Arama sonuçlarınız

1. S

acil yardım 93 zj g.cherokee kafa sallama problemi(balans gibi aşırı titreme)

Ynt: acil yardım 93 zj g.cherokee kafa sallama problemi(balans gibi aşırı titreme) çözülüyor arkadaşım için rahat olsun,eğer hala hafifde olsa track bar ve bağlı olduğu rotbaşlarını birde burçları kontrol ettirirsen kesin çözülür.deneyimle sabit oldu,ben baya uğraştımda :)))

2. S

1993 grand cherokee 4.0 4x2-4x4 bursa satılık

arkadaşlar merhaba, bu sitede bu yazışmalar doğru olurmu bilemiyorum ama 3 ay önce 1993 grand cherokee 4.0 4x2-4x4 almıştım,ayrıca çok da aradım.toplaya toplaya öğrenirim diye,ancak 2 sebepten satma ihtiyacı hissediyorum. 1- artık istediğimi yapabilecek gelirim kalmadı,kısa süre önce plansız...
  3. S

Benim halen bir Cherokee'm yok :(

Ynt: Benim halen bir Cherokee'm yok :( merhaba bu sitede bunları yazmak doğru olurmu bilemiyorum ama,ben bir kaç ay önce 1993 zj 4.0 aldım.iş değişikliği sebebiyle acil satılığa çıkardım.ilgilenirseniz yardımcı olurum.araç temiz bir kaç isteğe bağlı ufak tefek işleri dışında sıkıntısı...

4. S

Ynt: acil yardım 93 zj g.cherokee kafa sallama problemi(balans gibi aşırı titreme) teşekkürler tüm yazılanları kontrol edicem.birlik otoyada uğrayacağım.
  5. S

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba arkadaşlar kısa bir süre önce 93 model gc zj sahibi oldum,yaş 34,gıda sektöründe çalışıuorum. sitedeki iletişime hayran kaldım.emek veren herkese teşekkürler.

6. S

Ynt: acil yardım 93 zj g.cherokee kafa sallama problemi(balans gibi aşırı titreme) teşekkürler,rot amortisörü dediğiniz sanırım direksiyon amörtisörü yatay duran.bu parçayı orjınali ile değiştirdim,trak bara tekrar baktırıcam. birde dönüş yaparken direksiyonu fazla çevirince atlayarak...

7. S

Ynt: acil yardım 93 zj g.cherokee kafa sallama problemi(balans gibi aşırı titreme) teşekkürler evet haklısınız,you tube da baktım sorun tamda death wobble.ön takımlara baktırdım ama pek birşey bulamamışlardı,bende araştırınca direksiyon amortisörünü duydum ve değiştirdim,birde rotilleri...
  8. S

93-95 Grand Cherokee ZJ'lerde Işıl Işıl Bir Gösterge Tablosu

Ynt: 93-95 Grand Cherokee ZJ'lerde Işıl Işıl Bir Gösterge Tablosu teşekkürler bilgi paylaşımınız için bende bu bilgiler ile yaptım,çok güzel oldu herkese tavsiye ederim. sadece biraz göstergelerin soketini çıkarmak sorun oluyor okadar :))
  9. S

herkese merhaba, 1 hafta önce 1993 model grand cherokee sahibi oldum,sanırım bu iş bir hastalık :) daha şimdiden arabanın heryerine baktırmaya başladım.birde tabiiki internette bu siteyi buldum ve üye oldum.herkese bukadar bilgi paylaştığı için teşekkür ederim. bir sorunum var yardımcı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri