Arama sonuçlarınız

1. I

2018 Haziran Vw Caravella Ile Avrupa

Sayın @janberkaydemir eğer aracınız hazırsa iç yerleşiminin fotoğraflarını paylaşabilirseniz çok mutlu olurum aynı araçla bende avrupa turu planlıyorum bu noktada bana çok yardımcı olabilirsiniz.

2. I

Uygun Kamp Yeri Arıyorum

Ynt: Uygun Kamp Yeri Arıyorum Tekirova yıldırım kamping. D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. I

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Cevaplarınız için teşekkürler.

4. I

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Cevaplarınız için teşekkürler. yukarıda linkte verdiğim campus marka çadır hakkında ne forumda ne de internette kullanıcı yorumu bulamadım bu çadır hakkında bir bilginiz var mı?
  5. I

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Sanırım tercihimi huskyden yana kullanacağım. Katkılarınız için teşekkürler.

6. I

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Peki sizce husky çadırların zayıf ve güclü olduğu taraflar nelerdir? Umarım sorularımla sıkmıyorumdur sadece daha sonra keşke demek istemiyorum :)

7. I

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Verdiğiniz örnekteki husky ne yazık ki boyut olarak bana uymuyor. :) Pinguin e gelirsek onun iç boyutlarını tam bulamadım. Uyku tulumu için dediklerinizi dikkate alacağım :) . Husky boyard ı daha önce kullanmışmıydınız ?
  8. I

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Şu an için İstanbula gitme imkanım yok. Çadırı forum üyelerinin tafsiyesi üzerine internetten spariş edip alacağım.
  9. I

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Merhaba arkadaşlar . Genellikle ilkbahar ve yaz aylarında kullanmayı planladığım bir çadır almak istiyorum. Kamp kuracağım yerler genelde sahil kesimi olacak. Aşağıda linklerini verdiğim 3 çadır hem maddi anlamda hemde fiziki yapısıyla bana uygun(Boyum 1.90 forumda bir...

10. I

vw tiguan t&f 2.0 4x4 (aracıma modifiye)

Ynt: vw tiguan t&f 2.0 4x4 (aracıma modifiye) tafsiyeleriniz ve görüşleriniz için cok teşekkürler. bu arada alacağım araçta güvenlik önlemleri şimdiki aracım kadar olmasa bile ona yakın olmasını isterim çünkü uzun yolda da kullanıcam ve bu kaza olayındaki düşüncem de şu şekilde ben her zaman...

11. I

Ynt: vw tiguan t&f 2.0 4x4 (aracıma modifiye) sanırım biraz geç kaldınız:D aracımı satılıga cıkardım bile:D ama şöyle bir durum var benim arac toplamaya vaktim yok ben toplanmış bir defender alıp duruma göre ekleme ve çıkarma yapmayı düşünüyorum çünkü arazide kullanıcagımdan cok şehir içinde de...
  12. I

Ynt: vw tiguan t&f 2.0 4x4 (aracıma modifiye) gerçekten gezilerinize katılmayı cok isterim en kısa zamanda izmir ve çevresinde yapılan bir gezi olursa katılmaktan mutluluk duyarım.Hem de offroad dünyasını biraz daha yakından tanıyıp zorluklarını öğrenmiş olurum

13. I

Ynt: vw tiguan t&f 2.0 4x4 (aracıma modifiye) tüm cevaplarınız için teşekkürler tiguanıma hiç dokanmamaya karar verdim ama içimdeki bir his hala çamura kara delicesine girmek istiyor :D kısacası su an offroad merakımı beklemeye aldım hiç olmadı dayanamazsam cüzzi miktarlara satılan ikinci el...
  14. I

Ynt: vw tiguan t&f 2.0 4x4 (aracıma modifiye) verdiğiniz linkler için teşekkürler aracı 2009 da sıfır olarak aldım
  15. I

Ynt: vw tiguan t&f 2.0 4x4 (aracıma modifiye) cevabınız için teşekkürler

16. I

Ynt: vw tiguan t&f 2.0 4x4 (aracıma modifiye) cevabınız için teşekkürler aslında cok güzel bi araç ama benim içime sinmeyen bir kaç kısmı var bunlardan biri kalıp kalıplı bir arac istiyorum bu yüzdende büyük ihtimalle tiguanımı satıcam yerine l200 4x2 düşünüyorum benim aracıma göre üzerinde...
  17. I

aracıma delta 4x4 adlı firmanın uyguladıgı modifiyeyi uygulamak istiyorum bunu türkiyede yaptırabilecegim bir yer varmı?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,643
Kaydolan Son Üyemiz
ekstırimsever22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri