (25-28 Ekim 2008)

Mehmet Becce - Turgut Barış & Cemil Islıkçı - Selçuk Akkafa Hüseyin Afşar - Metin Pelister & Ali Günpay - Onur Uzbaşaran 2 ekip olarak yollara düştük. Hazırlıklar başladı
  17. TezMertek

Gezenbilir; Kurban Bayramı Kaz Dağları Kamplı Gezisi (10 - 14 Aralık 2008)

Gezenbilir; Kurban Bayramı Kaz Dağları Kamplı Gezisi (10 - 14 Aralık 2008) Merhaba Arkadaşlar , 17 - 19 Mayıs 2008 ve 02 - 05 Ekim 2008 Tarihleri arasında iki kez düzenlemiş olduğumuz Kaz Dağları Kamplı Trekking Etkinliğimizi Kurban Bayramında tekrarlıyoruz. Havanın serin ve soğuk olacağı...
  18. TezMertek

Deretepe Dağcılık; Pınarbaşı - Rasathane - Kurutepe Doğa Yürüyüşü(09 Kasım 2008)

Merhaba Arkadaşlar , Bu hafta sonu (09 Kasım 2008 - Pazar) Kentkart ile İzmir'de Trekking etkinliğimizin rotası ; İzmir Pınarbaşı Meydan - E.Ü. Fen Fakültesi Rasathane - Kurutepe (1.187m.) ve Kavaklıdere Köy olarak belirledik. Pınarbaşı Meydana , Bornova Metro Son İstasyon da ki otobüs...
  19. TezMertek

Deretepe Dağcılık; Gaziemir,Trazlı - Balçova Barajı Doğa Yürüyüşü(02 Kasım 2008)

İzmir'de Günübirilik Doğa Yürüyüşleri Merhaba Arkadaşlar , 02 Kasım 2008 Pazar günü yapmış olduğumuz Kentkart İle İzmir'de Trekking etkinliğimize ait fotoğrafları burada görebileceksiniz az sonra. Bizlerden ayrılmayın. İyi Çalışmalar, Öz Murat ,
  20. kaşif

Adapazarı - Sultanpınar Yaylası Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008)

Sultanpınar yaylası

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,903
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
Hakan55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR