Arama sonuçlarınız

1. RESUL TAŞOĞLU

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) 2011 1,5 Look paket şehir içinde yakıt azalacağına dahada artmaya başladı 8 lere 9 lara çıkıyor bakımı yeni yaptınrdım daha 6 yı göremedim. Servis şehir içinde normaldır diyor ama bana çok fazla geliyor çünka önceleri 5-6 larda geziyordum

2. RESUL TAŞOĞLU

Dacia Duster Ironman4x4 45mm Yükseltme Kiti Huma Oto'da Satışta

Ynt: Dacia Duster İronman4x4 45mm Yükseltme Kiti Huma Oto'da Satışta Arkadaşlar geri görüş lambası tek ampul olduğu için köy yollarında çok yetersiz kalıyor. bu hususta ilave geri görüş lambası, led veya başka bir yöntemle ekleme yaptıran varmı
  3. RESUL TAŞOĞLU

Renault Duster Ön Tampon Koruma ve Sis Farları.

Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma Ve Sis Farları. selamlar dusterin aksesuara ihtiyacı yokki look pakette zaten her şey var takdırmana gerek yok diye düşünüyorum bu sadece benim fikrim, ben de sadece bağaja led ışık döşettim güzel oldu, bağaj kaputunun altına kırmızı led yaptım firene...

4. RESUL TAŞOĞLU

Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli)

Ynt: Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli) Arkadaşlar ne kadar uğraştıysam yakıt 6,3 aşağı inmedi servise gittim kimse dinlemedi zamanla düşer dediler hiçte dedikleri gibi az yakmıyor 4*2, 1,5 dizel motor
  5. RESUL TAŞOĞLU

4*2 & 4*4 fark nedir?

Ynt: 4*2 & 4*4 fark nedir? Arkadaşlar aracımın km 13000 oldu yakıt git gide artmaya başladı hava filtlerisini değiştirdim değişmedi yakıt göstergesi 6,5,-6,6-,6,7 olarak gözüküyor

6. RESUL TAŞOĞLU

Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı?

Ynt: Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı? Arkadaşlar komik olmayın 43,00,00 TL ye prestijmi olurmuş sanki yoldan geçerken herkes bakıpta vaybe diyormuş gibi konuşmayın hangi ünlüde dacia duster var hangi zenginde var boşuna balon yapmayalım paramız olsa hangımız alırız şu an ekonomik durumum bunu...

7. RESUL TAŞOĞLU

Dacia - Duster'in Eksileri

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri Arkadaşlar sanayide ortadaki arka kapı camlarını kapı koluna alıyorlar isteyen yaptırabilir
  8. RESUL TAŞOĞLU

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Brezilya'da renault duster olarak üretiliyor Romanya'da dacia duster olarak üretiliyor Türkiye'de üretilenlerde bir değişiklik yok uzun bir süre olmazda eldeki eski malların stokunun bitmesi lazım burada vergiler oldugu müddetçede hiç bir zaman avrupadaki...
  9. RESUL TAŞOĞLU

Duster Kolçak

Ynt: Duster Kolçak Arkadaşlar piyasada gitti gidiyor komda satılan kolcak resimleri sanki bana biraz kısa gibi geldi acaba koltukların yatmasında, el fireninde sorun olmazmı yoksa fiatı ucuz görmeden sipariş vereceğiz sonra çöpe atmayalım

10. RESUL TAŞOĞLU

Dacia - Duster Hakkında

Ynt: Dacia - Duster Hakkında Hakan bey bende 2009 model reno cleo vardı alır almaz lpg takdırmıştım çokta iyiyiydi ama sığamadık , çok araştırdım hatta çeri jeep bile almak istedim galeride buldum pazarlık yaparken adam başkasına sattı üzüldüm niye alamadım diye, sonra dusterler çıktı dacia...

11. RESUL TAŞOĞLU

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Pucoko Artvin'e has kışın yenen yemek fasulye hiç bir şeye tabi tutulmadan yeşil olarak toplanıp güneşte kurutulup yapılan bir yemek etli veya etsiz olarak yenilir eskiler bilir ama yeni nesil fazla bilmez çocuklar yemiyor
  12. RESUL TAŞOĞLU

bu parçayı nerden buluruz??

Ynt: bu parçayı nerden buluruz?? renault servisinde var tamamı 1300,00 tl ye mal oluyor

13. RESUL TAŞOĞLU

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Arkadaşlar her söze kulak asmayın kendi istek ve ekonomik durumunuza bakın başkası ne derse desin boş verin arabaysa araba konforsa konfor yakıtsa yakıt keyfinize bakın kulaklarınızı tıkayın isteyen istediği modeli alsın bu ay Ayderi'de gezdim. Artvin' ide...
  14. RESUL TAŞOĞLU

DUSTER ve diğerleri

Ynt: DUSTER ve diğerleri Arkadaşlar 2000 motor olan bir sürü jeep var ama önemli olan 1500 motor ile şehir içinde jeepe binmemiz yakıtı az vergisi az olduğu için tercih ettik yoksa dacia marka araçla ne işimiz olurdu ekonomik avantajlı olduğu için 2000 motor dacia bir jeepi hayatta almam
  15. RESUL TAŞOĞLU

Merkezi Kilit-Yedek Anahtar Sorunu

Ynt: Merkezi Kilit-Yedek Anahtar Sorunu Arkadaşlar tanıdığım servise gittim arkadaş arabanın ayarları ile oynama başka arızalar veririyor diye yazılımı yapmadı kapılar içeriden ben düğmeye basarsam kilitleniyor otomatik kilitlenmiyor varsın kilitlenmesin kaza anından dışarıdan açılmıyormuş...

16. RESUL TAŞOĞLU

Duster hakkında soru cevap

Ynt: Duster hakkında soru cevap Arkadaşlar 4x2 duster var servise gittim tanıdığım halde kapıların otomatik kilitlenmesini yapmadılar ısrar ettim ama yine yapmadılar neymiş bilgisayarda ayarlama yaparlarsa aracın sistemi bozuluyor başka arızalar veriyor diye elktrik servisine bakan arkadaş yapmadı.
  17. RESUL TAŞOĞLU

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Bende yan barları taktırmak istiyorum komple cıtaları ama beyaz rengi siyah çıtalar aracın beyaz özeliğini kapatır diye düşünüyorum sen takdırdıktan sonra resimleri koyarsan bir bakarız nasıl olmuş arkadaşlar kapıların otomatik kilitlenmesi muhabbeti uzadı...
  18. RESUL TAŞOĞLU

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Arkadaşlar beyaz renklı araca kapılara ve çamurluklara siyah plastik orjinal çıtalar yakışırmı arabanın beyaz rengini boğarmı grı renge yakışmış amabeyaza yakışırmı

19. RESUL TAŞOĞLU

DUSTER'IM İLE BİR YIL BİTTİ

Ynt: DUSTER'IM İLE BİR YIL BİTTİ Marmariste Dusteri taksi yapan birisi var ona sorarım
  20. RESUL TAŞOĞLU

Dacia Duster Araç içi Termometre Montaj Yerleri

Arkadaşlar teknik servis değilim ama herkese hayırlı olsun dusterler çıktı çıkalı herkes araba mühendisi oldu her gün yeni bir eklentiler yapılıyor. güzel ama elektrik işi çok tehlikeli gereksiz eklentiler yapmayalım allah korusun yapıyorsakta bu işleri serviste yaptıralım orjinal eklentilerle...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

SON KONULAR

Geri